بهترین کارت برای اجرای gta IV? از نظر قیمت(ارزانترین).
يعني اين دو مدل رو با هم؟!سلام
راهنمایی میخواستم . من حدود 140 تومن میخوام هزینه کنم واسه خرید کارت گرافیک
خودم دو مدل انتخاب کردم میخوام بدونم خوب هستن اینا یا نه
مدل MB من Giga GA-M55SLI هست
میخوام بدونم MB من ساپورت میکنه این دو مدل رو
اینا هستن :
CLUB - NVIDIA GeForce 9800GT - 512MB
ASUS - ATI RADEON EAH4670 - 1GB
اگر خودتون هم پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
نه نمي شه!!!سلام
من رفتم تو یه گیم نت دیدم با 8800GT بازی GTA IVرو رو MAX بازی میکنن.
تعجب کردم آیا میشه؟
با 140 که نمیتونی 9800gt بگیری احتمالا منظورت 9600gtـه ، در کل پیشنهاد من اینه که صبر کنی تا 4770 خوب تو بازار پخش بشه بعد واسه خرید اقدام کنی اگه 130 135 در بیاد از نظر من بهترین انتخاب تا 160 170 هستش.سلام
راهنمایی میخواستم . من حدود 140 تومن میخوام هزینه کنم واسه خرید کارت گرافیک
خودم دو مدل انتخاب کردم میخوام بدونم خوب هستن اینا یا نه
مدل MB من Giga GA-M55SLI هست
میخوام بدونم MB من ساپورت میکنه این دو مدل رو
اینا هستن :
CLUB - NVIDIA GeForce 9800GT - 512MB
ASUS - ATI RADEON EAH4670 - 1GB
اگر خودتون هم پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.

خب برند ZOTAC در حال حاضر هم ارزونترینه و هم یکی از معتبرترینهتشکر از راهنمایی تون
برای یه کارت گرافیک GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit چه مدل و برندی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر
XFX هم تقریبا همون قیمته.خب برند ZOTAC در حال حاضر هم ارزونترینه و هم یکی از معتبرترینه
اره از نظر کیفیت ساخت بهترهXFX هم تقریبا همون قیمته.
XFX بهتر از ZOTAC نیست؟
خب اگه هم قیمته فرقی نمیکنه ! البته اینم بگم که تو Package مدل ZOTAC یه بازی اورجینال GRiD هم هست .XFX هم تقریبا همون قیمته.
XFX بهتر از ZOTAC نیست؟
اصلا اینطور نیست ! همه ی این کارت ها توی چین تولید میشن و همشون هم یک معماری و یک نوع GPU دارن ، تو کیفیت ، اکثر برندها خیلی باهم فرقی ندارناره از نظر کیفیت ساخت بهتره
این بستگی به خودت داره که برند باز باشی یا نباشی ، در حال حاضر gtx260/216 با برد zotacش 245 تومن در میاد این مدل پایینترین قیمت رو بین برندای دیگه داره.تشکر از راهنمایی تون
برای یه کارت گرافیک GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit چه مدل و برندی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر

بهتر یا بدتر نداریم همشون طبق برد مرجع یا همون ref تولید میشن و شما تفاوتی بینشون نمیبینی.(منظورم کارایی هستش)XFX هم تقریبا همون قیمته.
XFX بهتر از ZOTAC نیست؟