مشخصات سخت افزاری PC نسل بعد - قیمت 13 هزار دلار

T1SHTΛЯ

کاربر سایت

با هزینه کردن مبلغی بین 400 تا 500 دلار می توانید صاحب یکی از کنسول های نسل بعد شوید. با هزینه کردن 1500 دلار نیز
می توانید یک کامپیوتر شخصی متناسب با شروع این نسل و همپای کنسول های آن داشته باشد.
اما اگر بخواهید یک کامپیوتر فوق العاده قوی با قدرت پردازش گرافیکی خیلی عالی داشته باشید و در ضمن بتوانید بازی های نسل بعد را با بهترین وضوح تصویری (4K) به اجرا درآورید، باید مبلغی در حدود 13 هزار دلار هزینه کنید!

یک شرکت انگلیسی یک نمونه از کامپیوترهای شخصی که بوسیله خودشان طراحی شده است را با نام XDNA Aurum 24K
برای فروش قرار داده است که مشخصات آن به این شرح می باشد:

این غول پردازشی از CPU اینتل i7 4960X، دو کارت گرافیک Nvidia GTX Titan و 64 گیگابایت رم بهره می برد و می تواند تصاویر با رزولوشن 4K را به راحتی نمایش دهد. علاوه بر قدرت بالای این PC،ظاهر شیک، طراحی محفظه جالب و تِم تلفیقی زرد و سیاه آن به زیبایی آن افزوده است.

مشخصات پردازنده این کامپیوتر

مشخصات کارت گرافیک

کاتالوگ شرکت سازنده

1
2

این پی سی بود یا لابراتوار به جونه خودم فکم چسبید والا نیروگاه های هسته ایم اینجور خنک کننده ندارن اینا روش گذاشتن در کل این پی سی مورد نظر وایه نسل بعد و نسل بعد از بعد هست به نظرم

کلی خرج اضافه و بیخود تو این سیستم شده

یه 4670 + 780ti SLI + 32gb ram قشنگ این سیستم رو میخوره یا میشه به جای دو تا تایتان 200 گذاشت روش و 4 تا 290x گرفت "البته اگه مدل رفرنس باشه نقش بخاری خونه رو هم اجرا میکنه :d" که در این صورت بسیار قدرتمندتر خواهد شد

خیلی هم عجیب قیمتش نسبت به قطعاتش بالاست ! الان مانیتورش حدود 3000 دلاره مگه تو بقیش چیکار کرده که 10000 دلار شده ؟!

خب از این 13 هزار دلار 1000 دلارش رو میدم ۲ تا کنسول نسل بعد رو میگیرم
با 12 هزار دلاری که واسم میمونه باهاش 100 تا بازی واسه XONE و 100 تای دیگه واسه PS4 میگیرم و میشینم تا آخر نسل از کنسول گیمینگ و انحصاری هاش لذت میبرم:d
این وسط هم شاید 20 تا از بازی هام کم کردم و یک PC مناسب میگیرم;;)

خدایش ، این سیستم هم اگر گیرمون بیاد عالیه میشه ، چه حالی میده روش بازی نصب کنیم ، مخصوصا موقعی که میخوای بری توی تنظیمات همه چیز high کنی خیلی حال میده ، البته این سیستم ها برای کار گرافیکی ارزش داره ، من اگر مثل بیل گیتس میلیونر بودم این سیستم رو سفارش میدام
حداقل هنگ کردن رو نمیدیدم

این در مورد کسایی صدق میکنه که خوره کیفیت های بصری و گرافیک و... اند پولشم میدن میخرن
هر چند شاید به نظر دیوونگی بیاد با هزار تا انحصاری و کنسول و ابگرم کن و جارو برقی هم عوض نمیکنن.

همه که مثه ما ایرانیا عاقل نیستن :)

دوستان کنسول باز! کسی که پولش میرسه یه همچین سیستمی بخره قطعا ته جیبش یه پول خوردی هم داره که کنسول های عزیز شما رو بخره تا از انحصاری ها محروم نشه!!!!! نگران نباشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or