مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

رفقا ازبين برندهاي زير كه از چيپ hd 4870x2 استفاده ميكنند كداميك بهتره؟

1- club 3d
2- gigabyte
3-force 3d
4- msi
5- sapphire
6- palit
همشون خوب و معتبر هستن بهتر یا بدتر هم نداریم.
در کل اول sapphire بعد giga بعدش هم.....

سلام دوست عزیز نظرتون مورد احترام اما شرمنده گیگا مارک نیست

1.اسوس
2.سافایر
3.اینو ویژیون
پس ميشه بگيد چيه؟
367324.jpg

سلام
من یک کارت گرافیک6600gt xfx میخواستم بفروشم یک 9800بگیرم این کارو بکنم:confused:
چند بفروشم مشخصات کارتمم:

Graphics Processing NVIDIA GeForce 6600 GT_Graphics Core256 bit _Core Clock 500MHz_Memory Type 256 MB GDDR3_Memory Interface 128-Bit_Bus Type AGP8X _RAMDAC400MHz _ Memory Clock 1 GHz_DVI Dual DVI _VIVO Video-in, Videout-HDTVResolution up toI1920*1080i وشیدرشم 3 هست که کلا جدا روی برد نصب شده
وسوال دیگرم اینه که یک مشخصات کلی درمورد 9800بدین ممنون میشم واینکه قیمت برند xfx چنده;)

آخرین ویرایش:
خدمت دوستان عرض كنم كه مارك برد كارت گرافيكي زياد مهم نيست به چند دليل :
1. چيپست مهمترين قسمته كه همه از يك نوع استفاده ميكنن!
2. مارك مموري‌ ‌: اكثر بردها از مموري سامسونگ استفاده ميكنن.
3. نوع مموري : كه بهترين نوعش GDDR هست. GDDR3~GDDR5
4. طراحي برد : كارتهاي بالاي 150$ همه از برد Reference استفاده ميكنن.

به نظر من كارتي كه الان واقعا ميصرفه GeForce 9800GT 512 GDDR3 با برد (ECS (Elite Computer System با قيمتي حدود 200 تومان هست كه اگر SLI كنيد از GTX280 قوي تر عمل ميكنه.

پس ميشه بگيد چيه؟
367324.jpg

بله می دونم وجود داره منظورم از مارک نیست اینه که برند خوبی نیست فقط گارانتی خوبی داره همین

ضمننا دوستان هر کی می خواد ati سری 4870 بگیره تاریخ ساخت کارتش اگه مال 12/10/08 باشه کارت هایی هستند که استوک خود ای تی ای هست و هر شرکت فقط بر چسب خودشو روش می چسبونه و فرقی نمی کنه

سلام ،
كمپاني HIS فقط همين 1 مدل 4850 رو داره ؟!
http://www.hisdigital.com/un/news_show-29.shtml
اينجوري كه ميگه از 4870 هم قويتره !

نه دوست عزیز اون چیزی که الان تو ایران هست 2 مدله یکی توربو ایکس هست و یکی توربو ساده ضممنا از 4870 هم قوی تر نیست به خاطر اینکه قدرت هستش نزدیک شده به 4870 می گن قوی هست اما اینو نباید فراموش کرد اگه 4870 رو اور کنید این به گرد پاش هم نمی رسه
ضمننا این مدلی که نام بردید قوی ترین 4850 دنیا هست
اما اگه قصد خرید دارید من با گارانتی 330 سراغ دارم که فکر نکنم ارزش داشته باشه شما می تونید یه GTX 260 یا 4870 با همین قیمت بگیری خواستی در خدمتم

نه دوست عزیز اون چیزی که الان تو ایران هست 2 مدله یکی توربو ایکس هست و یکی توربو ساده ضممنا از 4870 هم قوی تر نیست به خاطر اینکه قدرت هستش نزدیک شده به 4870 می گن قوی هست اما اینو نباید فراموش کرد اگه 4870 رو اور کنید این به گرد پاش هم نمی رسه
ضمننا این مدلی که نام بردید قوی ترین 4850 دنیا هست
اما اگه قصد خرید دارید من با گارانتی 330 سراغ دارم که فکر نکنم ارزش داشته باشه شما می تونید یه GTX 260 یا 4870 با همین قیمت بگیری خواستی در خدمتم
مرسي از توضيحاتت ولي من نميگم قويتره كه اين عكس داره نشون ميده !
ولي اصلا 330 نمي ارزه !
اين 3تا پست رو بايد توي يه پست ميدادي !;)

سلام
من یک کارت گرافیک6600gt xfx میخواستم بفروشم یک 9800بگیرم این کارو بکنم:confused:
چند بفروشم مشخصات کارتمم:

Graphics Processing NVIDIA GeForce 6600 GT_Graphics Core256 bit _Core Clock 500MHz_Memory Type 256 MB GDDR3_Memory Interface 128-Bit_Bus Type AGP8X _RAMDAC400MHz _ Memory Clock 1 GHz_DVI Dual DVI _VIVO Video-in, Videout-HDTVResolution up toI1920*1080i وشیدرشم 3 هست که کلا جدا روی برد نصب شده
وسوال دیگرم اینه که یک مشخصات کلی درمورد 9800بدین ممنون میشم واینکه قیمت برند xfx چنده;)

شما اگه بتونی کارتت رو تا 50 تومن هم بفروشی خوب فروختی،برندهای مختلف 9800GT هم از 190 به بالا قیمت دارن ، اگر بتونی 8800GT هم با قیمت پایینتر بخری،هیچ فرقی از لحاظ سرعتی ندارن.

خدمت دوستان عرض كنم كه مارك برد كارت گرافيكي زياد مهم نيست به چند دليل :
1. چيپست مهمترين قسمته كه همه از يك نوع استفاده ميكنن!
2. مارك مموري‌ ‌: اكثر بردها از مموري سامسونگ استفاده ميكنن.
3. نوع مموري : كه بهترين نوعش GDDR هست. GDDR3~GDDR5
4. طراحي برد : كارتهاي بالاي 150$ همه از برد Reference استفاده ميكنن.
به نظر من كارتي كه الان واقعا ميصرفه GeForce 9800GT 512 GDDR3 با برد (ECS (Elite Computer System با قيمتي حدود 200 تومان هست كه اگر SLI كنيد از GTX280 قوي تر عمل ميكنه.
نکته ی چهارم شما همیشه صادق نیست، خیلی از بردهای کارتهای گرونتر هم بعدا توسط خود سازنده ها تغییر و تصحیح میشن (مثلا خیلی از کارتهای 4850 بردشون طراحی مجدد شده و PWM های جدیدی دارن و جاشون هم روی برد تغییر کرده، تعداد لایه های برد هم ممکنه تغییر کنه،ضمن اینکه هر سازنده یه مدل با Cooler مخصوص به خودش میزنه که قدرت بیشتر و صدای کمتر داره، البته همه ی اینها در جهت بهبود کیفیت هست معمولا)
پس همه ی برندها همیشه یکسان نیستن، بستگی به مدل کارت داره.

سلام ،
كمپاني HIS فقط همين 1 مدل 4850 رو داره ؟!
http://www.hisdigital.com/un/news_show-29.shtml
اينجوري كه ميگه از 4870 هم قويتره !
دوست عزیز، کارت 4850 در هیچ شرایطی از 4870 سریعتر نیست،اینا تبلیغاته فقط. اما اگر میخوای 4850 بگیری همین IceQ4 پیشنهاد میشه.

مرسي از توضيحاتت ولي من نميگم قويتره كه اين عكس داره نشون ميده !
ولي اصلا 330 نمي ارزه !
اين 3تا پست رو بايد توي يه پست ميدادي !;)
شرمنده من برای هر پست یه تاپیک باز کردم چون هر کدوم رو تو یه زمان خوندم و حواسم نبود ولی شرمنده مغز خر هم بخوری نباید 330 بالا این پول بدی تا وقتی GTX 260 و 4870 هست

ضمننا این دوستمون که اینو دادهhttp://www.hisdigital.com/UserFiles/product/200811121806337938.jpg
درست اما شما به رزولوشن هم دقت کنید اگه یه کم رزلوشن بیاد بالا اون وقته که اینه .... کم میاره

از اینا هم مهم تر مگه می شه هسته GDDR5 با مشخصات بالا تر از هسته Gddr3 با مشخصات پایین تر کم بیاره ؟ تنها خوبی این کارت اینه که دماش از استوک 78 رسونده شده به 65 درجه اینم شما می تونید با دور فن بالا تر این کار رو ارجاع کنید

بحث بالا گرفت.
بچه ها روي چه مادربوردهايي اين نوع كارت گرافيك بهترين كارايي رو داره؟ مثل P45.

دست عزیز تفاوتی نمی کنه فقط کافیه از نسخه دوم پی سی ای پشتیبانی کنه که به تونه تمام قدرت گرافیک رو از حالت سروس انالوگ به دیجیتال انتقال بده و خوب همچنین پل جنوبی با پهنای باند بالای داشته باشه که موجب می شه شما تفاوت فریم رو حس کنید

سلام
ببخشید میشه یک اطلاعاتی در مورد gtx 280وgtx 260 بدید و چه تفاوتی باهم دارند ;)
9800gt و9800gtx کدام بهتره وچه تفاوتی با هم دارند(من رفته بودم پاساژ ایران قیمت این دو کارتو از نمایندگی XFX پرسیدم 190000:9800gtو و9800gtx :260000از این رو تفاوتش رو پرسیدم:confused: )
وکدام یک از کارتهای بالا جهت خرید مناسبند(محدودیت مالی ندارم):biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or