مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

واسه اطلاع رسانی میگم SAPPHIRE ATI Radeon HD4890 1GB GDDR5 قیمتش 320 و SPARKLE - GeForce GTX275 حدود 350 ( برای اطلاع بقیه) راستش دودل هستم بین این دوتا فعلا به تحقیقات ادامه میدم :cheesygri دوستان دلایل کافی واسه اینکه کدوم بهتره هم بگن ممنون

آخرین ویرایش:
واسه اطلاع رسانی میگم SAPPHIRE ATI Radeon HD4890 1GB GDDR5 قیمتش 320 و SPARKLE - GeForce GTX275 حدود 350 ( برای اطلاع بقیه) راستش دودل هستم بین این دوتا فعلا به تحقیقات ادامه میدم :cheesygri دوستان دلایل کافی واسه اینکه کدوم بهتره هم بگن ممنون
در اینکه GTX275 قویتره شک نکن.

;)
اينا رو ببين بلكه قانع شدي!:
Crysis

Far Cry 2
3DMark05
3DMark06

Overclocking

سلام!
دوستان این سیستم منه!
cpu:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
Ram: 2 Gig 667
Main:Asus m2n-x
بنظرتون میشه یه vga قدرتمند مثل 285 gtx روش انداخت!؟؟(البته خودم فکر میکنم این سر خیلی به این بدن زیادی میکنه روش وانمیسته:دی) اگر نه ! پس این سیستم تا چه vga رو میشه روش انداخت!؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام!
دوستان این سیستم منه!
cpu:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.2GHz
بنظرتون میشه یه vga قدرتمند مثل 285 gtx روش انداخت!؟؟(البته خودم فکر میکنم این سر خیلی به این بدن زیادی میکنه روش وانمیسته:دی) اگر نه ! پس این سیستم تا چه vga رو میشه روش انداخت!؟؟؟
مي شه هر كارت گرافيكي رو انداخت!
بستگي به پاور شما داره كه چند وات باشه؟؟

مي شه هر كارت گرافيكي رو انداخت!
بستگي به پاور شما داره كه چند وات باشه؟؟
عباس جان منم میدونم میشه انداخت برای پاور هم مشکلی نیست عوض میکنم! منظور اینه که این cpu و ... میتونن جواب گو یک vga قدرتمند باشن!؟ یعنی از تمام قدرت vga تو این سیستم اتفاده میشه؟

عباس جان منم میدونم میشه انداخت برای پاور هم مشکلی نیست عوض میکنم! منظور اینه که این cpu و ... میتونن جواب گو یک vga قدرتمند باشن!؟ یعنی از تمام قدرت vga تو این سیستم اتفاده میشه؟
بله مي شه و باز هم مشكلي نيست ميثم.:smile:
ولي خب از همه توان كه نه شايد در كل اگه حساب كني حدود 5 يا 6 درصد كمتر از توان واقعيش كه قابل چشم پوشيه.

بله مي شه و باز هم مشكلي نيست ميثم.:smile:
ولي خب از همه توان كه نه شايد در كل اگه حساب كني حدود 5 يا 6 درصد كمتر از توان واقعيش كه قابل چشم پوشيه.
پس خرج کردن 400 تومن برای سه تا قطعه Cpu, Main , Ram برای افزایش فقط 5-6 درصد کارایی کار بیهوده ایه!
ممنون عباس!

منم میدونم میشه انداخت برای پاور هم مشکلی نیست عوض میکنم! منظور اینه که این cpu و ... میتونن جواب گو یک vga قدرتمند باشن!؟ یعنی از تمام قدرت vga تو این سیستم اتفاده میشه؟
هر کارتی رو که نه ، چون هم کش پایینی داره هم فرکانس کاری پایین ، مثلا شما یه 260/216 بندازی تمام قدرتش رو نشون نمیده.;)
قیمتZotac X275 الان تو بازار چنده؟ و اینکه 4890 HIS الان تو بازار ایران هست و اگه هست چند؟ مرسی دوستان
با برد zotacش البته اگه گیر بیاد 340 345 تومن مایشه.;)
hisش روهم گیر نمیاری.;)

سلام!
دوستان این سیستم منه!
میشه انداخت ولی بسته به بازی ممکنه تا 30 40 درصد از قدرت واقعی کارت استفاده نشه
بهتره کل قطعات اصلی رو عوض کنی،البته حتی المقدور از گرافیک نزنی

پس خرج کردن 400 تومن برای سه تا قطعه Cpu, Main , Ram برای افزایش فقط 5-6 درصد کارایی کار بیهوده ایه!
ممنون عباس!
نخیر ، اصلا هم بیهوده نیست،ارتقای سیستم باعث افزایش راندمان کلی و سرعت اجرای همه ی برنامه ها و از جمله بازیها میشه. البته اگر Gamer هستی و بودجت محدود هست اول گرافیک اولویت داره و بعد CPU و بعد RAM.

من می خواستم GSO 9600 بخرم!
2 تا مدل دیدم به نظر شما کدوم یکی بهتره؟
XFX - GeForce 9600 GSO 768MB که قیمتش 115t بودش و XFX - GeForce 9600 GSO 1.5 G که بازی FARCRY2 :biggrin1:هم همراهش بود و قیمتش 135T بودش به نظرتون کدوم بهتره؟؟
اون رم دوبرابر ارزش 20 تومن رو داره؟؟:confused:

XFX - GeForce 9600 GSO 768MB که قیمتش 115t بودش و XFX - GeForce 9600 GSO 1.5 G که بازی FARCRY2 :biggrin1:هم همراهش بود و قیمتش 135T بودش به نظرتون کدوم بهتره؟؟

سلام
evga 9600 gt 512 mb ddr3 120 tomanاز جفتشون قویتره اون مقدار رم اضافه هم رو این کارتا برایه گول زدن ملته(توطعئه بیگانگان و رسانه هایه وا بسته به صهیونیسم)و

البته من پیشنهادم 4770 هست که اگه بگردی میتونی 130 تومن گیر بیاریش اون کارت بالایی ها رو میخوره حداقل %50 قویتره
راستی دوستانی که می خوان 260/216 بگیرن من امروز بازار رضا بودم 235 تومن بود یه وقت گرون نخرید البته با برد زوتاک جی تی اس 250 هم با همین برد 195 تومن بود
260/216 با برد اینو تری دی 240 تومن
راستی من هفته دیگه می خوام 260/216 بگیرم زوتاک ولی فکر نکنم این غول بی شاخ دمی که من دیدم تو کیسم جاشه:biggrin1:

خب برای کارتی با این قدرت همون 768 مگابایت هم کفایت میکنه،اگر میتونی صبر کن تا کارت 4770 بیاد یا بگرد مدل 9600GT 512MB رو پیدا کن که قیمتش حدود 130 تومن هست.

من میگم نخر :cheesygri
شما با همون بودجه حالا یه 10 15 تومنی بالاتر میتونی 4770 رو در نظر بگیری که به مراتب قویتر از اون دو مدل هستش.;)
تو کارتای ضعیف 512mb واسه اکثر بازیا کافیه ، دوبرابر یا بالاتر شدنش بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره و شما تفاوت کارایی چندانی نمیبینی.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or