درسته که شرکت ها ی گارانتی تو بیشتر موارد کار مراجعین رو راه درست نمیکنن و هی میپیچونن.اما تو بعضی از موارد کار ادمو زمین نمیذارن.
اقایون و اساتید محترم. supra جان farshidstar .4 ماهه که من از دنیای سخت افزار مثل کارت گرافیک و بازی دور بودم.یادم میاد که fall out 3 قرار بود بیاد.و فقط farcry 2 رو اون زمان خریدم.اولا قیمت گرافیک ها مثل 4850 و 4870 برند sapphire و iceQ4 چند شده؟ قیمت تقریبیه gtx280 و gtx 260 .میخوام بدونم که گرافیک جدید اومده از سری کارت های radeon و geforce یا نه. ممنون میشم.
اکثر کاربرا به روش نرم افزاری اورکلاک می کنن که فقط توی ویندوز کار میکنه و تغییری توی کارت ایجاد نمیکنه که بخواد بعدا معلوم بشه، اگه جایی خوندی پس شما بگو چجوری میشه اثبات کرد.4850
راستی یه جا خوندم با یه روش های خفنی میشه اثبات کرد کارت اور نشده ها.کسی اگه میدونه کمک کنه.مرسی
بالاترین مدل AGP که وارد بازار شده چیه ؟
خوب حدود قیمتا رو که فرشید گفت من آخرین قیمتا رو (شنبه ی همین هفته) که داشتم برات میذارم ، sapphire hd4850 حدودا 220 225 تومن hd4870ش 330 تومن (البته sapphire نایاب شده به گفته ی بازاریا) از his هم 4850 حدودا 218 تومن و 4870 هم 320 تومن hd4850 iceq4 هم 254 تومن مایشه gtx260 هم به غیر از مدل zotac که 370 تومنه بقیه برندا بین 410 تا 480 مایشونه gtx280 هم به غیر از مدل zotac که 440 تومنه بقیه برندا از 550 تومن هستن تا 750 تومن.درسته که شرکت ها ی گارانتی تو بیشتر موارد کار مراجعین رو راه درست نمیکنن و هی میپیچونن.اما تو بعضی از موارد کار ادمو زمین نمیذارن.
اقایون و اساتید محترم. supra جان farshidstar .4 ماهه که من از دنیای سخت افزار مثل کارت گرافیک و بازی دور بودم.یادم میاد که fall out 3 قرار بود بیاد.و فقط farcry 2 رو اون زمان خریدم.اولا قیمت گرافیک ها مثل 4850 و 4870 برند sapphire و iceQ4 چند شده؟ قیمت تقریبیه gtx280 و gtx 260 .میخوام بدونم که گرافیک جدید اومده از سری کارت های radeon و geforce یا نه. ممنون میشم.
تا اونجایی که من میدونم بالاترین مدل hd3850 بود که تا 7 8 ماهه پیش یه 220 230 تومنی مایش بود agp دیگه به تاریخ پیوسته.بالاترین مدل AGP که وارد بازار شده چیه ؟
اکثر کاربرا به روش نرم افزاری اورکلاک می کنن که فقط توی ویندوز کار میکنه و تغییری توی کارت ایجاد نمیکنه که بخواد بعدا معلوم بشه، اگه جایی خوندی پس شما بگو چجوری میشه اثبات کرد.
quote]
خوب اینجوری هر شرکتی گارانتی کنه که راحت میتونه بگه اور کردی و گارانتی تعطیل.اینکه خیلی ظلمه.همه گارانتی ها اینجورین یعنی؟
یه سوال دیگه هم داشتم.کارت گرافیک خدمات پس از فروش اش چیه؟چیو شامل میشه؟
150 میشه 9600GT گرفت یه پاور 480 هم براش کافیه .سلام
بچه ها با 150 تومان بهترین کارتی که میشه گرفت چیه؟(ati با nvidia بودنش فرقی نمیکنه).
و چه پاوری براش مناسبه؟
یا علی مدد
خب همه ی گارانتی ها اینطوری نیستن، اونایی که می خوان بپیچونن اینطورین!! ، مثلا گارانتی آواژنگ رو تا حالا بعد از این همه سال ندیدم موردی داشته باشه( چند تا گرافیک دوستام رو خودم دادم واسه گارانتی که همه هم مشکلشون حل شده) ، البته روی گرافیکای Gigabyte خیلی وقته نمیشه پیشنهاد داد،اما گرانتیش حرف نداره.اکثر کاربرا به روش نرم افزاری اورکلاک می کنن که فقط توی ویندوز کار میکنه و تغییری توی کارت ایجاد نمیکنه که بخواد بعدا معلوم بشه، اگه جایی خوندی پس شما بگو چجوری میشه اثبات کرد.
quote]
خوب اینجوری هر شرکتی گارانتی کنه که راحت میتونه بگه اور کردی و گارانتی تعطیل.اینکه خیلی ظلمه.همه گارانتی ها اینجورین یعنی؟
یه سوال دیگه هم داشتم.کارت گرافیک خدمات پس از فروش اش چیه؟چیو شامل میشه؟
سلامبا سیلام
با عرض تبریک
و خسته نباشید
بالاترین مدل AGP که وارد بازار شده چیه ؟
ککنون
پاور 480 حدودا 45 تومن قيمتشه. ولي من پيشنهاد ميكنم يه Green gp530ab بگيري كه فقط 5-6 تومن از 480 گرونتره و ارزششو داره.سلام
آقا تشکر.
فقط یه سوال. پاور 480 تو چه رنج قیمتی هست؟
یا علی مدد
خوب تو این رنج بهترین انتخاب 9600gt میتونه باشه حالا zotac , inno3d فرقی نداره.سلام
بچه ها با 150 تومان بهترین کارتی که میشه گرفت چیه؟(ati با nvidia بودنش فرقی نمیکنه).
و چه پاوری براش مناسبه؟
یا علی مدد