Saren Arterius
کاربر سایت
تقریبا در یه حدن تو بعضی بازیها 4670 چند فریم بالاتر میده تو بعضی بازیها 9600GSO در کل فرقی نمیکنه.سلام
رامین جان حالا از بین 9600 gso و 4670 کدوم بهتره؟
یا علی مدد
تقریبا در یه حدن تو بعضی بازیها 4670 چند فریم بالاتر میده تو بعضی بازیها 9600GSO در کل فرقی نمیکنه.سلام
رامین جان حالا از بین 9600 gso و 4670 کدوم بهتره؟
یا علی مدد
آقا این لینکا ف ی ل ت ر هسلام بچه ها
من حدود يك ماه هست كارت گرافيك 4870 گرفتم سري كلاب اما يه مشكل بزرگ برام پيش اومده و مدام با پيغام VPU Recorder بر خورد ميكنم يعني مثلا وقتي بازي هاي Callof duty 4 – 5 يا Command & Conquer 3 Tiberium Wars يا Crysis بازي مي كنم از محيط بازي خارج ميشه و اين پيغامي كه عكسش رو گذاشتم رو بهم ميده و مدام تكرار ميشه گاهي هم بازي گير ميكنه چيكار كنم كه اين مشكل حل بشه ؟
اگه عزيزي بتونه مشكلم رو حل كنه جبران مي كنم لطفش رو با گرفتن كاربري ويژه در سايت بازي سنتر يا به ارزش همون مبلغ رو تقديم ميكنم خواهشا كمكم كنين
من شهرستان هستم و اينجا كسي سر در نمياره از اين كارت !
فكر كنم نصب كردن رو بلد نيستم
09374885754 اين شماره منه - بزرگواري كنين كمكم كنين
مشخصات سيستم :
CPU 6600 Q
MB asus P5Q deluxe
Ram 4 GB ocz 1066
VGA 4870 HD club
power 580 green
اين همون پيغام هست كه عكسش رو اينجا آپلود كردم
http://i39.tinypic.com/oh8t9x.jpg
http://i39.tinypic.com/oh8t9x.jpg

کارت خوبیه اگه قیمتش هم واقعی و به روز باشهسلام یه سوالی داشتم
9800gtx plus کارت خوبی هست برای خرید؟
اگه قیمتم لطف کنین بگین ممنون میشم.
تو رنج قیمت 260 هست این کارت؟
اگه نیست چه کارتی تو این قیمت هست؟![]()
بهتر بود این سوال رو تو تاپیک مشکلات میپرسیدی.سلام بچه ها
من حدود يك ماه هست كارت گرافيك 4870 گرفتم سري كلاب اما يه مشكل بزرگ برام پيش اومده و مدام با پيغام VPU Recorder بر خورد ميكنم يعني مثلا وقتي بازي هاي Callof duty 4 – 5 يا Command & Conquer 3 Tiberium Wars يا Crysis بازي مي كنم از محيط بازي خارج ميشه و اين پيغامي كه عكسش رو گذاشتم رو بهم ميده و مدام تكرار ميشه گاهي هم بازي گير ميكنه چيكار كنم كه اين مشكل حل بشه ؟
اگه عزيزي بتونه مشكلم رو حل كنه جبران مي كنم لطفش رو با گرفتن كاربري ويژه در سايت بازي سنتر يا به ارزش همون مبلغ رو تقديم ميكنم خواهشا كمكم كنين
من شهرستان هستم و اينجا كسي سر در نمياره از اين كارت !
فكر كنم نصب كردن رو بلد نيستم
09374885754 اين شماره منه - بزرگواري كنين كمكم كنين
مشخصات سيستم :
CPU 6600 Q
MB asus P5Q deluxe
Ram 4 GB ocz 1066
VGA 4870 HD club
power 580 green
آره خوبه دیگه.سلام یه سوالی داشتم
9800gtx plus کارت خوبی هست برای خرید؟
اگه قیمتم لطف کنین بگین ممنون میشم.
تو رنج قیمت 260 هست این کارت؟
اگه نیست چه کارتی تو این قیمت هست؟
نمیشه گفت قویتر یجا plus سریعتر بوده و یجا هم 4850.تویه رنجه 250حرفه اول رو میزنه. از لحاظه قدرت هم از 4850قویتره.