كارت GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 رو پيشنهاد مي كنيم !!با سلام
می خواستم بدونم بین دو تا کارت گرافیک GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 و Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 کدوم یکی رو به من پیشنهاد می کنید؟:confused:
اگه میشه دلیلشم بگید
با تشکر
البته همچین غیر قابل مقایسه هم نیستن ! تقریبا همرده هستن
با بودجه ي دويست تومن مي شه كارت 250GTs رو پيشنهاد كرد اما! چهل تومن هم هزينه بكنيد و كارت كرافيك 260GTX از برند زوتاك رو بگيرين.با سلام خدمت همه ی اساتید محترم
من یه geforce7300gs دارم که دیگه داره حالم ازش بهم می خوره.(ببخشیدا)
اگه ممکنه برا خرید یه کارت خوب در حد 200ت منو راهنمایی کنید.با تشکر
با بودجه ي دويست تومن مي شه كارت 250GTs رو پيشنهاد كرد اما! چهل تومن هم هزينه بكنيد و كارت كرافيك 260GTX از برند زوتاك رو بگيرين.
جدی ؟اصولاً مي گن كه كارت 4870 با كارت 250GTs همردست!!
با بودجه ي دويست تومن مي شه كارت 250GTs رو پيشنهاد كرد اما! چهل تومن هم هزينه بكنيد و كارت كرافيك 260GTX از برند زوتاك رو بگيرين.
خوردنش كه مي خوره ولي فكر كنم مين بورد شما از شيارهاي PCIe x1.0 پشتيباني مي كنه كه اين شكافها حداقل حدود 40 از كارايي كار رو به اجرا نمي گذارند.این دو کارت روی مادربورد giga 945pl-ds3 میخوره یا نه؟
خوردنش كه مي خوره ولي فكر كنم مين بورد شما از شيارهاي PCIe x1.0 پشتيباني مي كنه كه اين شكافها حداقل حدود 40 از كارايي كار رو به اجرا نمي گذارند.
اليته بايد يه پاور 530 وات هم داشته باشينا!!
آفرين شما دارين درست مي فرماييد و افراد متخصص اشتباه مي كنن!!چه ربطی داره؟
اصلا هم از کاراییش کم نمیشه چون کارتا هنوز به اون قدرت نرسیدن که پهنایه باند نسخه یک براشون کم باشه
خب از این دو تا کارت من GTX 260/216 رو پیشنهاد میدم،البته این کارت همرده ی کارت 4870 هست اما بیشتر جاها سریعتر هست و درایورهای بهتری هم داره،حرارت و صدای فن Stock هم کمتر هست.با سلام
می خواستم بدونم بین دو تا کارت گرافیک GeForce GTX 260 Core 216 896MB 448-bit GDDR3 و Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 کدوم یکی رو به من پیشنهاد می کنید؟:confused:
اگه میشه دلیلشم بگید
با تشکر
اشتباه میگن، کارت 4850 هست که با GTS 250 همرده هست.اصولاً مي گن كه كارت 4870 با كارت 250GTs همردست!!
برای کارتی مثل GTX 260یا 4870 و رزولوشن مانیتورای 22 اینچ به پایین اسلات PCI-Ex 1.0 افت کارایی نداره و عرض باندش رو کامل پر نمیکنه که بخواد به نسخه ی 2.0 احتیاج پیدا کنه.خوردنش كه مي خوره ولي فكر كنم مين بورد شما از شيارهاي PCIe x1.0 پشتيباني مي كنه كه اين شكافها حداقل حدود 40 از كارايي كار رو به اجرا نمي گذارند.
اليته بايد يه پاور 530 وات هم داشته باشينا!!
آفرين شما دارين درست مي فرماييد و افراد متخصص اشتباه مي كنن!!
اين نسخهPCI Express 2 در مقايسه با نسخه قبلي يعنيPCI Express 1.1، افزايش نرخ سرعت انتقال اطلاعات به 5GT/s يا 5 گيگاهرتز در برابر نرخ سرعت 2.5GT/s نسخه 1.1 آن مي باشد و اين يعني دو برابر افزايش انتقال اطلاعات و اينكه شما بفرماييد چطوري مي شه كه اينطوري مي شه؟::confused: