مشخصات سخت افزاری PC نسل بعد - قیمت 13 هزار دلار

T1SHTΛЯ

کاربر سایت

با هزینه کردن مبلغی بین 400 تا 500 دلار می توانید صاحب یکی از کنسول های نسل بعد شوید. با هزینه کردن 1500 دلار نیز
می توانید یک کامپیوتر شخصی متناسب با شروع این نسل و همپای کنسول های آن داشته باشد.
اما اگر بخواهید یک کامپیوتر فوق العاده قوی با قدرت پردازش گرافیکی خیلی عالی داشته باشید و در ضمن بتوانید بازی های نسل بعد را با بهترین وضوح تصویری (4K) به اجرا درآورید، باید مبلغی در حدود 13 هزار دلار هزینه کنید!

یک شرکت انگلیسی یک نمونه از کامپیوترهای شخصی که بوسیله خودشان طراحی شده است را با نام XDNA Aurum 24K
برای فروش قرار داده است که مشخصات آن به این شرح می باشد:

این غول پردازشی از CPU اینتل i7 4960X، دو کارت گرافیک Nvidia GTX Titan و 64 گیگابایت رم بهره می برد و می تواند تصاویر با رزولوشن 4K را به راحتی نمایش دهد. علاوه بر قدرت بالای این PC،ظاهر شیک، طراحی محفظه جالب و تِم تلفیقی زرد و سیاه آن به زیبایی آن افزوده است.

مشخصات پردازنده این کامپیوتر

مشخصات کارت گرافیک

کاتالوگ شرکت سازنده

1
2

ویندوز و درایور های ویندور همین الانش هم 1 ـه ، دوشواری هم نداره .
اون بهینه سازی که شما می فرمایید کلا یه چیز دیگست ، مال وقتیه که استودیو سازنده بازی لید پلتفرم رو کنسول قرار میده و کل بازی بر پایه توانایی سخت افزاری و محاسباتی کنسول توسعه داده میده وقتی هم کارشون با کنسول تموم شد میان همون نسخه رو با کمترین تغییرات در پرفورمنس برای PC پورت می کنند ، که در نهایت سخت افزار pc باید خرباری از کد های آپتیمایز نشده مزخرف کنسول-کد-مانند رو محاسبه کنه . از نمونه همین بازی ها هم FIFA 14 ـی بود که اومد :| ولی از طرفی GRID 2 رو با همون سخت افزار اجرا کن . تفاوت بازده مفید سخت افزار ، زمین تا آسمون فرق می کنه .

ولی به هر حال، استیم با همین هدف داره این سیستم عامل رو میسازه :دی از طرفی هم کلا معماری کنسول ها هم شبیه PC شده، این مشکلات احتمالا خیلی کمتر بشن!

ولی به هر حال، استیم با همین هدف داره این سیستم عامل رو میسازه :biggrin1: از طرفی هم کلا معماری کنسول ها هم شبیه PC شده، این مشکلات احتمالا خیلی کمتر بشن!

نه کاملا ، الان valve کاری رو کرده که Ed Fries می خواست سال ها پیش برای Direct Xbox پیاده کنه . یه پلتفرم گیمینگ PC که سیستم عامل بصورت Embedded باشه و بازی ها پس از نصب روی هارد دیسک داخل پلتفرم قابل اجرا باشند . ولی درنهایت شد کنسول XBOX original .
در کنار این موضوع VALVE در اصل قصد داره ، pc gaming رو به اتاق نشیمن بیاره .

آخرین ویرایش:
دوستان دقت کنید که این جزو قوی ترین سیستم های نسل بعد هستش , پس انتظار قیمت کم نداشته باشید:| تازه برای ما ایرانیها انقدر نجومی در میاد.
دوباره هم کنسول فن ها ریختن تو تاپیک نظریه های متفاوت در مورد بازیهای PC میدن! شما که هنوز تو عمرت 1ساعت هم انحصاری های PC رو بازی نکردی نظر نده.

13 هزار دلار پول کمی نیست با این حدود پول تو آمریکا میشه شورلت سونیک یا شورلت اسپارک 2013 یا فورد فیستا 2013 صفر کیلومتر خرید تویوتا کمری 2010 تمیزم همین حدودا قیمت میزارن.

بچه ها از رو هوا حرف زدن شما بهشون بر می خوره! الان رو چه حسابی داری میگی داره به زوال میره خدا میدونه...!500 بار گفته شده که اتفاقا PC داره روز به روز پیشرفت می کنه و publisher ها بیشتر و بیشتر دارن میان بازی هاشون رو روی PC هم ارائه میدن باز میگید رو به زواله فلانه.

نکنه منظورت از پیشرفت بازی فتح پرچمه ؟
من هر وقت انحصاری های PC رو میبینم یاد منچ و مارپله میفتم.
اینجور بازیها هم با یه سیستم 300 دلاری سر و تهشون هم میاد.

این همه پلیر به منچ و مار پله علاقه دارند ؟ شما تابحال تعداد افراد آنلاین تو wow , dota 2 , lol , civisation و ... رو دیدی ؟
شما اگه تونستی total war rome 2 با یک سیستم 350 دلاری سر و تهش رو هم بیاری بیا بگو .

آخرین ویرایش:
دوست من کسی میره یه همچین سیستمی میبنده که پولاش زیادی کرده من پست قبلیم هم گفتم با پول فعلی کنسول میشه یه چیزی بست که از دو تا کنسول قوی تر باشه حالا هی دوستان میان میگن PC گیمر فلان PC گیمر بیسار .من منکر بازیای خوب کنسول نمیشم ولی میخوام بگم کسی که گرافیک براش مهم تا چند تا انحصاری کنسول دست به یه همچین کاری میزنه حالا شما اومدی گفتی باهاش کانتر بازی کنیم این حرف تون نشون میده چقدر از مسله پرتین .

خودت می گی گرافیک:دی گرافیک که همه چی نیست:| همین بازی های لانچ کنسول های Ps4وXbox One تو گرافیک خدا بودن ولی نمرات زیاد خوبی نگرفتن :|

خودت می گی گرافیک:دی گرافیک که همه چی نیست:| همین بازی های لانچ کنسول های Ps4وXbox One تو گرافیک خدا بودن ولی نمرات زیاد خوبی نگرفتن :|
چیزی که واسه pc مهمه فریمه حالا در کنارش 4k هم میزنیم تنگش .
در ضمن بزارین خون اون تاپیک مقایسه ی گرافیک bf4 تو کنسول پاک بشه بعد بیاین اهمیت گرافیک رو زیر سوال ببرین . سر چند فریم دعوا میکردین ؟ :-/

کلا پس بازی های multi platform بوقن نه؟ شما کنسول میخری فقط بازی انحصاری بازی میکنی؟!
بعد هم داداش این عقیده ها مال بوقه دیگه، خیلی از این بازی های indie به قول شما منچ اینا حالشون از 10 تا بازی مثلا AAA بیشتره. شما برو مثلا Ryse بازی کن خوش باش که گرافیک داره، گور پدر gameplay.

- - -ویرایش - - -

یعنی کلا از PC فقط فریم بالا و گرافیک بالا رو یاد گرفتید دیگه نه؟ PC هیچ مزیت دیگه ای نداره نه؟ PC gamer هم PC gamer های قدیم...یه روزی میگفتن PC gamer master race حالا ببین به شمارش فریم و پیکسل ها افتادیم...

در ضمن بزارین خون اون تاپیک مقایسه ی گرافیک bf4 تو کنسول پاک بشه بعد بیاین اهمیت گرافیک رو زیر سوال ببرین . سر چند فریم دعوا میکردین ؟ :-/

من چیزی به شما گفتم؟من به ایشون داشتم می گفتم که گرافیک همه چیز نیست:|
شما هم خوب از آب گل آلود ماهی می گیری;)من گفتم همه چیز نیست:|نه اینکه هیچ چیز نیست:| :-*
من که تو اون تاپیک کلأ با فریم کار نداشتم;)

آخرین ویرایش:
- - -ویرایش - - -

یعنی کلا از PC فقط فریم بالا و گرافیک بالا رو یاد گرفتید دیگه نه؟ PC هیچ مزیت دیگه ای نداره دیگه نه؟
پُستی که من نقل قول کردم در رابطه با گرافیک بود . پست قبلیم داشتم درباره بازی های انحصاری pc میگفتم .

- - -ویرایش - - -

من چیزی به شما گفتم؟من به ایشون داشتم می گفتم که گرافیک همه چیز نیست:|
شما هم خوب از آب گل آلود ماهی می گیری;)من گفتم همه چیز نیست:|نه اینکه هیچ چیز نیست:| شما چرا از خودتون حرف در میارید بعد می گی زیر سوال نبر؟:| شمایی که زیر سوال میری نه گرافیک:-*
من که تو اون تاپیک کلأ با فریم کار نداشتم;)
بله درست میگید . من فکر کردم قصدتون مثل اکثر کنسول فن ها زیر سوال بردن قدرت گرافیکی pc بود .
. هر چند pc فقط قدرت گرافیکی نداره و اگر فقط پشتش به گرافیک و سخت افزار گرم بود تا الان یک دونه بازی هم براش نمیومد و اصلا کسی pc رو به عنوان وسیله ای که باهاش بازی میکنند هم نمیشناخت .

همچین میاین لعنت میکنین PC Gaming رو و ایراد میگیرید از سیستم انگار مجبورتون کردن برین بگیرین کیس رو!! بنده خدا فقط خواسه اطلاع بده از قیمت کیس دیگه این کارا چیه؟! :|

پُستی که من نقل قول کردم در رابطه با گرافیک بود . پست قبلیم داشتم درباره بازی های انحصاری pc میگفتم .

- - -ویرایش - - -

بله درست میگید . من فکر کردم قصدتون مثل اکثر کنسول فن ها زیر سوال بردن قدرت گرافیکی pc بود .
. هر چند pc فقط قدرت گرافیکی نداره و اگر فقط پشتش به گرافیک و سخت افزار گرم بود تا الان یک دونه بازی هم براش نمیومد و اصلا کسی pc رو به عنوان وسیله ای که باهاش بازی میکنند هم نمیشناخت .

منم زیاد تند رفتم عذر می خوام:bighug: مخلصم:دی

کلا پس بازی های multi platform بوقن نه؟ شما کنسول میخری فقط بازی انحصاری بازی میکنی؟!
بعد هم داداش این عقیده ها مال بوقه دیگه، خیلی از این بازی های indie به قول شما منچ اینا حالشون از 10 تا بازی مثلا AAA بیشتره. شما برو مثلا Ryse بازی کن خوش باش که گرافیک داره، گور پدر gameplay.

- - -ویرایش - - -

یعنی کلا از PC فقط فریم بالا و گرافیک بالا رو یاد گرفتید دیگه نه؟ PC هیچ مزیت دیگه ای نداره نه؟ PC gamer هم PC gamer های قدیم...یه روزی میگفتن PC gamer master race حالا ببین به شمارش فریم و پیکسل ها افتادیم...

مولتی ها که ربطی به PC ندارن که.
وقتی میگیم پلتفرم یعنی انحصاری ها.
اتفاقا به خاطر همین مولتی ها مجبور شدم PC هم بگیرم وگرنه دیگه بازی های خط نقطه ای که سیستم خوب نمیخوان.

----------------------------------------------

در مورد جواب دومت هم من خودم با 30 سال سنم الان 3 سال نشده که کنسول فن شدم.
با 17 سال سابقه گیمریم هم اینو بهت میگم که نمیدونی چه زجری کشیدم مارپله های PC رو تحمل کردم. یدونه کنسول هیتر بودم که بیا و ببین.
خدا پدر R* رو رحمت کنه که RDR رو داد بیرون و من از جاهلیت دراومدم بیرون.
الانم با اینکه پلتفرم اصلیم PC هستش ولی اکراه دارم حتی اسمشو بیارم.
Ryse رو هم بنویس رو یخ بزار جلوی آفتاب.

من یک سونی فن هستم.

مولتی ها که ربطی به PC ندارن که.
وقتی میگیم پلتفرم یعنی انحصاری ها.
اتفاقا به خاطر همین مولتی ها مجبور شدم PC هم بگیرم وگرنه دیگه بازی های خط نقطه ای که سیستم خوب نمیخوان.

----------------------------------------------

در مورد جواب دومت هم من خودم با 30 سال سنم الان 3 سال نشده که کنسول فن شدم.
با 17 سال سابقه گیمریم هم اینو بهت میگم که نمیدونی چه زجری کشیدم مارپله های PC رو تحمل کردم. یدونه کنسول هیتر بودم که بیا و ببین.
خدا پدر R* رو رحمت کنه که RDR رو داد بیرون و من از جاهلیت دراومدم بیرون.
الانم با اینکه پلتفرم اصلیم PC هستش ولی اکراه دارم حتی اسمشو بیارم.
Ryse رو هم بنویس رو یخ بزار جلوی آفتاب.

من یک سونی فن هستم.

شما که انحصاریهای بی نظیر PC رو مار و پله میدونی بعید می دونم هیچ وقت PC باز بودی و نیازی هم نیست این همه ادعا داشته باشی!!!
باز خوبه بالاخره متوجه شدی که پلتفورم PC مناسب افرادی مثل شما نیست و باقی عمر رو به جاهلیت نگذروندی چون همون کنسول واسه شما مناسب تر هست، چون عناوین PC متفاوتند و سلیقه متفاوت هم نیاز دارن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or