مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

این بستگی به خودت داره که برند باز باشی یا نباشی ، در حال حاضر gtx260/216 با برد evgaش 280 تومن در میاد این مدل پایینترین قیمت رو بین برندای دیگه داره.;)
رامین جان مدل زوتاک 245 تومنه ! :smile:
لیون کامپ

سلام

8800gt 1gig از برند zotacالعان تو بازار چقدره?
و آیا این کارت برای همه بازی ها تا 2-3 سال آینده جواب می ده؟(اگه نمیده بهترش رو پیشنهاد بدین البته تا 180 -200 ت)

با تشکر

سري هشت ديگه منسوخ شده شما بهتره كه بيشتر تمركزتو روي سري 200 بكني.
و با توجه به بودجه شما كارت 250GTs يكي از بهترين انتخاب هاي پيش روي شماست.
قيمتش 200 تومن و برند زوتاك.

رامین جان مدل زوتاک 245 تومنه ! :smile:
درسته الان که دیدم 260/216 هستش.;)
سلام

8800gt 1gig از برند zotacالعان تو بازار چقدره?
و آیا این کارت برای همه بازی ها تا 2-3 سال آینده جواب می ده؟(اگه نمیده بهترش رو پیشنهاد بدین البته تا 180 -200 ت)

با تشکر
برد zotacش رو که پیدا نمیکنی الان 9800gtش فقط گیر میاد ، شما تا 200 میتونی gts250 رو در نظر بگیری یا جمع کنی یه 40 45 تومن دیگه بذاری روش یه gtx260 بگیری که قدرت به مراتب بالاتری نسبت به gts250 داره.;)
با این کارت تا 1 1.5 سال میری فضا.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من در مورد برند حرف هايي رو كه مي زنين قبول ندارم و اكثرشو رد مي كنم.
شما يعني مي فرمايين برند BFG با برند XFX يا با برند گيگابايت يكي هستن؟!!
به هيچ وجه.
كارتهايي كه BFG توليد مي كنه همگي كه نه ولي اكثراً اوركلاك سخت افزاري شدن و حتي بعضي ها هم OC2 !!
از طرفي هم به اين بيانيه انويديا توجه فرماييد:

BFG Technologies, Inc. is a privately held U.S. based supplier of premium, award-winning 3D video cards based on NVIDIA® graphics technology, motherboards, power supplies and other PC enthusiast products. BFG Technologies branded products are available in North America and Europe at leading retailers and e-tailers.

BFG Technologies delivers the latest 3D graphics technology before our competitors, offers a true lifetime warranty on all BFG graphic cards, and provides 24/7 free expert technical support and a company commitment to the enthusiast community through LAN-event sponsorships, gaming events, and our free play gaming servers at http://www.bfggaming.com.

Visit www.bfgtech.com for more information on BFG Technologies' complete offering of NVIDIA GeForce and NVIDIA nForce products

اين هم يك لينكي كه مطالعش چندان خالي از لطف نيست:
http://www2.bfgtech.com/news8800gtoc2.aspx

پس انقد چيزي من درآوردي نفرمايين.

درسته كه بوردها در چين ساخته مي شن اما چيپ ها و خازن ها و مدارات تنظيم كننده توسط خود شركت ها سوار مي شن و مي بينيم كه در اكثر تست ها برد با برند BFG هست و همچنين در اوركلاك.

خب اگه هم قیمته فرقی نمیکنه ! البته اینم بگم که تو Package مدل ZOTAC یه بازی اورجینال GRiD هم هست .

اصلا اینطور نیست ! همه ی این کارت ها توی چین تولید میشن و همشون هم یک معماری و یک نوع GPU دارن ، تو کیفیت ، اکثر برندها خیلی باهم فرقی ندارن

memory clock xfx بیشتری داره یعنی تاثیری نداره اینم توی پکیجش یه فارکرای2 داره

4770 مگه وارد بازار شده؟
260 gtx کلا تا چند وقت دیگه پاسخگوی بازیهای جدیده؟
کارتای گرافیک که تاریخ انقضا نداره ولی میشه تا 18 ماه دیگه رو برای پشتیبانی با آخرین تنظیمات و یه مانیتور 20 اینچ پیش بینی کرد.

memory clock xfx بیشتری داره یعنی تاثیری نداره اینم توی پکیجش یه فارکرای2 داره
فرکانس بیشتر Memory نسبت به فرکانس بیشتر GPU یا Shader تاثیر کمتری داره، البته این بیانگر این هست که تراشه های حافظه ی کارت XFX از مدلای استفاده شده در کارتای 280 هستن که 0.8 نانو هستن و اورکلاک بیشتری دارن.

من در مورد برند حرف هايي رو كه مي زنين قبول ندارم و اكثرشو رد مي كنم.

Ok

شما يعني مي فرمايين برند BFG با برند XFX يا با برند گيگابايت يكي هستن؟!!

No

كارتهايي كه BFG توليد مي كنه همگي كه نه ولي اكثراً اوركلاك سخت افزاري شدن و حتي بعضي ها هم OC2 !!

:eek::eek:

توضیح بیشتر بفرمایید تا مسئله واضح تر بشه.

از طرفي هم به اين بيانيه انويديا توجه فرماييد:

این در مورد تمام برندها صادق هست.!

درسته كه بوردها در چين ساخته مي شن اما چيپ ها و خازن ها و مدارات تنظيم كننده توسط خود شركت ها سوار مي شن و مي بينيم كه در اكثر تست ها برد با برند BFG هست و همچنين در اوركلاك.

اصلا دلیل قانع کننده ای نیست.! اصولا وقتی روابط معنی پیدا میکنه که شرکت OEM کار اون رو تایید کنه.اگه لینکی دارید بگذارید.

بنده هم 50% مخالف صحبتهای دوستان Saren Arterius و Supra هستم و همچنین مخالف صحبت شما دوست عزیز.

;)

:eek::eek:

توضیح بیشتر بفرمایید تا مسئله واضح تر بشه.

پس چرا اينطوري شدين يه هويي؟!:biggrin1::biggrin1:
خب نيازي به توضيح نمي بينم چون مطلب واضح و آشكاره.

این در مورد تمام برندها صادق هست.!
اون بيانيه در مورد تمامي برندها صادق هست؟!:cheesygri
بابا اينطوري نفرماييد الكي الكي كه انويديا نمياد اينطور حرف بزنه شما هم يه اينطوري بيانيه بيارين كه انويديا در مورد ساير شركاي تجاريش و يا ساير برندها بزنه و تنها با يك كلمه نه گفتن بحث رو تمام كنيد.

اصلا دلیل قانع کننده ای نیست.! اصولا وقتی روابط معنی پیدا میکنه که شرکت OEM کار اون رو تایید کنه.اگه لینکی دارید بگذارید.
چطور دليل قانع كننده اي نيست؟
شما اگر با BFG كار نكرده باشين حداقل بايد تست هايي كه در مورد اوركلاك اين كارت مي شه رو ديده باشين و همچنين بنچماركها و اگر مقايسه كرده باشين مي بينين كه در 90 درصد موارد برد با BFG هست چه در اوركلاك چه در تست ها.

بنده هم 50% مخالف صحبتهای دوستان Saren Arterius و Supra هستم و همچنین مخالف صحبت شما دوست عزیز.

;)
بنده هم مخالف حرف هاي شما دوست عزيز هستم اينكه چيزي نيست!!
من با دليل حرفمو زدم شما هم لطف كنيد با دليل بياين جلو تا من هم دلايل ديگه اي رو ذكر بكنم.

اصلاً يك سوال كه نياز به توضيح شديدي داره:
شما كه اينقدر ادعاتون مي شه چرا يه تايپيك نمي زنين و كمي به ما مبتدي ها چيز ياد نمي دين تا حرف هاي مخالف ميل شما نزنيم يا اينكه پست هايي نمي دين كه محتوا داشته باشن؟؟؟
و هميشه به اصطلاح در حال مچ گيري هستين كه اين كار خيلي هم راحته شما مي شنين كنار و از صدتا پستي كه داده مي شه يه اشتباه مي بينين و سريع ابراز وجود مي كنين كه اين چندان هم خوب نيست.

البته من مخالف نيستم بلكه بر عكس چون اينكار موجب مي شه كه اطلاعات ما هم بالاتر بره اما وقتي كه شما هم در بحث ها شركت كنيد نه وقتي كه موردي ديدن سريع بگين يه توضيح بده!!
شما خودت توضيح بده!:biggrin1:

برد zotacش رو که پیدا نمیکنی الان 9800gtش فقط گیر میاد ، شما تا 200 میتونی gts250 رو در نظر بگیری یا جمع کنی یه 40 45 تومن دیگه بذاری روش یه gtx260 بگیری که قدرت به مراتب بالاتری نسبت به gts250 داره.;)
با این کارت تا 1 1.5 سال میری فضا.:biggrin1:

حالا حالا ها که فکر نکنم بازی بهتر از gat iv بیادش.
راستی این gts 250 همه بازی های حال حاضر رو رو MAXمی گیره دیگه ؟مگه نه؟

با کدوم کارت تا 1.5 سال؟

آخرین ویرایش:
پس چرا اينطوري شدين يه هويي؟!
خب نيازي به توضيح نمي بينم چون مطلب واضح و آشكاره.

پس با این اوصاف هنوز بر حرف قبلیتون هستید:

ما اصلا چیزی به اسم اورکلاک سخت افزاری نداریم!کسی همچین حرفی رو میزنه که از اورکلاک چیزی سر در نمیاره.
در مورد OC2 هم که تمام برندها سری اورکلاک شده دارند.

بابا اينطوري نفرماييد الكي الكي كه انويديا نمياد اينطور حرف بزنه شما هم يه اينطوري بيانيه بيارين كه انويديا در مورد ساير شركاي تجاريش و يا ساير برندها بزنه و تنها با يك كلمه نه گفتن بحث رو تمام كنيد.

Palit:

Palit Microsystems, (HK) Limited. as a perceptive supplier in the design, manufacture, and distribution of PC graphics accelerators, was established in 1988. With headquarters in Hong Kong, factories in Mainland China, and branch offices in Germany and Taipei, we’ve developed worldwide sales network and cooperated closely with our customers. Palit is well positioned to maintain an industry leadership due to the vast array of NVIDIA VGA products and on-going development efforts.

All our worldwide facilities are ISO 9001 certified. All our PC graphics accelerators are with WHQL certification to ensure full compatibility

GIGABYTE:

GIGABYTE™ TECHNOLOGY Co., Ltd., established in 1986, has earned a global reputation for its outstanding achievements in the motherboard industry by upholding the concepts of innovation, quality and reliability. Over the years, GIGABYTE has won multiple national awards including the most notably the Taiwan Excellence Award, which has granted GIGABYTE awards for 100% of its participating products over the past 9 years, setting an unmatched record in the motherboard industry. From product concept and design, to mass production, all the way to integration, it is dedicated to providing complete digital life solutions to our customers. Now and in the future, GIGABYTE will continue to follow its vision of becoming the most valuable brand of digital life solutions in the world

اینجور مسایل خیلی وقته پاسخ داده شده.از اینا تو سایت nVIDIA تا دلت بخواد هست(اینا حرفهای بچه های بی اطلاع ....نما بود که بدون دلیل میگفتند).

چطور دليل قانع كننده اي نيست؟
شما اگر با BFG كار نكرده باشين حداقل بايد تست هايي كه در مورد اوركلاك اين كارت مي شه رو ديده باشين و همچنين بنچماركها و اگر مقايسه كرده باشين مي بينين كه در 90 درصد موارد برد با BFG هست چه در اوركلاك چه در تست ها

چه دلیلی دارید که میگید BFG بهتر OC میشه؟دلیلی بیارید که 90% از Xtreme OC ها بر روی این برند توسط افراد حرفه ای انجام میشه!!
راستی در مورد OEM هم لینک بدید(اصلا تا حالا با این کلمه برخورد کردید؟)

من با دليل حرفمو زدم شما هم لطف كنيد با دليل بياين جلو تا من هم دلايل ديگه اي رو ذكر بكنم.

من که دلیلی ندیدم.برید تو یه فروم حرفه ای این صحبت رو بکنید ببنید عکس العملشون چیه!!!!
این صحبتها بیشتر خنده داره تا دلیل بودن.

شما كه اينقدر ادعاتون مي شه چرا يه تايپيك نمي زنين و كمي به ما مبتدي ها چيز ياد نمي دين تا حرف هاي مخالف ميل شما نزنيم يا اينكه پست هايي نمي دين كه محتوا داشته باشن؟؟؟

اولا مشکل اینجاست که کسی قانع نمیشه دوما آدم هر چیزی رو به هر کسی تو هر فرومی یاد نمیده!

و هميشه به اصطلاح در حال مچ گيري هستين كه اين كار خيلي هم راحته شما مي شنين كنار و از صدتا پستي كه داده مي شه يه اشتباه مي بينين و سريع ابراز وجود مي كنين كه اين چندان هم خوب نيست

کسی اشتباه نکنه بنده هم مچ گیری نمکنم(البته این لفظ شماست).اگه امکانش بود یا وقت داشتم از تمام پستها میتونستم اشتباه بگیرم.

البته من مخالف نيستم بلكه بر عكس چون اينكار موجب مي شه كه اطلاعات ما هم بالاتر بره اما وقتي كه شما هم در بحث ها شركت كنيد نه وقتي كه موردي ديدن سريع بگين يه توضيح بده!!
شما خودت توضيح بده

Ok قبول.

حالا حالا ها که فکر نکنم بازی بهتر از gat iv بیادش.
راستی این gts 250 همه بازی های حال حاضر رو رو MAXمی گیره دیگه ؟مگه نه؟

با کدوم کارت تا 1.5 سال؟
یعنی چی بهتر از gta:iv نمیاد ؟ توضیح بده.:cheesygri
خوب gts250 میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه و فریم بالایی بده.;)

یعنی چی بهتر از gta:iv نمیاد ؟ توضیح بده.:cheesygri
خوب gts250 میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه و فریم بالایی بده.;)

من از نظر گرافیک و سیستم مورد نیاز برای اجراش گفتم نه سبک بازی و جزئیاتش؟
نگفتی کدوم کارت تا 1.5 سال؟همون GTS250 رو میگی یا GTX260 رو؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or