مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خب اگه از من مي شنوي شما همون كارت 275 رو بگير.
درايور خب تعيين تأثير گذاره ولي نه تا اين حد از طرفي هم توي بنچمارك هاي ارائه شده از آخرين درايور موجود استفاده شده كه مي بينيم در اكثر موارد برد با 275 هست.

آخه یه چیزی آدم رو به شک میندازه اینکه قابلیت های فیزیکی 4890 بیشتر ولی فک کنم اون چیزیکه کارایی رو پایین میاره دما باشه ( معماری هم از دلایل دیگشه ) چون دما بالا میره نقدار زیادی انرژی تلف میشه شاید با خنک کننده بشه این مکبود رو جبران کرد که در اون صورت میشه کارایی کارت رو زیاد کرد کسی اینجا 4890 نداره؟ که بگه از نظر دما تو لود بالا چطور عمل میکنه؟ میشه یه مقایسه ای از دمای این دوتا کارت یعنی 4890 و 275 ارائه کنید؟
خیلی ظلم خدایی کل جها 4890 قیمتش 200 هزار تو ایران 352 هزار 150 هزار اختلاف؟ پول زوره ناموسن

اوکی پیدا کردم http://www.legitreviews.com/article/944/13

نوشته کولینگ 4890 بهتر از 275 هست
اینجا هم همچنین:
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/04/03/radeon-hd-4890-vs-geforce-gtx-275/16
همچنین:
http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2344303,00.asp

Last edited by a moderator:
آخه یه چیزی آدم رو به شک میندازه اینکه قابلیت های فیزیکی 4890 بیشتر ولی فک کنم اون چیزیکه کارایی رو پایین میاره دما باشه ( معماری هم از دلایل دیگشه ) چون دما بالا میره نقدار زیادی انرژی تلف میشه شاید با خنک کننده بشه این مکبود رو جبران کرد که در اون صورت میشه کارایی کارت رو زیاد کرد کسی اینجا 4890 نداره؟ که بگه از نظر دما تو لود بالا چطور عمل میکنه؟ میشه یه مقایسه ای از دمای این دوتا کارت یعنی 4890 و 275 ارائه کنید؟
خیلی ظلم خدایی کل جها 4890 قیمتش 200 هزار تو ایران 352 هزار 150 هزار اختلاف؟ پول زوره ناموسن

دوست عزیز قابلیت فیزیکی غیر فیزیکی یعنی چی؟! اونایی که این کازتا رو تست می کنن از همه لحاظ با همدیگه مقایسشون می کنن و الکی نظر نمیدن
کارت GTX 275 هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ کولینگ(کم صداتر بودن) و هم اورکلاکینگ نسبت به کارت 4890 برتری داره،این لینکایی هم که شما دادی خیلی قبل تر از اینا خونده شده،بچه های فروم تازه کار نیستن دوست عزیز!

شما اگه لينك رو مي كني من نقد و بررسي كامل اونم نوشته خودم!!:cheesygri
نقد و بررسي كامل كارت گرافيكي GeForce GTX 275

نقدي بر hd 4890 (بررسي كامل)

مطالعه اون نقدها خالي از لطف نيست.

ببین عزیز یک سری قابلیت ها مثل سرعت پردازنده پهنای باند و...... جزو قابلیت های فیزیکی محسوب میشه یه سری قابلیت ها مربوط به معماری اون پردازنده اصلی و مدارات میشه مثل CPU که برای انجام a+b چند پالس ساعت طول میکشه تا ایمکار رو انجام بده که به طراحی اون پردازنده بستگی داره

من مگه گفتم خونده نشده یا مگه گفتم شما تازه کاری چه ربطی داره اصلا به حرفای من میگم اینجا اینطور نوشته و اینجوری گفته منم تازه کار نیستم فقط یه مدت از فاز بازی خوری و گرافیک بازی در اومده بودم حالا دوباره رفتم توش اگه اینجا هم سوالمو مطرح کردم میدونستم دوستایی هستن که بتونن اطلاعات امروز رو بهم منتقل کنن

شما اگه لينك رو مي كني من نقد و بررسي كامل اونم نوشته خودم!!:cheesygri
نقد و بررسي كامل كارت گرافيكي GeForce GTX 275

نقدي بر hd 4890 (بررسي كامل)

مطالعه اون نقدها خالي از لطف نيست.

قبلا مطالعه کردم من بحثم رو قسمت کولینگ نمیدونم شاید لینک عکسا واسم ***** شده باشه ولی تو نقد شما نمودار های دمای GPU جا افتاد اونایی که من دادم دما رو هم نشون دادن در حالت های مختلف

آخرین ویرایش:
ببین عزیز یک سری قابلیت ها مثل سرعت پردازنده پهنای باند و...... جزو قابلیت های فیزیکی محسوب میشه یه سری قابلیت ها مربوط به معماری اون پردازنده اصلی و مدارات میشه مثل CPU که برای انجام a+b چند پالس ساعت طول میکشه تا ایمکار رو انجام بده که به طراحی اون پردازنده بستگی داره

من مگه گفتم خونده نشده یا مگه گفتم شما تازه کاری چه ربطی داره اصلا به حرفای من میگم اینجا اینطور نوشته و اینجوری گفته منم تازه کار نیستم فقط یه مدت از فاز بازی خوری و گرافیک بازی در اومده بودم حالا دوباره رفتم توش اگه اینجا هم سوالمو مطرح کردم میدونستم دوستایی هستن که بتونن اطلاعات امروز رو بهم منتقل کنن

قبلا مطالعه کردم من بحثم رو قسمت کولینگ نمیدونم شاید لینک عکسا واسم ***** شده باشه ولی تو نقد شما نمودار های دمای GPU جا افتاد اونایی که من دادم دما رو هم نشون دادن در حالت های مختلف
همه ی اینایی که شما میگی آخر سر خودش رو توی Benchmark ها و مقایسه ی فریم بازیها نمایان میکنه،مشخصات فنی کارت و تراشه ی GPU چیزی سوای اینا نیس و دونستن اونا باعث درک تفاوتها یا برتریهای یکی نسبت به دیگری میشه.
بهرحال اگر به حرف دوستان اطمینان داشته باشی اطلاعات کاملی رو دریافت کردی

همه ی اینایی که شما میگی آخر سر خودش رو توی Benchmark ها و مقایسه ی فریم بازیها نمایان میکنه،مشخصات فنی کارت و تراشه ی GPU چیزی سوای اینا نیس و دونستن اونا باعث درک تفاوتها یا برتریهای یکی نسبت به دیگری میشه.
بهرحال اگر به حرف دوستان اطمینان داشته باشی اطلاعات کاملی رو دریافت کردی

بله دوستان لطف کردن به حمع بندی هم رسیدم و تصمیم رو گرفتم اونطور که تو بنچمارکها دیدم تفاوت ها بسیار کم در حد 0.2 تا 10 که زیاد مهم نیست عامل دما واسم مهمه و مصرف بهینه طبق نمودارایی که لرد دوست عزیزمون تو نقدش نوشته بود 275 ولتاژ بالا و طبیعتا دمای بالاتری ( که نموداراشم دادم ) تولید میکنه و این از طول عمرش کم میکنه این نظر من بود من تصمیمم 4890 هست البته خیلی ها موافق نیستن خیلی ها هستن سلیقه شخصیه امیدوارم گفتگو ها مفید بوده باشه از همه شما هم متشکرم فقط یه چیز دیگه بنظرتون چون اختلاف قیمت با خارج زیاده حدود 150 اگه بیشتر صبر کنم بهتر نیست؟ تا ایمجا هم به اونطرف نزدیک تر شه؟

بله دوستان لطف کردن به حمع بندی هم رسیدم و تصمیم رو گرفتم اونطور که تو بنچمارکها دیدم تفاوت ها بسیار کم در حد 0.2 تا 10 که زیاد مهم نیست عامل دما واسم مهمه و مصرف بهینه طبق نمودارایی که لرد دوست عزیزمون تو نقدش نوشته بود 275 ولتاژ بالا و طبیعتا دمای بالاتری ( که نموداراشم دادم ) تولید میکنه و این از طول عمرش کم میکنه این نظر من بود من تصمیمم 4890 هست البته خیلی ها موافق نیستن خیلی ها هستن سلیقه شخصیه امیدوارم گفتگو ها مفید بوده باشه از همه شما هم متشکرم فقط یه چیز دیگه بنظرتون چون اختلاف قیمت با خارج زیاده حدود 150 اگه بیشتر صبر کنم بهتر نیست؟ تا ایمجا هم به اونطرف نزدیک تر شه؟
راجع به دما خب بله،کارت GTX 275 نسبت به 4890 در زمان Load دمای بیشتری داره اما بهنگام Idle دمای کمتری داره،در نظر بگیر که کارت همیشه زیر بار زیاد نیست و در ضمن دمای بالاتر ( تا 10 درجه بیشتر) تاثیری توی عمر کاری کارت نداره و با اون دما آزمایش شده (هر تراشه بر اساس فن آوری ساختشThermal Spec مخصوص بخودش رو داره )چون نهایتا تا 3 سال بخوای ازش استفاده کنی که در این صورت این قضیه اصلا مهم نیست.
راجع بقیمت هم فکر نمیکنم اختلاف قیمت بازار ما با خارج هیچوقت از بین بره،سالهاست که همین داستانه.
اما در کل این دو تا کارت همرده هستن و هر دو هم قوی.

راجع به دما خب بله،کارت GTX 275 نسبت به 4890 در زمان Load دمای بیشتری داره اما بهنگام Idle دمای کمتری داره،در نظر بگیر که کارت همیشه زیر بار زیاد نیست و در ضمن دمای بالاتر ( تا 10 درجه بیشتر) تاثیری توی عمر کاری کارت نداره و با اون دما آزمایش شده (هر تراشه بر اساس فن آوری ساختشThermal Spec مخصوص بخودش رو داره )چون نهایتا تا 3 سال بخوای ازش استفاده کنی که در این صورت این قضیه اصلا مهم نیست.
راجع بقیمت هم فکر نمیکنم اختلاف قیمت بازار ما با خارج هیچوقت از بین بره،سالهاست که همین داستانه.
اما در کل این دو تا کارت همرده هستن و هر دو هم قوی.

ممنون از شما و رهنمایی هاتون اینم چند تا نمودار برای دوستان راجع به دما:

0,1425,i=235493,00.gif

tempbar.png

آخرین ویرایش:
سلام به همه

من بین چند تا کارت گیر کردم و راهنمایی می خواستم!!
من موندم کدوم رو بخرم تا خیالم تا 3 سال راحت باشه!!
club hd 4850 512mb
club hd 4850 1gb
zotac gts 250 1gb or 512
club 9800gt 1gb
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون می شم.

آخرین ویرایش:
سلام به همه

club hd 4850 512mb
club hd 4850 1gb
zotac gts 250 1gb or 512
club 9800gt 1gb
مشخصه gts250 سریعتره ، من نظرم اینه که عجله نکن صبر کن یه 35 40 تومن دیگه جمع کن برو یه gtx260/216 بگیر با خیال راحت 1 سال صفا کن.:biggrin1:

سلام به همه

club hd 4850 512mb
club hd 4850 1gb
zotac gts 250 1gb or 512
club 9800gt 1gb
3 سالش دیگه بلندپروازیه!
شما هر کدوم از این کارتا رو بگیری نهایت تا 1 سال دیگه میتونی روش حساب کنی
همیشه باید کارتی از آخرین نسل کارتای ATI یا Nvidia رو گرفت که بشه تا 2 سال یا بیشتر ازشون استفاده ی مفید کرد(کارتای GTX 260/275/285 یا ATI 4870/4890)

سلام
یه کارت گرافیک واسه بازی می خواهم
قیمتش از 350 تا 370 تومن لطفا راهنمایی کنید چی بخرم
لطفا بگید از چه برندی باشه

آخرین ویرایش:
سلام
یه کارت گرافیک واسه بازی می خواهم
قیمتش از 350 تا 370 تومن لطفا راهنمایی کنید چی بخرم
لطفا بگید از چه برندی باشه
میتونی کارت EVGA GTX 275 یا همون مدل از برند Zotac/MSI/Inno3D رو بخری
انتخاب بعدی کارت 4890 هست که قیمتش توی همون محدوده هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or