LORD5
کاربر سایت
پس دستکاری برنامه های داخل بایاس اوركلاك نرم افزاريه حتماً؟!!ما اصلا چیزی به اسم اورکلاک سخت افزاری نداریم!کسی همچین حرفی رو میزنه که از اورکلاک چیزی سر در نمیاره.
در مورد OC2 هم که تمام برندها سری اورکلاک شده دارند.
من كه موردي توي اين بيانيه نيافتم به جز اينكه گفته بود:
پاليت:
All our worldwide facilities are ISO 9001 certified.
گواهينامه ايزو 9001 داره!!
All our PC graphics accelerators are with WHQL certification to ensure full
compatibility
همه ي كارتهاي گرافيكي با گواهينامه WHQL هستند!!
چيزي ديدين به غير از اين؟؟!!
اينم بهترين موردش در مورد گيگابايت:
گيگابايت جايزه بهترين را در تايوان كسب كرده!!
و ديگه چيزي نداشت!!البته ايني كه دادين بيشتر در مورد مين بورد بود تا كارت گرافيك و انويديا چه ربطي داره به كارت گرافيك خدا عالم است!!
ديدم اينجور مسائلو!!:dاینجور مسایل خیلی وقته پاسخ داده شده.از اینا تو سایت nVIDIA تا دلت بخواد هست(اینا حرفهای بچه های بی اطلاع ....نما بود که بدون دلیل میگفتند).
شما دليل بيارين كه نمي شه!چه دلیلی دارید که میگید BFG بهتر OC میشه؟دلیلی بیارید که 90% از Xtreme OC ها بر روی این برند توسط افراد حرفه ای انجام میشه!!
راستی در مورد OEM هم لینک بدید(اصلا تا حالا با این کلمه برخورد کردید؟)
نه فقط شما OEM به گوشتون خورده چون OEM به چشم ما خورده تا گوشمون!!
من هم نه دليلي ديدم و نه فروم حرفه اي!!من که دلیلی ندیدم.برید تو یه فروم حرفه ای این صحبت رو بکنید ببنید عکس العملشون چیه!!!!
این صحبتها بیشتر خنده داره تا دلیل بودن.
پي سي نتورك منظورتونه؟!!
بهتره كه همون اول چهلتا آويزي رو كه به خودشون آويزون كردنو بردارن تا بلكه كمي حرفه اي جلوه بكنه!!
اولا شما به چه دليل اين حرفو مي زنين؟اولا مشکل اینجاست که کسی قانع نمیشه دوما آدم هر چیزی رو به هر کسی تو هر فرومی یاد نمیده!
بله با اين دلايلي كه ميارين متوجه هستم كه بايد قانع هم بشيم!!
ايزو 9001 رو بچسب!!:biggrin1:
دوماً پس شما هم بفرماييد دنبال زندگيتون!!
گفتم كه من به اين مسئله به اصطلاح مچ گيري نظر مثبتي دارم:smile:کسی اشتباه نکنه بنده هم مچ گیری نمکنم(البته این لفظ شماست).اگه امکانش بود یا وقت داشتم از تمام پستها میتونستم اشتباه بگیرم.
خدا رو شكر.Ok قبول.
در ضمن انقدر هم بحث تايپيك رو منحرف نفرماييد .
بيش از دهها مورد تايپيك رو از بحثش خارج كردين پس كمي دقت فرماييد.