مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دو سوال داشتم
برای 9800gtx+ چه پاوری کافیه و اینکه مثلا یکی بخواد سه تا درایو نوری استفاده کنه این پاور باز کافیه یا بیشتر میخواد؟مرسی

دوم اینکه 9600gt بازی کرایسس رو روی high اجرا میکنه؟با چند فریم؟ و اینکه نسخه دوم این بازی راحت تر اجرا میشه یا سخت تر؟مرسی

nvidia یه 450w رو پیشنهاد کرده (حالا حتما نباید که 450 باشه) شما در هر صورت باید پاوری با توان بالاتر از این مقدار رو در نظر بگیری تا بعدا به مشکل نخوری.

برای این کارت یه پاور 450 وات توصیه شده، اما با آینده نگری خرید کردن بهتره و خرید یه پاور 600 وات هم برای ارتقاهای بعدی کار رو راحتتر میکنه.

کارت 9600GT توی Crysis Warhead میتونه رو High اجرا کنه ، اما توی رزولوشن پایین مثل 1280*1024 (که زیر 30 فریم نره) ، warhead تا حدی روانتر اجرا میشه.

باز نميشه دقيق گقت حتما تو يه بازي يه كارت بهتر عمل ميكنه. (تو بعضي موارد مثل كرايسيس)
چون خيلي چيزها تو بنچها موثرن كه بخواييم بگيم يه مقاله ميشه.
معلوم نيست. ولي تا آخر اين نسل كنسولها كم نمياره.
30 فريم فريم استاندارده و به قول شما يعني روون و راحت! هر چي بالاتر بهتر! شما برنامه ي Fraps رو دانلود كن و باهاش فريم داخل بازيهاتو بگير خودت دستت مياد چجوريه.

آقا ممنون برنامه خوبیه.فریم همونیه که بالای صفحه میزنه دیگه نه؟ :-"

من pes06 رو امتحان کردم اکثرا رو 30 بود اما تا 60 ام میرفت ولی من تغییری احساس نمیکردم.چجوریاست؟اصلا این فریم به detail بازی ربط داره یا به Resolution یا به هردو؟

معیار مقایسه حداقل فریمه؟ یه سوال دیگه هم اینکه مثلا بعضی بنچمارک ها فریم یه بازی رو زده بالای 100.یعنی آخر سرعت؟:-":biggrin1:سرگیجه یعنی؟:-"

برای این کارت یه پاور 450 وات توصیه شده، اما با آینده نگری خرید کردن بهتره و خرید یه پاور 600 وات هم برای ارتقاهای بعدی کار رو راحتتر میکنه.

کارت 9600GT توی Crysis Warhead میتونه رو High اجرا کنه ، اما توی رزولوشن پایین مثل 1280*1024 (که زیر 30 فریم نره) ، warhead تا حدی روانتر اجرا میشه.

اگه ارتقا نخوام بدم 535green کافیه؟ برای اور هم جواب میده؟
میشه چند تا screenshot از این بازی با کارت های مختلف بذارین اگه ممکنه.مرسی.

آقا ممنون برنامه خوبیه.فریم همونیه که بالای صفحه میزنه دیگه نه؟ :-"

من pes06 رو امتحان کردم اکثرا رو 30 بود اما تا 60 ام میرفت ولی من تغییری احساس نمیکردم.چجوریاست؟اصلا این فریم به detail بازی ربط داره یا به Resolution یا به هردو؟

معیار مقایسه حداقل فریمه؟ یه سوال دیگه هم اینکه مثلا بعضی بنچمارک ها فریم یه بازی رو زده بالای 100.یعنی آخر سرعت؟:-":biggrin1:سرگیجه یعنی؟:-"
خوب بالاتر از 30 فريم تو بازيهايي مثل PES زياد مشخص نميشه. بيشتر تو ريسينگها كه سرعت بازي بالاست معلوم ميشه.
اگه ارتقا نخوام بدم 535green کافیه؟ برای اور هم جواب میده؟
میشه چند تا screenshot از این بازی با کارت های مختلف بذارین اگه ممکنه.مرسی.
بله. 535 براي اور هم كافيه.
http://www.pcgameshardware.com/aid,...ecial_and_general_info_about_the_game/&page=3

قیمت 1 گیگش چنده؟
CLUB3D 4870 1G?
1gbش هم 380 تومن در میاد.
سلام دوستان:love:
چند کارت برتر رو توی این رده های قیمتی می خواستم:
زیر100
100
150
200
250
300
350 به بالا:biggrin1:
با تشکر از شما:eek:
زیر 100 من 9500gt یا hd4670 تا 100 هم hd4670 ، تا 150 ، 9600gt تا 200 ، 9800gt یا hd4850 تا 250 ، 9800gtx یا hd4850 تا 300 ، hd4870 تا 350 هم hd4870 یا gtx260.(چی شد :cheesygri)

سلام مخصوص خدمت اساتید و دوستان گرام ...

اولاً بخاطر سایتی که معرفی فرمودید LineComputer یک دنیا ممنونم ... لطفاً در این زمینه اگر سایتهای قوی تر و جامع تری هم سراغ دارید معرفی بفرمایید .

و اما سوال اصلی بنده اینکه که برای محدوده قیمت 150.000 تومن چه مدلی رو از ATi یا nVIDIA پیشنهاد میکنید ... لطفاً اگر مدل رقیبی برای مدلی پیشنهادی هم وجود داره ذکر کنید .
و اینکه آیا برند Clob 3D ( با گارانتی اهتمام ) کیفیت خوبی داره یا چیز دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ، چون خودم در محدوده 150.000 تومن کارت 9600GT-512MB GDDR3 256Bit و HD4670-1G GDDR3 128Bit رو پیدا کردم که 145.000 تومنن .
نظر شما چیه ؟ ( مخصوصاً شما رامین جان { با عرض ارادت شدید } )
راستی اگه از این نمودار های مقایسه ای بین برندها مخطلف و بین 9600GT و HD4670 هم سراغ دارید دریغ نفرمایید .

یک دنیا ممنون . :love:

آخرین ویرایش:

اولاً بخاطر سایتی که معرفی فرمودید LineComputer یک دنیا ممنونم ... لطفاً در این زمینه اگر سایتهای قوی تر و جامع تری هم سراغ دارید معرفی بفرمایید .

و اما سوال اصلی بنده اینکه که برای محدوده قیمت 150.000 تومن چه مدلی رو از ATi یا nVIDIA پیشنهاد میکنید ... لطفاً اگر مدل رقیبی برای مدلی پیشنهادی هم وجود داره ذکر کنید .
و اینکه آیا برند Clob 3D ( با گارانتی اهتمام ) کیفیت خوبی داره یا چیز دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ، چون خودم در محدوده 150.000 تومن کارت 9600GT با 512MB GDDR3 256Bit و HD4670 1G GDDR3 128Bit رو پیدا کردم که 145.000 تومنن .

شما با 150 تومن بهترين كارتي كه ميتونيد بگيريد Zotac 9600 GT هستش.

HD 4670 كه 105 تومنه (با برند Connect3D) و اون قيمتي كه شما گرفتيد بالاست.

رامین جان ... یعنی شما هیچ نظری در مورد برند Clob 3D ندارید ؟

راستی این مارک Zotac از این مشکلات ناجور مثل Driver های اختصاصی و ... نداره که ! در ضمن نمیدونید کجا گارانتیش کرده ؟

و اینکه آیا برند Clob 3D ( با گارانتی اهتمام ) کیفیت خوبی داره یا چیز دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ، چون خودم در محدوده 150.000 تومن کارت 9600GT-512MB GDDR3 256Bit و HD4670-1G GDDR3 128Bit رو پیدا کردم که 145.000 تومنن .
راستی اگه از این نمودار های مقایسه ای بین برندها مخطلف و بین 9600GT و HD4670 هم سراغ دارید دریغ نفرمایید .

آقا ما خیلی مخلصیم :blushing:
شما تا 150 بهترین انتخابت البته به نظر من 9600gt 512mb هستش میتونی zotac , inno3d یا gainward رو در نظر بگیری هر سه خوین.
اینم چنتا بنچ.
anandtech hd4670
techpowerup hd4670
رامین جان ... یعنی شما هیچ نظری در مورد برند Clob 3D ندارید ؟

راستی این مارک Zotac از این مشکلات ناجور مثل Driver های اختصاصی و ... نداره که ! در ضمن نمیدونید کجا گارانتیش کرده ؟
والا نظر خاصی نیست club هم برند معتبریه ولی خوب شما میتونی برندهای دیگه رو هم در نظر بگیری.
کلا کارتای nvidia از نظر درایور مشکل خاصی ندارن کارت هم که یکیه و درایور zotac با xfx فرقی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or