مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام
می خواستم بدونم بین دو تا کارت گرافیک GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 و Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 کدوم یکی رو به من پیشنهاد می کنید؟:confused:
اگه میشه دلیلشم بگید
با تشکر

با سلام
می خواستم بدونم بین دو تا کارت گرافیک GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 و Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 کدوم یکی رو به من پیشنهاد می کنید؟:confused:
اگه میشه دلیلشم بگید
با تشکر
كارت GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 رو پيشنهاد مي كنيم !!
دليل نداره كه!:d
خيلي قوي تر از كارت 4870 هست و قابل مقايسه با كارت 4870 نيست!
حداقل بيست درصد قويتر از 4870 عمل مي كنه.
آره !

با سلام خدمت همه ی اساتید محترم

من یه geforce7300gs دارم که دیگه داره حالم ازش بهم می خوره.(ببخشیدا)

اگه ممکنه برا خرید یه کارت خوب در حد 200ت منو راهنمایی کنید.با تشکر

البته همچین غیر قابل مقایسه هم نیستن ! تقریبا همرده هستن

اصولاً مي گن كه كارت 4870 با كارت 250GTs همردست!!

با سلام خدمت همه ی اساتید محترم

من یه geforce7300gs دارم که دیگه داره حالم ازش بهم می خوره.(ببخشیدا)

اگه ممکنه برا خرید یه کارت خوب در حد 200ت منو راهنمایی کنید.با تشکر
با بودجه ي دويست تومن مي شه كارت 250GTs رو پيشنهاد كرد اما! چهل تومن هم هزينه بكنيد و كارت كرافيك 260GTX از برند زوتاك رو بگيرين.

با بودجه ي دويست تومن مي شه كارت 250GTs رو پيشنهاد كرد اما! چهل تومن هم هزينه بكنيد و كارت كرافيك 260GTX از برند زوتاك رو بگيرين.

بااین کارت میشه بازی هایی مثل GTA IV رو با کیفیت خوب اجرا کرد یا نه؟

آخرین ویرایش:
جدی ؟ :)

اول شما یه نگاه اینجا بنداز ببین چند تا عنوان HD4870 1GB vs GTX 260 216 میبینی ! وقتی فقط دوتا کارت رو باهم مقایسه میکنن یعنی این دو کارت همرده هم هستن

http://www.guru3d.com/article/top-10-games-with-radeon-4870-1-gb--geforce-gtx-260-core-216-test/6

http://techreport.com/articles.x/15651/5

حتی تو برخی تست ها دیده میشه که HD 4870 1GB بالاتر از GTX 260 216 هست

بعدشم شرکت های nVidia و ATi تقریبا میشه گفت از وقتی که سری 4000 اومد تو کارتهای همرده با هم رقابت شدیدی داشتن و اون زمانی که nVidia با آپگرید کردن GTX260 رو داد بیرون ATi هم برای مقابله 4870 رو Upgrade کرد ! GTS 250 که تازه چند وقته اومده و تقریبا همرده GeForce 9800GTX PLUS هست

البته با اینکه این دو کارت باهم همرده هستن اما منم GTX 260 / 216 با قیمت 245 انتخاب ارجحتری نسبت به HD 4870 1GB با قیمتی حدود 260-270 تومن میدونم به چند دلیل اول اینکه GTX 260 دماش تا 80-90 درجه بالا نمیره ! دوما ثبات درایوری ، و سوما اورکلاک بهتر !

آخرین ویرایش:
این دو کارت روی مادربورد giga 945pl-ds3 میخوره یا نه؟
خوردنش كه مي خوره ولي فكر كنم مين بورد شما از شيارهاي PCIe x1.0 پشتيباني مي كنه كه اين شكافها حداقل حدود 40 از كارايي كار رو به اجرا نمي گذارند.
اليته بايد يه پاور 530 وات هم داشته باشينا!!

این دو کارت روی مادربورد giga 945pl-ds3 میخوره یا نه؟
نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه فقط اون مین حداقل باید pcie 16x باشه همین.;)

خوردنش كه مي خوره ولي فكر كنم مين بورد شما از شيارهاي PCIe x1.0 پشتيباني مي كنه كه اين شكافها حداقل حدود 40 از كارايي كار رو به اجرا نمي گذارند.

چه ربطی داره؟
اصلا هم از کاراییش کم نمیشه چون کارتا هنوز به اون قدرت نرسیدن که پهنایه باند نسخه یک براشون کم باشه

چه ربطی داره؟
اصلا هم از کاراییش کم نمیشه چون کارتا هنوز به اون قدرت نرسیدن که پهنایه باند نسخه یک براشون کم باشه
آفرين شما دارين درست مي فرماييد و افراد متخصص اشتباه مي كنن!!

اين نسخهPCI Express 2 در مقايسه با نسخه قبلي يعنيPCI Express 1.1، افزايش نرخ سرعت انتقال اطلاعات به 5GT/s يا 5 گيگاهرتز در برابر نرخ سرعت 2.5GT/s نسخه 1.1 آن مي باشد و اين يعني دو برابر افزايش انتقال اطلاعات و اينكه شما بفرماييد چطوري مي شه كه اينطوري مي شه؟::confused:

آخرین ویرایش:
با سلام
اگه میشه دلیلشم بگید
با تشکر
خب از این دو تا کارت من GTX 260/216 رو پیشنهاد میدم،البته این کارت همرده ی کارت 4870 هست اما بیشتر جاها سریعتر هست و درایورهای بهتری هم داره،حرارت و صدای فن Stock هم کمتر هست.

اشتباه میگن، کارت 4850 هست که با GTS 250 همرده هست.

برای کارتی مثل GTX 260یا 4870 و رزولوشن مانیتورای 22 اینچ به پایین اسلات PCI-Ex 1.0 افت کارایی نداره و عرض باندش رو کامل پر نمیکنه که بخواد به نسخه ی 2.0 احتیاج پیدا کنه.

آفرين شما دارين درست مي فرماييد و افراد متخصص اشتباه مي كنن!!

اين نسخهPCI Express 2 در مقايسه با نسخه قبلي يعنيPCI Express 1.1، افزايش نرخ سرعت انتقال اطلاعات به 5GT/s يا 5 گيگاهرتز در برابر نرخ سرعت 2.5GT/s نسخه 1.1 آن مي باشد و اين يعني دو برابر افزايش انتقال اطلاعات و اينكه شما بفرماييد چطوري مي شه كه اينطوري مي شه؟::confused:

بلههههههه شما خودتون رو متخصص می دونید؟
همونطور که جناب فرشید استار گفتن هنو.ز کارتا یی مثل 260 یا بالاتر بجز 295 به نسخه دو احتیاج ندارن و دلیل پاسخ شما رو هم این می دونم که درک درستی از پهنایه باند ندارید دوست عزیز به طور مثال میگم مثلا 260 به نهایت به 2 گیگ پهنایه باند بیشتر نمیتونه تبادل اطلاعات کنه یعنی اگه بیای این کارت رو رویه مادربوردی که نسخه 10 رو که 100 گیگ پهنایه باند داره کارایی کارت هیچ تفاوتی نداره
بهتره در صورت نداشتن اطلاعات کافی از راهنمایی کردن و در نتیجه گمراه کردن دیگران خودداری کنیم
:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or