مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اصلا نیازی به تعویض سی پی یو نداری میتونی بیای اونو برات مود کنم بشه 2 تا 3.3
Bselmod.jpg

سلام...
ببین اقای Black Sword شما وقتی نمیدونی مادربوردش چی بود؟وقتی میگی این سیستم با اون یکی فرق داشته؟اونوقت چه انتظاری داری ما حرفت رو تایید کنیم؟این رو هم بدون برای مثال یک کارت 4890 رو رو سیستمی ببندی که CPU سلرون باشه و 2 گیگ رم 533 داشته باشه و چیپست مادربوردش 945 باشه خوب معلومه که قرق داره کاراییش با موقعی که همون کارت رو ببندی روی مادربوردی که چیپستش X58 و CPUش Core i7 920 و اورکلاک شده تا 3 و 3گیگ هم رم DDR3 1800 داره!!
اینا رو هم میذارم تا فکر نکنی Crysis و 3D Mark فقط با GTX275 بهینه اند!! اگه اینجور باشه پس اینا هم یعنی فقط با اون بهینه اند؟؟!!دیگه سایت Tomshardware رو که قبول داری؟؟:smile:
اما
3hxfrdfuhg04z4ote237.png
[/URL][/IMG]

p0xzo3v0r17x9f18w9ne.png
[/URL][/IMG]

qv87b1f939yxyopem3th.png
[/URL][/IMG]

kt9iujdeprgvigq6zcs.png
[/URL][/IMG]

wmkmhu4vqm9utqztgs2m.png
[/URL][/IMG]
اینم مصرف انرژی..اما دما رو باهات موافقم

از لحاظ ولتاژ مصرفی وات مصرفی 275 بالاتره خدمت شما:

0,1425,i=235488,00.gif

ui2oh03i65y8p309mx3.jpg

سیستمی که خودمون روش امتحان کردیم:
Core2 Quad Q8200
ASUS Maximum Extrem
رم هم 4 گیگ بود مدلش OCZ DDR3
اون اولیه که 275 روش جواب داد زنگیدم گفت یادم نیست فقط اونی که روش ما از 4890 جواب بهتر گرفتیم یادش بود

از لحاظ ولتاژ مصرفی وات مصرفی 275 بالاتره خدمت شما:

0,1425,i=235488,00.gif

ui2oh03i65y8p309mx3.jpg

سیستمی که خودمون روش امتحان کردیم:
Core2 Quad Q8200
ASUS Maximum Extrem
رم هم 4 گیگ بود مدلش OCZ DDR3
اون اولیه که 275 روش جواب داد زنگیدم گفت یادم نیست فقط اونی که روش ما از 4890 جواب بهتر گرفتیم یادش بود

عجججب !! اون که 275 روش نصب بود یادش نیست؟؟!!مردم چه زرنگ شدن!!

آخرین ویرایش:
سلام بر امت همیشه در صحنه
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم تا 600 الی 700 هزار هم بابتش میتونم هزینه کنم 295 و در نظر دارم
منتها
یه بررسی و سرچ کردم دیدم الان فایده نداره خرج کنی
چون تا یه مدت دیگه کارتهائی که ‏dx ‎11‎‏ ساپورت هستن میان اون وقط باید حسرت بازیها و پول و خورد برا همین تصمیم گرفتم یه کارت جور کنم و تا اومدن کارتهای جدید صبر کنم
نظر شما چیه

آخرین خبرها هم در این مورد که دیدم.
البته خبرها اکثرا غیر رسمیه من اعتبار سایتهارو نمیدونم چقدره ولی برداشتم این بود که خبرهاشون درسته

کوارتر چهارم 2009 (احتمالا دسمبر) کارتهایati که از تکنولوژی 40 نانومتری استفاده میکنند بیرون میاد
مشخصاتشونو اینجوری فهمیدم
تک جی پی یو rv870 با کد 5870
تک جی پی یو rv840 با کد 5850
دوال جی پی یو rv800 با کد 5870x2

کارتهای nvidia هم اوایل 2010با چیپ gt300

احتمالا اومدن کارتها جلو هم بیفته

سلام بر امت همیشه در صحنه
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم تا 600 الی 700 هزار هم بابتش میتونم هزینه کنم 295 و در نظر دارم
منتها
یه بررسی و سرچ کردم دیدم الان فایده نداره خرج کنی
چون تا یه مدت دیگه کارتهائی که ‏dx ‎11‎‏ ساپورت هستن میان اون وقط باید حسرت بازیها و پول و خورد برا همین تصمیم گرفتم یه کارت جور کنم و تا اومدن کارتهای جدید صبر کنم
نظر شما چیه

آخرین خبرها هم در این مورد که دیدم.
البته خبرها اکثرا غیر رسمیه من اعتبار سایتهارو نمیدونم چقدره ولی برداشتم این بود که خبرهاشون درسته

کوارتر چهارم 2009 (احتمالا دسمبر) کارتهایati که از تکنولوژی 40 نانومتری استفاده میکنند بیرون میاد
مشخصاتشونو اینجوری فهمیدم
تک جی پی یو rv870 با کد 5870
تک جی پی یو rv840 با کد 5850
دوال جی پی یو rv800 با کد 5870x2

کارتهای nvidia هم اوایل 2010با چیپ gt300

احتمالا اومدن کارتها جلو هم بیفته
کارتای نسل بعدی ATI که DX11 هستن احتمالا تاآخر تابستان آماده میشن،اما کارتای G300 هنوز کار دارن و همون اوایل 2010 معرفی میشن
نکته اینه که قرار نیست تا وقتی این کارتا معرفی شدن بازیهای معرفی شده هم همه DX 11 بشن،شاید تا 1 سال طول بکشه تا بازیهای DX 11 قابل توجه بشن
علاوه بر این DX11 طوری نوشته شده که از بعضی از امکانات کارتای DX 10 هم برای افزایش سرعت استفاده میکنه و سرعت رو زیاد میکنه،حتما به کارت DX 11 احتیاج نیست.
بعدم قرار نیست که یه بازی بیاد که فقط روی DX 11 اجرا بشه و روی بقیه سیستما کار نکنه(داستانی که واسه DX 10 پیش اومد)
پس کلا این استدلال درست نیست.

سلام
ممنون از پاسختون
من هم دوست دارم از فردا با 295 بشینم بازی کنم
ولی به نظرم حالا که دارم یه خرج سنگین میکنم ارزش و آینده نگری بیشتری داره 4 یا 5 ماه صبر کنم
خیلی زور داره 700 پول گرافیک بدی بعدش که بازیهای جدید اومد حسرت بخوری
قضیه هر کس طاووس خواهده..
از طرفی حرف شما درست نیست که بازیها یک سال بعد از کارت میان
شرکتها برنامه ریزی دارن
مثلا دیروز دیدم dirt ‎2‎ ‎‏ از دایرکت11 پشتیبانی میکنه
مصلما شرکتها صبر نمی کنن که کارت بیاد بعد شروع به ساخت بازی کننن
از طرف دیگه هم ویندوز 7 هم هست

سلام
ممنون از پاسختون
ولی به نظرم حالا که دارم یه خرج سنگین میکنم ارزش و آینده نگری بیشتری داره 4 یا 5 ماه صبر کنم
شرکتها برنامه ریزی دارن
با اين بودجه اي كه دارين صبر كنيد بهتره.

عجججب !! اون که 275 روش نصب بود یادش نیست؟؟!!مردم چه زرنگ شدن!!

دوست من متوجه نشده اول جفتشو رو یه سیستم معمولی امتحان کردیم که 275 بهتر جواب داد بعد جفتشو روی این سیستم که گفتم تست کردیم 4890 بهتر جواب داد

سلام
ممنون از پاسختون
شرکتها برنامه ریزی دارن

به نظر منم صبر کنید بهتره هرچند همین الانش DX 10 هنوز همچین خیلیم پیشرفت نکرده که ما بگیم بازیها با DX 9 دیگه بدرد نمیخوره ولی یازم صبر بهتره ببینیم DX 11 چی از آب در میاد بنظر من هرچی باشه Optimize شده DX 10 هست

Last edited by a moderator:
سلام
ممنون از پاسختون
شرکتها برنامه ریزی دارن
فک میکنم شما دقت نکردی چی گفتم،
من نگفتم الان برو کارت بخر،اما من این برداشت رو که بعد از عرضه ی DX 11 بلافاصله همه ی بازیها DX 11 میشن رو رد کردم ،اون DIRT 2 رو هم شاید بشه تنها عنوانی ذکر کرد که بخاطر بهینه شدن برای DX 11 تاریخ عرضش عقب افتاد،اما من دقیقا گفتم تعداد "قابل توجه"،یعنی کاربرد DX 11 همگانی بشه،در ضمن اگرم پشتیبانی کنن بیشتر از لحاظ مسیر پردازش و سرعت فریم بهتر میشن تا کیفیت گرافیکی.
درسته که DX 11 با Windows 7 عرضه میشه،اما بعد از عرضه روی VISTA هم قابل اجرا خواهد بود.

کدام یکی از این کارت گرافیک ها بهتره
ATI 4650
NV 9400 APPLE Edition
4500MHD INTEL
GEFORCE QUADRO
اگر اینا گرافیکای Notebook هستن که همشون ضعیفا اما 4650 از بقیه قویتر هست و فریم بیشتری توی بازیها میده،البته نسبی.
این Geforce Quadro هم با بقیه هم خانواده نیست و مخصوص کارای حرفه ای هست و مدلای مختلفی داره.

فک میکنم شما دقت نکردی چی گفتم،
من نگفتم الان برو کارت بخر،اما من این برداشت رو که بعد از عرضه ی DX 11 بلافاصله همه ی بازیها DX 11 میشن رو رد کردم ،اون DIRT 2 رو هم شاید بشه تنها عنوانی ذکر کرد که بخاطر بهینه شدن برای DX 11 تاریخ عرضش عقب افتاد،اما من دقیقا گفتم تعداد "قابل توجه"،یعنی کاربرد DX 11 همگانی بشه،در ضمن اگرم پشتیبانی کنن بیشتر از لحاظ مسیر پردازش و سرعت فریم بهتر میشن تا کیفیت گرافیکی.
درسته که DX 11 با Windows 7 عرضه میشه،اما بعد از عرضه روی VISTA هم قابل اجرا خواهد بود.

اگر اینا گرافیکای Notebook هستن که همشون ضعیفا اما 4650 از بقیه قویتر هست و فریم بیشتری توی بازیها میده،البته نسبی.
این Geforce Quadro هم با بقیه هم خانواده نیست و مخصوص کارای حرفه ای هست و مدلای مختلفی داره.
درسته اینا گرافیک لپ تاپ هستند . Geforce Quadro هم برای لپ تاپ lattitude d830 هست
از جوابت ممنونم

اقا اگه میشه یه کارت گرافیک معرفی کنید که بتونم بازی های AC 2 . Splinter Cell 5 و Call Of Duty 6 رو بتونم رو گرافیکه Very High بازی کنم .البته که هنوز نیومدن اما وقتی اومدن باید با یه گرافیکه بالا بریم بدرقه هر 3تاشون . قیمت هم مهم نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or