Saren Arterius
کاربر سایت
درسته الان که دیدم 260/216 هستش.رامین جان مدل زوتاک 245 تومنه ! :smile:

برد zotacش رو که پیدا نمیکنی الان 9800gtش فقط گیر میاد ، شما تا 200 میتونی gts250 رو در نظر بگیری یا جمع کنی یه 40 45 تومن دیگه بذاری روش یه gtx260 بگیری که قدرت به مراتب بالاتری نسبت به gts250 داره.سلام
8800gt 1gig از برند zotacالعان تو بازار چقدره?
و آیا این کارت برای همه بازی ها تا 2-3 سال آینده جواب می ده؟(اگه نمیده بهترش رو پیشنهاد بدین البته تا 180 -200 ت)
با تشکر

خب اگه هم قیمته فرقی نمیکنه ! البته اینم بگم که تو Package مدل ZOTAC یه بازی اورجینال GRiD هم هست .
اصلا اینطور نیست ! همه ی این کارت ها توی چین تولید میشن و همشون هم یک معماری و یک نوع GPU دارن ، تو کیفیت ، اکثر برندها خیلی باهم فرقی ندارن
کارتای گرافیک که تاریخ انقضا نداره ولی میشه تا 18 ماه دیگه رو برای پشتیبانی با آخرین تنظیمات و یه مانیتور 20 اینچ پیش بینی کرد.4770 مگه وارد بازار شده؟
260 gtx کلا تا چند وقت دیگه پاسخگوی بازیهای جدیده؟
فرکانس بیشتر Memory نسبت به فرکانس بیشتر GPU یا Shader تاثیر کمتری داره، البته این بیانگر این هست که تراشه های حافظه ی کارت XFX از مدلای استفاده شده در کارتای 280 هستن که 0.8 نانو هستن و اورکلاک بیشتری دارن.memory clock xfx بیشتری داره یعنی تاثیری نداره اینم توی پکیجش یه فارکرای2 داره
من در مورد برند حرف هايي رو كه مي زنين قبول ندارم و اكثرشو رد مي كنم.
شما يعني مي فرمايين برند BFG با برند XFX يا با برند گيگابايت يكي هستن؟!!
كارتهايي كه BFG توليد مي كنه همگي كه نه ولي اكثراً اوركلاك سخت افزاري شدن و حتي بعضي ها هم OC2 !!

از طرفي هم به اين بيانيه انويديا توجه فرماييد:
درسته كه بوردها در چين ساخته مي شن اما چيپ ها و خازن ها و مدارات تنظيم كننده توسط خود شركت ها سوار مي شن و مي بينيم كه در اكثر تست ها برد با برند BFG هست و همچنين در اوركلاك.

توضیح بیشتر بفرمایید تا مسئله واضح تر بشه.
اون بيانيه در مورد تمامي برندها صادق هست؟!:cheesygriاین در مورد تمام برندها صادق هست.!
چطور دليل قانع كننده اي نيست؟اصلا دلیل قانع کننده ای نیست.! اصولا وقتی روابط معنی پیدا میکنه که شرکت OEM کار اون رو تایید کنه.اگه لینکی دارید بگذارید.
بنده هم مخالف حرف هاي شما دوست عزيز هستم اينكه چيزي نيست!!بنده هم 50% مخالف صحبتهای دوستان Saren Arterius و Supra هستم و همچنین مخالف صحبت شما دوست عزیز.
![]()
برد zotacش رو که پیدا نمیکنی الان 9800gtش فقط گیر میاد ، شما تا 200 میتونی gts250 رو در نظر بگیری یا جمع کنی یه 40 45 تومن دیگه بذاری روش یه gtx260 بگیری که قدرت به مراتب بالاتری نسبت به gts250 داره.
با این کارت تا 1 1.5 سال میری فضا.:biggrin1:
پس چرا اينطوري شدين يه هويي؟!
خب نيازي به توضيح نمي بينم چون مطلب واضح و آشكاره.
كارتهايي كه BFG توليد مي كنه همگي كه نه ولي اكثراً اوركلاك سخت افزاري شدن و حتي بعضي ها هم OC2 !!
بابا اينطوري نفرماييد الكي الكي كه انويديا نمياد اينطور حرف بزنه شما هم يه اينطوري بيانيه بيارين كه انويديا در مورد ساير شركاي تجاريش و يا ساير برندها بزنه و تنها با يك كلمه نه گفتن بحث رو تمام كنيد.
چطور دليل قانع كننده اي نيست؟
شما اگر با BFG كار نكرده باشين حداقل بايد تست هايي كه در مورد اوركلاك اين كارت مي شه رو ديده باشين و همچنين بنچماركها و اگر مقايسه كرده باشين مي بينين كه در 90 درصد موارد برد با BFG هست چه در اوركلاك چه در تست ها
من با دليل حرفمو زدم شما هم لطف كنيد با دليل بياين جلو تا من هم دلايل ديگه اي رو ذكر بكنم.
شما كه اينقدر ادعاتون مي شه چرا يه تايپيك نمي زنين و كمي به ما مبتدي ها چيز ياد نمي دين تا حرف هاي مخالف ميل شما نزنيم يا اينكه پست هايي نمي دين كه محتوا داشته باشن؟؟؟
و هميشه به اصطلاح در حال مچ گيري هستين كه اين كار خيلي هم راحته شما مي شنين كنار و از صدتا پستي كه داده مي شه يه اشتباه مي بينين و سريع ابراز وجود مي كنين كه اين چندان هم خوب نيست
البته من مخالف نيستم بلكه بر عكس چون اينكار موجب مي شه كه اطلاعات ما هم بالاتر بره اما وقتي كه شما هم در بحث ها شركت كنيد نه وقتي كه موردي ديدن سريع بگين يه توضيح بده!!
شما خودت توضيح بده
یعنی چی بهتر از gta:iv نمیاد ؟ توضیح بده.:cheesygriحالا حالا ها که فکر نکنم بازی بهتر از gat iv بیادش.
راستی این gts 250 همه بازی های حال حاضر رو رو MAXمی گیره دیگه ؟مگه نه؟
با کدوم کارت تا 1.5 سال؟

یعنی چی بهتر از gta:iv نمیاد ؟ توضیح بده.:cheesygri
خوب gts250 میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه و فریم بالایی بده.![]()
مثکه crysis این وسط... ؟! :cheesygri
منظورم gtx260/216 با برد zotac بود.