مشخصات سخت افزاری PC نسل بعد - قیمت 13 هزار دلار

T1SHTΛЯ

کاربر سایت

با هزینه کردن مبلغی بین 400 تا 500 دلار می توانید صاحب یکی از کنسول های نسل بعد شوید. با هزینه کردن 1500 دلار نیز
می توانید یک کامپیوتر شخصی متناسب با شروع این نسل و همپای کنسول های آن داشته باشد.
اما اگر بخواهید یک کامپیوتر فوق العاده قوی با قدرت پردازش گرافیکی خیلی عالی داشته باشید و در ضمن بتوانید بازی های نسل بعد را با بهترین وضوح تصویری (4K) به اجرا درآورید، باید مبلغی در حدود 13 هزار دلار هزینه کنید!

یک شرکت انگلیسی یک نمونه از کامپیوترهای شخصی که بوسیله خودشان طراحی شده است را با نام XDNA Aurum 24K
برای فروش قرار داده است که مشخصات آن به این شرح می باشد:

این غول پردازشی از CPU اینتل i7 4960X، دو کارت گرافیک Nvidia GTX Titan و 64 گیگابایت رم بهره می برد و می تواند تصاویر با رزولوشن 4K را به راحتی نمایش دهد. علاوه بر قدرت بالای این PC،ظاهر شیک، طراحی محفظه جالب و تِم تلفیقی زرد و سیاه آن به زیبایی آن افزوده است.

مشخصات پردازنده این کامپیوتر

مشخصات کارت گرافیک

کاتالوگ شرکت سازنده

1
2

خرج الکیه به نظرم . اون پردازنده آخه چه خبره ؟
64 گیگ رم ؟:|
به قول حمید منم اگه همچین پولی داشتم 4 تومن میدادم برا کیس بقیش یه ماشین میشد برای خودم;)

خیلی سیستم خوبیه و قیمتشم معقول و منطقیه ،>:) یک عده دستشون به گوشت نمیرسه میگن ..
استدلال از خودتون نکنید ، با 4000 دلار فلان میکنیم ، همون 4000 دلارم موجود نیست ;;)

باز هم جنگ بین PC و Console !
خوب PC از لحاظ قدرت از کنسول سرتره و شکی درش نیست اما مشکلش اینه که رنگ بازی های انحصاری کنسول(ها) رو نمیبینه(حتی شبیه به اون بازی ها) و فقط مزیتش تو همون رزولوشن و فریم بالاتر و چند تا افکت خاص خلاصه میشه.
کنسول باز هستم ولی PC Gaming رو هم میپسندم.;)

200 تومن پول بازی میدی اخرش 900p باید بازی کنید اونم با تنظیمات مدیوم :)) ( یا مجبوری بری مثل یه پسر خوب مودب رو کنسول 8 سال پیش verylow 420p بازی کنید )

بهترین کار اینه یه pc نسبتا خوب برای بازیهای مولتی جم کنید در کنارش کنسول مورد علاقتونو بگیرید این چندتا دونه انحصاریشو اوریج بخرید .
یسری بازی هم رو pc باید حتما اوریج خرید که به لیست اضافه میشه .

متاسفانه x360/ps3 خیلی این کنسول بازان عزیز بد عادت کرده :)) هنوز تو توهم بازی دونه ایی 5000 تومن سیر میکنن:)) (این پنبه رو از گوشتون در بیارید. .. این دوتا کنسول حالا حالا ها هک بشو نیستن .. اگه دوستدارید میتونید برید کل بازیهای کنسول اوریج بخرید 13 هزار دلارم رد میکنه. ما هم تشویقتون میکنیم )
خود دانید:d

نه دوست عزیز 200 تومن میدی یه بازی میکنی که PC دارا تا عمر دارن نمیتونن رو PC خفن و 4K اجراکنشون بازی کنن

من خودم فن سونیم و میگم مایکرو بازیایی داره که میتونه یه جورایی به PS دارا فخر فروشی کنه اما هرچقدر فکر میکنم بازی برا PC یادم نمیاد که دلم بخواد بازی کنمش

با این پول میشه از IBM و HP سرورهای دو پردازنده دوازده کور زئون خرید. مثلا 2.8 یا 3 گیگا هرتز با ۱۲۸ رم DDR3 ECC. خودتون یه سرچی برنید می تونید ببینید. اینا کلی پول هزینه طراحی سیستم خنک کننده کردن و قیمتش هم زیاد در میاد می خوا تازه یه سودی هم ببرن که این قیمت می دن. اگه کسی این پول رو واسه خرید سیستم بازی اضافی داشت خوبه ولی .........................

نه دوست عزیز 200 تومن میدی یه بازی میکنی که PC دارا تا عمر دارن نمیتونن رو PC خفن و 4K اجراکنشون بازی کنن

من خودم فن سونیم و میگم مایکرو بازیایی داره که میتونه یه جورایی به PS دارا فخر فروشی کنه اما هرچقدر فکر میکنم بازی برا PC یادم نمیاد که دلم بخواد بازی کنمش

والبته PC هم بازیهایی داره که اصلا طراحی کنسول واسشون مناسب نیست و هیچ موقع کسی که کنسول باز باشه نمیتونه تجربشون کنه!!
این مشکل شماست که بازی واسه PC نیست که بخواین بازی کنین وگرنه انحصاریهای PC خیلی حرفها واسه گفتن دارن که حداقل از نظر محبوبیت تو دنیا و تعداد پلیر از همه عناوین کنسول سر هستن!!

اها فکر کردم اینو میگه:d
66385809180288765635.jpg

:d

چه روش جالبی:-? هر جا کارت گیر می کنه اینو می ندازی وسط:))دومأ بازی استراتژیک رو با بازی Action-Adventure مقایسه نمی کنن;)
از نظر انحصاری حرف زیادی برای گفتن نداری:-*

انویدیا چرندی بیش نگفته . من خودم تا نسل پیش فقط پی سی رو قبول داشتم تا اینکه همین جوری و بی مقدمه رفتم یه پلی 3 خریدم. دنیام عوض شد!:d. پشت بندش رفتم 360 خریدم و بعدش کینکت و چند ماهی هم Wii داشتم! ... الان هم منتظرم قیمت نسل بعد کمی معقول بشه و برم سروقت سوگلی های جفتشون!. در حالی که همین الان کامپیوترمم بدک نیست ... همین الانم تمام بازیهای جدید رو بی مشکل رو 1080 و بالای 60 فریم میگیرم ... احتیاجی هم به 4K و این جینکولک بازیا نیست.

والبته PC هم بازیهایی داره که اصلا طراحی کنسول واسشون مناسب نیست و هیچ موقع کسی که کنسول باز باشه نمیتونه تجربشون کنه!!
این مشکل شماست که بازی واسه PC نیست که بخواین بازی کنین وگرنه انحصاریهای PC خیلی حرفها واسه گفتن دارن که حداقل از نظر محبوبیت تو دنیا و تعداد پلیر از همه عناوین کنسول سر هستن!!
دقیقا میخواستم همین رو بنویسم که تو زود تر گذاشتی خدایی جمع پلیرهایی که تو جهان کنسول دارند اندازه پلیر های World of Tank و DotA 2 هستن که میای این حرف میزنی ؟ :| حالا بعضی از دوستان میاند به سبک بازی گیر میدن وقتی میبینند جوابی دیگه ندارند :|

خیلی سیستم خوبیه و قیمتشم معقول و منطقیه ،>:) یک عده دستشون به گوشت نمیرسه میگن ..
استدلال از خودتون نکنید ، با 4000 دلار فلان میکنیم ، همون 4000 دلارم موجود نیست ;;)

اگه یکم از اون گوشتت بهم بدی واست میو میو میکنم.:d

آقا دمتون گرم، بلک لیست مارو آباد کردید.

همون بهتر که شما ریپلای نکنی.
همیشه کسیکه ضعیفتره قایم میشه.

اها فکر کردم اینو میگه:d
66385809180288765635.jpg

دوستان که جو منفی میدن توجه فرمایید

الان یه سیستم i7 4770k + یدونه ( 1 عدد ) کارت گرافیک 780ti با 8 گیگ رم تا اخر نسل کافیه ultra 1080p نه low 900p-720p

200 تومن پول بازی میدی اخرش 900p باید بازی کنید اونم با تنظیمات مدیوم :)) ( یا مجبوری بری مثل یه پسر خوب مودب رو کنسول 8 سال پیش verylow 420p بازی کنید )

بهترین کار اینه یه PC نسبتا خوب برای بازیهای مولتی جم کنید در کنارش کنسول مورد علاقتونو بگیرید این چندتا دونه انحصاریشو اوریج بخرید .
یسری بازی هم رو PC باید حتما اوریج خرید که به لیست اضافه میشه .

متاسفانه x360/ps3 خیلی این کنسول بازان عزیز بد عادت کردن :)) هنوز تو توهم بازی دونه ایی 5000 تومن سیر میکنن:)) (این پنبه رو از گوشتون در بیارید. .. این دوتا کنسول حالا حالا ها هک بشو نیستن .. اگه دوستدارید میتونید برید کل بازیهای کنسول اوریج بخرید 13 هزار دلارم رد میکنه. ما هم تشویقتون میکنیم )
خود دانید:d

بهترین کار اینه یه PC نسبتا خوب برای بازیهای مولتی جم کنید در کنارش کنسول مورد علاقتونو بگیرید این چندتا دونه انحصاریشو اوریج بخرید .
یسری بازی هم رو PC باید حتما اوریج خرید که به لیست اضافه میشه .

توی تمام پستهات تا اینجا فقط همین یکی رو درست گفتی.

متاسفانه x360/ps3 خیلی این کنسول بازان عزیز بد عادت کردن :)) هنوز تو توهم بازی دونه ایی 5000 تومن سیر میکنن:)) (این پنبه رو از گوشتون در بیارید. .. این دوتا کنسول حالا حالا ها هک بشو نیستن

بده یکم احساس مفید بودن به آدم دست بده ....
جهان سوم تنها جاییه که دزدیدن زحمات دیگران افتخار میشه.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن فکر نکنم بازیهای Point & Click ای و استراتژیهای ماروپله ای برا کنسول بازا آرزو باشه.
این بازی های خط و نقطه ای هم سیستم 13000 دلاری لازم ندارن. با یه سیستم نفتی هم کار شماها راه میفته.
سیستم 13000 دلاری رو مغرفی کرده که بصورت 4K عکس نداشته هات رو تماشا کنی.:bighug:

به جان خودم من همچین سیستمی ندارم! یه PC دارم آپگرید سال 2004 ! و یه مانیتور قدیمی که وقتی میخوام همچین خبری تایپ کنم تا دو روز چشم درد میگیرم:d
قیمت این سیستم که در خبر اومده هم 7979 پونده که میشه معادل 13 هزار دلار.

کسی حرفی از بانجی و ناتی داگ و اپیک و راکستار زد؟ من به اون قسمت QD گیر دادم، دیگه استودیو ای که متای 70 داره کوبوندن بازی هاش تو سر ملت خیلی بیهودست. کرایتک هم یه زمانی بازی های خیلی خوبی میساخت. ولی الانش رو ببین، 5 تا بازی دیگه با همین روند بسازه رکورد Ride to Hell رو میزنه:دی
قبلا هم گفتم شما خیلی زرنگی!:d خودت از هر جا که دوست داری متا میاری بعد برای بقیه شرط و شروط میزاری که حتما باید برای فلان استدیو باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or