همشون خوب و معتبر هستن بهتر یا بدتر هم نداریم.
در کل اول sapphire بعد giga بعدش هم.....
پس ميشه بگيد چيه؟سلام دوست عزیز نظرتون مورد احترام اما شرمنده گیگا مارک نیست
1.اسوس
2.سافایر
3.اینو ویژیون

پس ميشه بگيد چيه؟
![]()
منبع برای این صحبتتونبه نظر من كارتي كه الان واقعا ميصرفه GeForce 9800GT 512 GDDR3 با برد (ECS (Elite Computer System با قيمتي حدود 200 تومان هست كه اگر SLI كنيد از GTX280 قوي تر عمل ميكنه.
سلام ،
كمپاني HIS فقط همين 1 مدل 4850 رو داره ؟!
http://www.hisdigital.com/un/news_show-29.shtml
اينجوري كه ميگه از 4870 هم قويتره !
مرسي از توضيحاتت ولي من نميگم قويتره كه اين عكس داره نشون ميده !نه دوست عزیز اون چیزی که الان تو ایران هست 2 مدله یکی توربو ایکس هست و یکی توربو ساده ضممنا از 4870 هم قوی تر نیست به خاطر اینکه قدرت هستش نزدیک شده به 4870 می گن قوی هست اما اینو نباید فراموش کرد اگه 4870 رو اور کنید این به گرد پاش هم نمی رسه
ضمننا این مدلی که نام بردید قوی ترین 4850 دنیا هست
اما اگه قصد خرید دارید من با گارانتی 330 سراغ دارم که فکر نکنم ارزش داشته باشه شما می تونید یه GTX 260 یا 4870 با همین قیمت بگیری خواستی در خدمتم

سلام
من یک کارت گرافیک6600gt xfx میخواستم بفروشم یک 9800بگیرم این کارو بکنم:confused:
چند بفروشم مشخصات کارتمم:
Graphics Processing NVIDIA GeForce 6600 GT_Graphics Core256 bit _Core Clock 500MHz_Memory Type 256 MB GDDR3_Memory Interface 128-Bit_Bus Type AGP8X _RAMDAC400MHz _ Memory Clock 1 GHz_DVI Dual DVI _VIVO Video-in, Videout-HDTVResolution up toI1920*1080i وشیدرشم 3 هست که کلا جدا روی برد نصب شده
وسوال دیگرم اینه که یک مشخصات کلی درمورد 9800بدین ممنون میشم واینکه قیمت برند xfx چنده![]()
نکته ی چهارم شما همیشه صادق نیست، خیلی از بردهای کارتهای گرونتر هم بعدا توسط خود سازنده ها تغییر و تصحیح میشن (مثلا خیلی از کارتهای 4850 بردشون طراحی مجدد شده و PWM های جدیدی دارن و جاشون هم روی برد تغییر کرده، تعداد لایه های برد هم ممکنه تغییر کنه،ضمن اینکه هر سازنده یه مدل با Cooler مخصوص به خودش میزنه که قدرت بیشتر و صدای کمتر داره، البته همه ی اینها در جهت بهبود کیفیت هست معمولا)خدمت دوستان عرض كنم كه مارك برد كارت گرافيكي زياد مهم نيست به چند دليل :
1. چيپست مهمترين قسمته كه همه از يك نوع استفاده ميكنن!
2. مارك مموري : اكثر بردها از مموري سامسونگ استفاده ميكنن.
3. نوع مموري : كه بهترين نوعش GDDR هست. GDDR3~GDDR5
4. طراحي برد : كارتهاي بالاي 150$ همه از برد Reference استفاده ميكنن.
به نظر من كارتي كه الان واقعا ميصرفه GeForce 9800GT 512 GDDR3 با برد (ECS (Elite Computer System با قيمتي حدود 200 تومان هست كه اگر SLI كنيد از GTX280 قوي تر عمل ميكنه.
دوست عزیز، کارت 4850 در هیچ شرایطی از 4870 سریعتر نیست،اینا تبلیغاته فقط. اما اگر میخوای 4850 بگیری همین IceQ4 پیشنهاد میشه.سلام ،
كمپاني HIS فقط همين 1 مدل 4850 رو داره ؟!
http://www.hisdigital.com/un/news_show-29.shtml
اينجوري كه ميگه از 4870 هم قويتره !
شرمنده من برای هر پست یه تاپیک باز کردم چون هر کدوم رو تو یه زمان خوندم و حواسم نبود ولی شرمنده مغز خر هم بخوری نباید 330 بالا این پول بدی تا وقتی GTX 260 و 4870 هست
بحث بالا گرفت.
بچه ها روي چه مادربوردهايي اين نوع كارت گرافيك بهترين كارايي رو داره؟ مثل P45.