مشخصات سخت افزاری PC نسل بعد - قیمت 13 هزار دلار

T1SHTΛЯ

کاربر سایت

با هزینه کردن مبلغی بین 400 تا 500 دلار می توانید صاحب یکی از کنسول های نسل بعد شوید. با هزینه کردن 1500 دلار نیز
می توانید یک کامپیوتر شخصی متناسب با شروع این نسل و همپای کنسول های آن داشته باشد.
اما اگر بخواهید یک کامپیوتر فوق العاده قوی با قدرت پردازش گرافیکی خیلی عالی داشته باشید و در ضمن بتوانید بازی های نسل بعد را با بهترین وضوح تصویری (4K) به اجرا درآورید، باید مبلغی در حدود 13 هزار دلار هزینه کنید!

یک شرکت انگلیسی یک نمونه از کامپیوترهای شخصی که بوسیله خودشان طراحی شده است را با نام XDNA Aurum 24K
برای فروش قرار داده است که مشخصات آن به این شرح می باشد:

این غول پردازشی از CPU اینتل i7 4960X، دو کارت گرافیک Nvidia GTX Titan و 64 گیگابایت رم بهره می برد و می تواند تصاویر با رزولوشن 4K را به راحتی نمایش دهد. علاوه بر قدرت بالای این PC،ظاهر شیک، طراحی محفظه جالب و تِم تلفیقی زرد و سیاه آن به زیبایی آن افزوده است.

مشخصات پردازنده این کامپیوتر

مشخصات کارت گرافیک

کاتالوگ شرکت سازنده

1
2

ironhide من نهایت زورم و دسترسیم یک ps4 کپی شده است ان شالله تازه اگه بشه ، و گرنه وضوح تصویر 4 k و تکسچر های میلیونی و سایه های خفن و تکون خوردن موی لارا در تامب رایدر باشه واسه دوستان مرفه و عیون حالش ببرن با سیستم هاشون .

ینا رو میگی؟
:lol:
اره همین رو میگم!!همینی که اندینگش ساعتها من رو به فکر فرو برد!!همینی که انواع حس های من رو برانگیخت!همین که نو اوری داشت و مفهوم گیم رو یه جور دیگه به تصویر کشید!!کپی پیست بازیه قبلیشون نبود!خلاصه همین رو میگم که مطمئنم بازی نکردی و متاش رو همین جوری از رو فن بوی بودن میکشی این ور اون رو!
راجب هوی رین هم فکر کنم خودتون توجیح باشین دیگه:-/
من به اون قسمت QD گیر دادم، دیگه استودیو ای که متای 70 داره کوبوندن بازی هاش تو سر ملت خیلی بیهودست.
متا...متا#:-s
به تاپیک بازی سر زدی؟اون جا متا نقش هویج رو داشته تقریبا...
پس این که ملت واسه بازیای کیج PS3-4 بخرن خیلی عاقلانه تره تا بازیای ناتی و سانتا و کیج رو از دست بدن(کلا انحصاری ها) و 3 برابر پول بدن تا بازیای کرایتک که با کوانتیک مقایسش میکنی(:-j ) رو به صورت 4K بزنن به بدن!
فکر نکنم ساده تر بتونم توضیح بدم.

آخرین ویرایش:
اره همین رو میگم!!همینی که اندینگش ساعتها من رو به فکر فرو برد!!همینی که انواع حس های من رو برانگیخت!همین که نو اوری داشت و مفهوم گیم رو یه جور دیگه به تصویر کشید!!کپی پیست بازیه قبلیشون نبود!خلاصه همین رو میگم که مطمئنم بازی نکردی و متاش رو همین جوری از رو فن بوی بودن میکشی این ور اون رو!
راجب هوی رین هم فکر کنم خودتون توجیح باشین دیگه:-/

متا...متا#:-s
به تاپیک بازی سر زدی؟اون جا متا نقش هویج رو داشته تقریبا...
پس این که ملت واسه بازیای کیج PS3-4 بخرن خیلی عاقلانه تره تا بازیای ناتی و سانتا و کیج رو از دست بدن(کلا انحصاری ها) و 3 برابر پول بدن تا بازیای کرایتک که با کوانتیک مقایسش میکنی(:-j ) رو به صورت 4K بزنن به بدن!
فکر نکنم ساده تر بتونم توضیح بدم.

داش مهدی الان اینارو داری به کی میگی؟:d
دوستان pc باز ما فقط واسشون این مهمه که بازیشون رو چه رزولیشن و با چه فریم ریتی اجرا میشه داستانو شخصیت پردازیو مفاهیم موسیقیو ... مهم نیست
هر چه قدر هم که کیسشون ملیونی تر باشه احساس هاردکور بودن بیشتری بهشون دست میده:)

دوستان pc باز ما فقط واسشون این مهمه که بازیشون رو چه رزولیشن و با چه فریم ریتی اجرا میشه داستانو شخصیت پردازیو مفاهیم موسیقیو ... مهم نیست
هر چه قدر هم که کیسشون ملیونی تر باشه احساس هاردکور بودن بیشتری بهشون دست میده:)

داستانی بالاتر از سری وارکرفت مگه وجود داره؟؟
موسیقی خفن تره اسکایریم داریم مگه؟؟
شخصیت پردازی ویچر رو تو هم کمتر بازی دیگه ای پیدا می کنی!!
و خیلی موارد دیگه!!
یه نگاه به این عناوین و فروششون رو PC بندازی میفهمی ما PC بازا علاوه بر گرافیکی مثل کرایسیس از همه موارد دیگه هم بهره مندیم و واسمون مهمه!!

شما اون دوستان رو pc باز در نظر نگیر. اونها کسانی هستن که فقط دوست دارن تو چشم ملت کنن چقدر خرج سیستم کردن و تو امضا، آواتار هزار جا دیگه تو بوق میکنن. من platform اصلیم pc هست ولی تمام کنسول های رو هم تو یه مقطع امتحان کردم.
من خودم pc رو واسه کنترل، بازی های indie فراوون و در مورد بازی مثل Skyrim قابلیت modding دوست دارم. تا الان صبر کردم که سیستم جدید بگیرم skyrim بازی کنم، یه سری Mod دستچین کردم بازی رو از این رو به اون رو میکنه. هم Mod گرافیکی هم Mod که به خود بازی اضافه میکنه.

من نمیدونم چطوری شما ها هنوز حال پست دادن دارید! :d
برای PC Gamerـها گرافیک بهتر، قابلیت Modding، بازیهای Strategy, MMORPG, MOBA اولویت داره. Console Gamerـها هم بازی های First Party و انحصاری هارو ترجیح میدن.
دیگه سلیقه کسی رو که نمیشه زیر سوال برد.

این کاستوم بودنش خییلی کشیده روش

- - -ویرایش - - -

شعر قشنگی بود: 13 هزار دلار!؟؟؟

الان در سایت CyberpowerPC بهترین سیستم گیم را 6 هزار دلار نمیده! بعد خیلی جالبه نمیدونستم 2 تا GTX Titan همون کیفیتی را بهت میده که GPU کنسول PS4 !!؟؟؟ عجبا از مردم کره زمین!
پردازنده گرافیمی پی اس 4 کجا بازی 4کا اجرا میکنه؟ اونم با فریم بالا؟ اینا پول کاستوم بودنش و میگیرن...
وگرنه اگه همین سیستم رو توی سایت اوریجیت پی سی ببندی ..و کلا اور کلاک و واتر کولینگ با کولانت هزرتی برات خیلی کمتر از این در میاد ...

اصلا نیازی نیست سیستم 13 هزار تایی بخری با همین پول کنسول میشه یه چیز بست که راست دو تا کنسول زور داشته باشه :| بعم خیلیا هستن که کیفیت بصری خیلیه مهتر تا یه سری بازی انحصاری نقل قول یکی از دوستان که PC و کنسول مکمل همند از اون طرف کسی که میره یه سیستم 4 الی 5 میلیون میخره ته جیبش هم یکم پول داره بره کنسول بخره . از انحصاری نداشتن PC هم حرف نزن که حرف زیاده واسه جواب متقابل ...
حرف اخرم اینه کسی که خره ی گرافیک باشه واسش این چیزا عادیه الانم که این تاپیک ایجاد شده یه سری دارند از آب گل آلود ماهی میگیرند .

من ترجیح میدم با دیوار حرف بزنم ولی با فن PC جماعت حرف نزنم:). بگید اون خوبتون بیاد حرف بزنه!

من ترجیح میدم با دیوار حرف بزنم ولی با فن PC جماعت حرف نزنم:). بگید اون خوبتون بیاد حرف بزنه!
چون جواب قانع کننده ای نداری ...:) و نمیتونی داشته باشی زوری که نیست

نمی دونم تا کی واسه چی نمی دونم چطور فکر میکنید شما واقعا ... چرا تو تاپیکی که اسمه تیتان هست مییاد یه کنسولی که یه کارت gtx660 میکوبتش اسمشو مییارید واقعا جاییه هیچ حرفی رو نمیذارید
خلاصه اینکه اینجوری عجیب !!!!

آخرین ویرایش:

اسمت یاد حسین بروسلی افتادیم اونم هیتر پی سی بود .:d
کلا تاپیک های اخبار مربوط به پی سی به دست شما کنسولی های هاردکور عزیز 6 7 صفحه میره جلو.;;)
با این که میدونید کنسول ها سرن و کلی انحصاری و بند و بساط دارن ولی نمیدونم دیگه کل کل تون سره چیه.:) برید نسل جدید رو دریابید.;)

آدم باید مغر خر خورده باشه که این همه پول واسه PC ای بده که بخواد هر چند سال یک بار صبر کنه تا DICE یا Crytek یه اکشن اول شخص بدن تا اون هم فقط از بخش کوچکی از قدرتش استفاده بشه و سر سبکها دیگه هم که پشه هم نصیبش نمی شه از نظر گرافیکی

یه تار موی گندیده کنسولو به هزارتا ابر PC نمی دم

همین PS4 ای که یه سری ماکرو فن در غالب PC فن می کوبوننش وقتی بازیهای انحصاریش بیاد حتی این PC سیزده هزار دلاری جلوش حرفی برای گفتن نخواهند داشت اونجاست که پرچم PS4 و انحصاریهاش و به کنسول می ره بالا هر چند الان هم بالا هست ولی اون موقع به اوج می رسه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or