مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ما اصلا چیزی به اسم اورکلاک سخت افزاری نداریم!کسی همچین حرفی رو میزنه که از اورکلاک چیزی سر در نمیاره.
در مورد OC2 هم که تمام برندها سری اورکلاک شده دارند.
پس دستکاری برنامه های داخل بایاس اوركلاك نرم افزاريه حتماً؟!!
من كه موردي توي اين بيانيه نيافتم به جز اينكه گفته بود:
پاليت:
All our worldwide facilities are ISO 9001 certified.

گواهينامه ايزو 9001 داره!!
All our PC graphics accelerators are with WHQL certification to ensure full
compatibility

همه ي كارتهاي گرافيكي با گواهينامه WHQL هستند!!
چيزي ديدين به غير از اين؟؟!!

اينم بهترين موردش در مورد گيگابايت:
گيگابايت جايزه بهترين را در تايوان كسب كرده!!

و ديگه چيزي نداشت!!البته ايني كه دادين بيشتر در مورد مين بورد بود تا كارت گرافيك و انويديا چه ربطي داره به كارت گرافيك خدا عالم است!!

اینجور مسایل خیلی وقته پاسخ داده شده.از اینا تو سایت nVIDIA تا دلت بخواد هست(اینا حرفهای بچه های بی اطلاع ....نما بود که بدون دلیل میگفتند).
ديدم اينجور مسائلو!!:d

چه دلیلی دارید که میگید BFG بهتر OC میشه؟دلیلی بیارید که 90% از Xtreme OC ها بر روی این برند توسط افراد حرفه ای انجام میشه!!
راستی در مورد OEM هم لینک بدید(اصلا تا حالا با این کلمه برخورد کردید؟)
شما دليل بيارين كه نمي شه!
نه فقط شما OEM به گوشتون خورده چون OEM به چشم ما خورده تا گوشمون!!

من که دلیلی ندیدم.برید تو یه فروم حرفه ای این صحبت رو بکنید ببنید عکس العملشون چیه!!!!
این صحبتها بیشتر خنده داره تا دلیل بودن.
من هم نه دليلي ديدم و نه فروم حرفه اي!!
پي سي نتورك منظورتونه؟!!
بهتره كه همون اول چهلتا آويزي رو كه به خودشون آويزون كردنو بردارن تا بلكه كمي حرفه اي جلوه بكنه!!

اولا مشکل اینجاست که کسی قانع نمیشه دوما آدم هر چیزی رو به هر کسی تو هر فرومی یاد نمیده!
اولا شما به چه دليل اين حرفو مي زنين؟
بله با اين دلايلي كه ميارين متوجه هستم كه بايد قانع هم بشيم!!
ايزو 9001 رو بچسب!!:biggrin1:
دوماً پس شما هم بفرماييد دنبال زندگيتون!!

کسی اشتباه نکنه بنده هم مچ گیری نمکنم(البته این لفظ شماست).اگه امکانش بود یا وقت داشتم از تمام پستها میتونستم اشتباه بگیرم.
گفتم كه من به اين مسئله به اصطلاح مچ گيري نظر مثبتي دارم:smile:

Ok قبول.
خدا رو شكر.

در ضمن انقدر هم بحث تايپيك رو منحرف نفرماييد .
بيش از دهها مورد تايپيك رو از بحثش خارج كردين پس كمي دقت فرماييد.

پس GTS250تا کی جواب بازی های جدید رو میده؟
GTS 250 همین الان هم توی بعضی بازیها و بعضی تنظیمات بالا لب مرز هست و نمیتونه فریم بالا بده.
اون چیزی که شما مدنظر داری فقط با GTX 260به بالا بدست میاد.

پس دستکاری برنامه های داخل بایاس اوركلاك نرم افزاريه حتماً؟!!

مگه قراره چیز دیگه ای باشه؟:) کی به شما گفته دستکاری بایوس اسمش اورکلاک سخت افزاری هست؟!!!

من كه موردي توي اين بيانيه نيافتم به جز اينكه گفته بود:

شما پست قبلیتون رو بخونید...بیان کردید که nVIDIA فقط برای BFG به گفته ی شما بیانیه داده.
که بنده هم به سوال شما پاسخ دادم و دو نمونه از برندها رو آوردم.تو سایت nVIDIA برای تمام برندها یک توضیح مختصری داده.

البته ايني كه دادين بيشتر در مورد مين بورد بود تا كارت گرافيك و انويديا چه ربطي داره به كارت گرافيك خدا عالم است!!

توضیحات nVIDIA در مورد برندها چه ربطی به بنده داره؟؟!!

شما دليل بيارين كه نمي شه!

دوست عزیز بنده نگفتم فلان برند بهترینه که بخوام براش دلیل بیارم.از طرفی هم نگفتم که BFG بدترینه که بازم بخوام براش دلیل بیارم.شما بهتره برای اون 90% دلیل بیارید.

نه فقط شما OEM به گوشتون خورده چون OEM به چشم ما خورده تا گوشمون!!

اگه به چشمتون خورده به سوالات پاسخ بدید!!!منتظرم.

من هم نه دليلي ديدم و نه فروم حرفه اي!!
پي سي نتورك منظورتونه؟!!
بهتره كه همون اول چهلتا آويزي رو كه به خودشون آويزون كردنو بردارن تا بلكه كمي حرفه اي جلوه بكنه!!

بنده نه عضو PCNetwork هستم نه با کسی اونجا آشنایی دارم.چیزی هم در موردشون مطرح نکردم که بخوام پاسخ بدم.منظورمم از فروم حرفه ای PCNetwork نبود شما منظور منو به این فروم ربط دادید!
ولی مطمئنا افراد با اطلاع تری از ...نما داره.

اولا شما به چه دليل اين حرفو مي زنين؟

به همون دلیل که شما الان قبول نمیکنید.

بله با اين دلايلي كه ميارين متوجه هستم كه بايد قانع هم بشيم!!
ايزو 9001 رو بچسب!!
دوماً پس شما هم بفرماييد دنبال زندگيتون!

عباس عزیز اگه بنده الان خودمو معرفی کنم خود شما شرمنده خواهی شد پس بهتره نگید برو دنبال زندگیت.;)

خب از اونجايي كه رامين فرمودن بحث رو ادامه ندين ما هم مي گيم چشم و مواردي رو كه به درد تايپيك مي خوره رو مي گوييم!!

max_oc

اول از همه اينكه سوال شما و گير دادن شما روي OEM بود كه ديگه از اين مورد ساده تر توي سوالات نديدم كه OEM مخفف original equipment manufacturerهستش كه به معناي توليد كننده قطعات و تجهيزات اصلي هستش مثل چيپ هايي كه انويديا توليد مي كنه و ساير شركت ها اين چيپ رو روي بردهاشون نصب مي كنن.
اوكي؟

اما در مورد اوركلاك سخت افزاري منظورم مد كردن بايوس هستش و اوركلاك نرم افزاري از طريق سيستم عامل و با نصب برنامه هايي امكان پذيره مثل ريواتيونر.
شما پست قبلیتون رو بخونید...بیان کردید که nVIDIA فقط برای BFG به گفته ی شما بیانیه داده.
که بنده هم به سوال شما پاسخ دادم و دو نمونه از برندها رو آوردم.تو سایت nVIDIA برای تمام برندها یک توضیح مختصری داده.
اما بيانيه ها كاملاً متفاوت از هم بودند كه در مورد محتواي اونها هم خود شما خبر دارين پس بايد قبول كرد كه تمامي برندها يك نيستند.

بحث تمام من سوالي از شما ندارم و توضيحي هم نمي خوام اگر سوالي بود بفرماييد تا جواب بدم.
هر گونه سوال سخت افزاري

من 200 پول دارم.یه کارت خوب می خواستم.
بین این 3تا موندم::confused::confused:
geforce 9800 gt
geforce 8800 gt
geforce gts 250

کدوم بهتره وتا چند سال دووم میاره؟:biggrin1::biggrin1:

من یک کارت گرافیک در محدوده 100 تا 150 میخواهم این هم مشخصات سیستم من است
مادربورد Abit AN52V(MCP65S)1.x L2 coche:514KB Unified cache
سی پی یو AMD Athlod 64*2 Dual Core 4400
Ram 2Gb
لطفا من را راهنمایی کنید

من یک کارت گرافیک در محدوده 100 تا 150 میخواهم این هم مشخصات سیستم من است
مادربورد Abit AN52V(MCP65S)1.x L2 coche:514KB Unified cache
سی پی یو AMD Athlod 64*2 Dual Core 4400
Ram 2Gb
لطفا من را راهنمایی کنید
میتونید HD4770 یا 9800GT 512MB بردارید که HD4770 بهتره و قیمتش هم 10-20 تومنی کمتره.

یه سوال داشتم
همین کابل های معمولی که از کیس به مانیتور وصل میشه میتونه تصویر 1080p رو انتقال بده؟؟
ربطی نداشت ولی اگه میتونید جواب بدید
بستگي به ال سي دي شما داره كه از رزولوشن 1200*1900 پشتيباني بكنه يا خير .

سلام دوستان واسه بعد از امتحانات میخوام یهکارت گرافیک خوب بگیرم سرچ زدم برند های زیادی بود نظر خودم 4890 ATI بود ولی برند های زیادی بود یه برندی که از نظر کولینگ و کارایی بهتر از بقیه باشه کدوم؟ شنیدم Club از نظر کولینگ بهتر از بقیست یه ذره راجع به این برندا و قیمتشون تو بازار توضیح میدین؟ مرسی

اگه از كارتهاي ATI خواستين بگيرين سراغ كارت هاي گرافيكي HIS برين سري IcQ .
قيمت ها هم حدود بيست تومن فرق مي كنه توي برند هاي مختلف اما همين برند HIS‌قيمت هاي معقولي داره.
در ضمن بودجه ي شما چقده؟ شايد بشه انتخاب بهتري پيش روي شما گذاشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or