مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من مکررا دارم برمی خورم به بنچمارک هایی که یه جا 4850 و یه جا 9800gtx+ قویتره.بالاخره تکلیف چیه؟

یه چیز مهمتر اینکه تو فروم لیون اشاره شده که 4850 از directx11 پشتیبانی میکنه.لطفا توضیح کامل بدین.فرق directx10 و directx10.1 رو هم یکبار پرسیدم متاسفانه مسی جواب نداد.نمیدونین کدوم بهتره؟

آخرین سوال اینکه ارزونترین 4870 چیه و چه برندیه؟
مرسی

من مکررا دارم برمی خورم به بنچمارک هایی که یه جا 4850 و یه جا 9800gtx+ قویتره.بالاخره تکلیف چیه؟

یه چیز مهمتر اینکه تو فروم لیون اشاره شده که 4850 از directx11 پشتیبانی میکنه.لطفا توضیح کامل بدین.فرق directx10 و directx10.1 رو هم یکبار پرسیدم متاسفانه مسی جواب نداد.نمیدونین کدوم بهتره؟

آخرین سوال اینکه ارزونترین 4870 چیه و چه برندیه؟
مرسی
خب همين باعث ميشه كه بگيم 4850 و 9800GTX+ در يه سطحن. اگه يكيشون تو همه ي بنچها قويتر بود كه نميگفتيم در يه سطحن.

هنوز DX 11 عرضه نشده كه كارتي بخواد پشتيبانيش كنه. لينك اون فرومو بده.:confused:
DX10 و 10.1 هنوز فرقشون براي ما (يوزرها) معلوم نيست. هنوز از DX 10 كامل استفاده نكردن كه بخوان از 10.1 بكنن.

ارزونترين 4870 رو الان ليون با برند Connect3D ميده 295 تومن كه قيمت بسيار مناسبيه.

فک کنم یه 4 ، 5 باری تا الان اینو پرسیدی شما که داری میگی یجا 4850 و یجا 9800gtx plus خوب از نخ بنچا بیا بیرون برو تو مشخصات خود کارتا ، من 9800gtx plus رو پیشنهاد میکنم با یه اور ساده کاراییش به مراتب بالاتر از 4850 میشه.

خب همين باعث ميشه كه بگيم 4850 و 9800GTX+ در يه سطحن. اگه يكيشون تو همه ي بنچها قويتر بود كه نميگفتيم در يه سطحن.

هنوز DX 11 عرضه نشده كه كارتي بخواد پشتيبانيش كنه. لينك اون فرومو بده.:confused:
DX10 و 10.1 هنوز فرقشون براي ما (يوزرها) معلوم نيست. هنوز از DX 10 كامل استفاده نكردن كه بخوان از 10.1 بكنن.

ارزونترين 4870 رو الان ليون با برند Connect3D ميده 295 تومن كه قيمت بسيار مناسبيه.

تو این لینک یه اشاراتی شده البته نتیجه فطعی نگرفته
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=307&page=7
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=307&page=6

یه سوال دیگه داشتم: الان بازی ای هست که فقط directx10 بخواد با 9 اجرا نشه؟ و یکی دیگه اینکه اگه مثلا یه بازی directx10.1 بخواد با 10 اجرا نمیشه؟
آخرین سوال اینکه با اومدن 11 کارت های الان چقدر طول میکشه که از رده خارج شن؟
مرسی(ببخشید سوال میپرسم:-"آدم باید بدونه پول واسه چی میده:biggrin1:)

سلام بچه ها خوبيد ؟اقا ما يه 8600 جي تي 256 داريم كه كم كم بايد باهاش خداحافظي كنيم ( خدا بيامرزتش . قديمي شد )البته زماني كه خريدم واسه خودش چيزي بود و تا الانم به اون صورت اذيتم نكردحالا ميخوام ببينم الانه جه كارت گرافيكي ميتونم بگيرم كه اونم يكي دو سالي ساپورت كنه ماروترجيحا انويديا . چون من چيز ديگه به دلم نميشينه اگر يكي دو مدل قوي بهم معرفي كنيد با حدود قيمت ممنونتون ميشم (‌در ضمن نميدونم چرا نميتونم شكلك بذارم براتون :D )

تو این لینک یه اشاراتی شده البته نتیجه فطعی نگرفته
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=307&page=7
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=307&page=6

یه سوال دیگه داشتم: الان بازی ای هست که فقط directx10 بخواد با 9 اجرا نشه؟ و یکی دیگه اینکه اگه مثلا یه بازی directx10.1 بخواد با 10 اجرا نمیشه؟
آخرین سوال اینکه با اومدن 11 کارت های الان چقدر طول میکشه که از رده خارج شن؟
مرسی(ببخشید سوال میپرسم:-"آدم باید بدونه پول واسه چی میده:biggrin1:)
نه. تا الان همه ي بازيها با DX 9.0 اجرا ميشوند و بعيد ميدونم تا نسل بعدي كنسولها فقط به DX 10 نياز داشته باشند.
ببينيد. اصلا هنوز 10 جا نيفتاده كه 10.1 و 11 بخوان جاشو بگيرن.
سلام بچه ها خوبيد ؟اقا ما يه 8600 جي تي 256 داريم كه كم كم بايد باهاش خداحافظي كنيم ( خدا بيامرزتش . قديمي شد )البته زماني كه خريدم واسه خودش چيزي بود و تا الانم به اون صورت اذيتم نكردحالا ميخوام ببينم الانه جه كارت گرافيكي ميتونم بگيرم كه اونم يكي دو سالي ساپورت كنه ماروترجيحا انويديا . چون من چيز ديگه به دلم نميشينه اگر يكي دو مدل قوي بهم معرفي كنيد با حدود قيمت ممنونتون ميشم (‌در ضمن نميدونم چرا نميتونم شكلك بذارم براتون :D )
شما تا بودجتو تعيين نكني نميشه نظر داد.

نه. تا الان همه ي بازيها با DX 9.0 اجرا ميشوند و بعيد ميدونم تا نسل بعدي كنسولها فقط به DX 10 نياز داشته باشند.
ببينيد. اصلا هنوز 10 جا نيفتاده كه 10.1 و 11 بخوان جاشو بگيرن.

شما تا بودجتو تعيين نكني نميشه نظر داد.

عرضم به حضور شريف شما كه خيلي ممنون از اينكه جوابمو دادين دوم اينكه چهارص اينورا ميتونم بدم براش

سلام خدمت دوستان من سیستم سه چهار سال پیش دارم با این مشخصه
سی پی یو 4800 ایکس تو میباشد
رم 2 گیگ دی دی آر 400 ا سی زد میباشد
مین برد هم ابیت میباشد
پاور هم 700 ترمالتیک میباشد
گرافیک هم از نوع مذخرف 7800 جی تی میباشد
مودم هم یو اس رباتیک میباشد :biggrin1:
خاستم بفرمایید با این پاور نسبتا گلی که ما داریم و با این سی پی یو و رم غیر قابل ارتقاء که سی پی یو از نوع سوکت 939 میباشد و قابل ارتقاء هم نمیباشد(در این روز ها:biggrin1: )
ما میتوانیم یک عدد 260 یا 280 ببندیم و به اصطلاح برفورمنس مناسب دریافت بنماییم؟:biggrin1:
اگر هم قیمت زوتاک 260 دارید ذکر بنمایید اگر مفت تر از زتاک هم دارید بفرمایید

عرضم به حضور شريف شما كه خيلي ممنون از اينكه جوابمو دادين دوم اينكه چهارص اينورا ميتونم بدم براش
شما میتونی hd4870 یا gtx260 رو در نظر بگیری اگر هم بتونی یه 30 40 دیگه بذاری روش میتونی gtx280 رو در نظر بگیری که یجورایی میشه آخرش.
سلام
دوستان اگه بخوام 1 تومن پای گرافیک بدم چی پیشنهاد میکنین؟
فقط لطفا" زودتر,یکم عجله ای ـه
به آقا احسان گل
خوب معلومه دیگه فقط gtx295 البته هنوز اینجا نیومده.:cheesygri
سلام خدمت دوستان من سیستم سه چهار سال پیش دارم با این مشخصه
سی پی یو 4800 ایکس تو میباشد
رم 2 گیگ دی دی آر 400 ا سی زد میباشد
مین برد هم ابیت میباشد
پاور هم 700 ترمالتیک میباشد
گرافیک هم از نوع مذخرف 7800 جی تی میباشد
مودم هم یو اس رباتیک میباشد :biggrin1:
خاستم بفرمایید با این پاور نسبتا گلی که ما داریم و با این سی پی یو و رم غیر قابل ارتقاء که سی پی یو از نوع سوکت 939 میباشد و قابل ارتقاء هم نمیباشد(در این روز ها:biggrin1: )
ما میتوانیم یک عدد 260 یا 280 ببندیم و به اصطلاح برفورمنس مناسب دریافت بنماییم؟:biggrin1:
اگر هم قیمت زوتاک 260 دارید ذکر بنمایید اگر مفت تر از زتاک هم دارید بفرمایید
خوب پاورت که خوبه یعنی خیلی خوبه (فقط نمیدونم رو چه حسابی 700 گرفتی :confused:) رمت هم خوبه ولی cpuت ضعیفه میتونی فعلا باهاش سر کنی ولی در هر صورت با خرید یکی از اون کارتا افت کارایی پیدا میکنی دیگه حالا درصدش برمیگرده به بازی.

به آقا احسان گل
خوب معلومه دیگه فقط gtx295 البته هنوز اینجا نیومده.
مخلصم رامین جان
فقط قیمت رو هم بگی ممنونت میشم.

راستی نظرتون راجع به سه تا GTX 280 چیه؟
419Dw7ti7wL._SL500_AA280_.jpg

ولی باید 1.5 بدم در اون صورت
$1,529.99

آخرین ویرایش:
والا قیمتش اونور بین 530 تا 540 دلار هستش.
سه تا gtx280 که فضایی میشه ولی خوب حساب پاور و یه مین درست و حسابی رو هم باید بکنی.
حالا واسه چی 3 تا مگه میخوای چیکار کنی ؟ :biggrin1:

خوب پاورت که خوبه یعنی خیلی خوبه (فقط نمیدونم رو چه حسابی 700 گرفتی :confused:) رمت هم خوبه ولی cpuت ضعیفه میتونی فعلا باهاش سر کنی ولی در هر صورت با خرید یکی از اون کارتا افت کارایی پیدا میکنی دیگه حالا درصدش برمیگرده به بازی.

من یک عدد سانسور در ارائه مشخصات داشتم:biggrin1:
آن هم این بود که ما کارتمان دو عدد 7800 جی تی بود و همچنین این مورد به آینده نگریمان نیز برمیگردد:biggrin1:
البته با تشکر از پاسخگویی شما به جوابمون
جواب یک سوال را نگرفتیم آن هم قیمت زوتاک260 میباشد:biggrin1:
والا قیمتش اونور بین 530 تا 540 دلار هستش.
سه تا gtx280 که فضایی میشه ولی خوب حساب پاور و یه مین درست و حسابی رو هم باید بکنی.
حالا واسه چی 3 تا مگه میخوای چیکار کنی ؟
خب قیمتِ 295 خوبه
پاور روی اون پکی که ازش عکس گذاشتم هست
یعنی با پاور $1,529.99
والا میخوام یه چیزِ خوب بگیرم دیگه مُردم بسکه WoW با 10 فریم بازی کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or