مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای Watch_Dogs اعلام شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
watchitydogges.jpg

مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی Watch_Dogs اعلام شد که به شرح زیر است:

حداقل
Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM: 6 GB
Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 see supported list
Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card
This product supports 64-bit operating systems ONLY

سیستم پیشنهادی
Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
RAM: 8 GB
Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher see supported list
Sound Card: Surround Sound 5.1 capable sound card

کارت های گرافیکی که هنگام عرضه از آنها پشتیبانی خواهد شد:

nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series;
AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series
Intel® Iris™ Pro HD 5200

Videogamer

آخرین ویرایش:
اتفاقا اون موقعی که اومد حتی اون سیستم مورد نیاز خرکیش هم جوابگو نبود براش !! :دی

Metro-Last-Light-bench.jpg

اگه با همین سیستمی هم گفتن بشه درست حسابی اجرا کرد ، جای شکر داره باز ! :دی

باز بهتره از این که مثل راکستار اصلا بازی برای pc نفرسته مگه نه :>

حداقل سیستم مورد نیاز

GPU: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM
CPU: Quad core
RAM: 4GB

example 1
GPU: NVidia GTX 460
CPU: Intel Core2 Quad Q6600

example 2
GPU: AMD Radeon HD 5770
CPU: AMD Phenom X4 9750

RECOMMENDED SYSTEM OPERATING REQUIREMENTS FOR PC For Crysis3
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
Quad core GPU
4GB Memory
Example 1-Nvidia/Intel
Nvidia GTX 560
Intel Core i3-530
Example 2-AMD
AMD Radeon HD5870
AMD Phenom II X2 565

بازی عملا ابر کامپیوتر میخواد !!!!!

برو مرد حسابی! من با یه کارت hd5870 و 4 گیگ رم ، سه سال و نیم هستش دارم تمام بازیها را با کیفیت خوبی اجرا میکنم.
این یکی را هم مطمئن هستم میتونم با medium settings و یا حتی یه مقدار بالاتر از عهده اش بر بیام! (البته روی رزولوشن 900*1600)
اونوقت شما با 2 تا کارت hd7950 (اینجور که توی پروفایلت نوشته ای) سیستمت واسه ات پیر شده!!!

بااااو این cpu که این زده 3930K high end که من 3770K دارم که گلوگاه میشه اینجوری دیگه کارتام اونقدری به کار نمیان :(( من میخوام رو فول تنظیمات 60 بگیرم :|:d حالا خدا کنه بشه با عالی ترین کیفیت بهترین فریم رو بگیریم

بااااو این cpu که این زده 3930K high end که من 3770K دارم که گلوگاه میشه اینجوری دیگه کارتام اونقدری به کار نمیان :(( من میخوام رو فول تنظیمات 60 بگیرم :|:d حالا خدا کنه بشه با عالی ترین کیفیت بهترین فریم رو بگیریم

3770ـه شما واسه این بازی زیاد هم هست. حرف بی‌خود زده Ubisoft. شما با همین CPU تا دو سه سال دیگه هم هیچ مشکلی نخواهید داشت. 3770 واسه دو تا 770 هم گلوگاه ایجاد نمی‌کنه، 2 تا 7950 که جای خود داره!

3770ـه شما واسه این بازی زیاد هم هست. حرف بی‌خود زده Ubisoft. شما با همین CPU تا دو سه سال دیگه هم هیچ مشکلی نخواهید داشت. 3770 واسه دو تا 770 هم گلوگاه ایجاد نمی‌کنه، 2 تا 7950 که جای خود داره!
داداش ماله منم fx 8350 و کارتمم 6990 , به نظرت رو PC یــم بهتر از PS4 اجرا میشه؟

داداش ماله منم fx 8350 و کارتمم 6990 , به نظرت رو PC یــم بهتر از PS4 اجرا میشه؟

کارتای AMD توی کراس‌‎فایر مشکلات زیادی دارن، کارت شما هم در واقع دو تا 6970 هست که با هم کراس‎فایر شدن (البته این دو تا 6970 تا حدودی Underclock شدن) و البته عملکرد سری 6 توی DX11 به خوبی سری 7 نیست. با این حال این کارت شما بسیار قدرتمنده و حتی از 7970ـی که واسه تنظیمات Ultra پیشنهاد داده قوی‎تر هست. اگه مشکل خاصی نباشه، قاعدتاً از پس بازی به راحتی بر میاد و در رزولوشن Full HD هم می‎تونید فریم بالا بگیرید. از PS4 که قطعاً بهتر اجرا می‎کنه.

Bottleneck می گفتی به جای گلوگاه زودتر می فهمیدم منظورت چی بوده! ولی در حالت کلی این Bottleneck واسه همه بازی ها نیست که. مثلا من که cpu 1055T دارم اون موقعی که کارت گرافیکم را خریدم (که خیلی خفن هم بود، در واقع بهترین کارت اون زمان بود) در هیچ بازی این اتفاق واسه من نیوفتاد. در ضمن باور کن باید سطح توقعت را بیاری پایین . من همون موقع هم بازی هایی بودن که بیشتر از 40 فریم بهم نمیدادن! الان هم مثلا واسه بازی ای مثل crysis3 مجبور بودم بعضی گزینه ها را بی خیال بشم. (به قول معروف هرچی پول بدی آش میخوری، ولی بعضی وقتها آشها اینقدر خوشمزه نیستن که به خاطرشون بخواهی چند میلیون پول بی زبون بپردازی! ولو اینکه میلیاردر باشی!)
در ضمن مطمئن باش این cpu که اینها زدن الکیه! غصه نخور. با همون 3770K تا 3 الی 4 سال دیگه با بازیها حال میکنی! ;)

- - -ویرایش - - -

شک نکن!
دوست گرامی و سایر دوستان باور کنید بازیها را واسه این که روی کنسول ها خوب اجرا بشه کلی تنظیمات روشون انجام میدن و کیفیتشون هیچ گاه بالاتر از pc نمیشه! مگر تو اون سال اول انتشارشون. اگر هم میبینید بازی ای روی pc گرافیکش پایین تر از کنسول هست نه به خاطر ضعف pc بلکه به خاطر پورت کردن بازی از کنسول به pc هست. هر بازی که leadplatform اش pc بوده بدون استثنا سر تر از کنسول بوده!

وام برا همه نیست ;)
شما این بازیو رو کنسول قدیمیت بازی کن با او گرافیک مسخره watch dogs که رو ps3 بود حتما حال می کنی
نه عزیزم من این بازی رو کنسول جدیدم PS4 بازی میکنم و نیازی نمیبینم N میلیون خرج یه سری قطعه چندماه مصرف کنم!
حالا شما که نگران پول نیستی یه سیستم ببند که بتونی باهاش TLOU رو بازی کنی ببینم میتونی...

از الان مثل روز برام روشن افت فریم داره خدا:|
یعنی الان خیلی پایینه :-/ :d
من شک ندارم افت فریم و باگهای زیاد تو این بازی موج میزنه :|

شک نکنید همینطوره .

میدونید از چی این کاربرای بازی سنتر خوشم میاد ! همیشه Anti Ubi کد میدن ! اما تمام خبر هایی که ازش میاد 4 صفحه به بالاست ! جالب تر از اون هم اینه همه بازیشو میخرن یوبی هم از فروش بازیش راضیه !

والا ما هم راضیم !
صابرجان ما که تا حالا چیزی ازش نخریدیم خدا رو شُکر .

حداقل سیستمش اندازه سیستم پیشنهادیه Crysis 3 هست. :دی
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
جه خبره کمترش کنید باو؟ :|
به قول ی نفر همینه که هست :d

کاملا آمادم ببینم یوبی تو نسخه دسکتاپ چه چیزی برای ارایه داره. بلک لیست که عالی بود . آماده چلنج برای نسل بعد هستم!.;) ... فیزیک لباس شخصیت بازی یه تنه کل بازی های کنونی رو قورت میده. :bighug:

بعضی از دوستان یه جوری پست میدن انگار میخوان قارچ خور رو در آینده بازی کنن . عزیزان قدرت کنسول نسل بعد مشخصه و اگه زورش میرسید این بازی رو در 1080 و 60 فریم میداد. سیستم پیشنهادی و آلتیمیت بازی برای رزولوشن، آنتی و فریم بالا گفته شده. به جای نق زدن سیستم هاتون رو به روز کنید ... یوبی با کسی شوخی نداره و تا اینجا نشون داده اگه بخواد روی دسکتاپ گرافیک بالا بده شیره سیستم ها رو میکشه . نسخه دسکتاپ بازی هایی مثل : گوست ریکان، بلک لیست،فارکرای 3 گویای این قضیه هستش . حالا این بازی هم بماند که کاملا نکست جن هستش .

نسخه ghost recon که فاجعه بود ، blacklist متوسط رو به بالا بود .
هنوز AC با افت فریم های خوشگلش هست .
با کلی درایور هنوز افت فریم هاش پابرجاست .

اتفاقا اون موقعی که اومد حتی اون سیستم مورد نیاز خرکیش هم جوابگو نبود براش !! :دی

Metro-Last-Light-bench.jpg

اگه با همین سیستمی هم گفتن بشه درست حسابی اجرا کرد ، جای شکر داره باز ! :دی
مطمئن باش که پر از غُر و دنگِ .

خیلی تفاوت داره.
60 فریم بودن کاملاً روی گیم‎پلی تاثیر داره.
720p هم خیلی اشکال داره، حالا چون کنسول نمی‎تونه 1080p اجرا کنه معنیش این نیست که 1080 بودن مهم نیست!

در کل سوال من در مورد این مشخصات اینه: چرا CPUـهایی که واسه اجرای بازی معرفی کرده تا این حد عجیب و غریب هست؟ اون 8 هسته‌ای‎هایی که واسه AMD هستن، بسیار ضعیف‎تر از 4 هسته‎ای‎های پیشنهادی Intel هستن!
یا این که بازی واسه 8 هسته‎ای بهینه شده و روی 4 هسته‎ای خیلی خوب جواب نمی‎ده، یا این که شلوغش کردن که سخت‎افزار جدید به فروش بره!

دقیقا پردازنده های amd حتی 8 هسته ای ایش به اندازه یک core i3 هم کار نمیده

تو بخش گرافیکی که زیاد چیز خیلی غولی معرفی نکرده!
یعنی در اون سیستم بالاترین حد که 670 و 7970 رو پیشنهاد داده کلی کارت قدرتمندتر تک هسته ای دیگه نظیر 680 و 780 و 770 و به زودی هم سری های جدید ای ام دی و انیویدا وجود داره!
ولی تو بخش سی پی یو کمی اغراق کردن و قطعا این نیست!!
یعنی طبق صحبتهایی که با چندتن از بچه های وارد تو این زمینه داشتم core 15 ها به راحتی تو بالاترین سطح ممکن جواب می دن چه برسه به i7 ها!!...
مگه چند نفر تو دنیا هستن که 3930k رو بستن؟!....
از دو حالت خارج نیست یا بازی برا سی پی یو ها بهینه نیست و یا اینکه کلا بیشتر هدفش تبلیغات این قطعات گانقیمت بوده! که گزینه ی دوم محتملتره!
در کل گرافیک غولی هست!
نسل بعد بازی های مولتی پلتفرم رو فقط و فقط باید رو پی سی تجربه کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or