مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ممنون دوست عزیز رفتم و دیدم قیمتش که خیلی مناسبه اگه از شانس من اینها هم آب نشن شاید یه gtx ش رو گرفتم ولی می خوام فقط بدونم دلیل اینکه قیمت zotac اینقدر نسبت به سایرین کمه چی هست؟ یعنی کاراییش یا دوام و ... ممنون میشم
اصلا ربطي به كارايي يا دوامش نداره.zotac كلا برند خوبيه و اينكه ليون كمتر ميده رو بايد به فال نيك گرفت.به نظر من مي خواد بازارو دستش بگيره و اين به نفع مشتريه;).كلاقيمتاي ليون از بقيه جاها معقول ترن.:-"

بعد مدتها هفته پیش تصمیم گرفتم بنا به بودجم 9800gt xfx بگیرم که از خوش شانسی من آب شد رفت زمین نمایندگیش اینجا هم نداره میگه تهران هم موجود نیس:sick:. به نظرتون اگه نبود دوباره وارد بازار میشه؟
یا همین مایه ها میشه پیشنهادی بکنین ممنون میشم
وارد که میشه اینو باید از سازگار بپرسی.
الان برندای خوبی تو بازار هست میتونه اونارو د نظر بگیری مثل inno3d , gainward , zotac و....
بعد مدتها هفته پیش تصمیم گرفتم بنا به بودجم 9800gt xfx بگیرم که از خوش شانسی من آب شد رفت زمین نمایندگیش اینجا هم نداره میگه تهران هم موجود نیس:sick:. به نظرتون اگه نبود دوباره وارد بازار میشه؟
یا همین مایه ها میشه پیشنهادی بکنین ممنون میشم
اینکه ارزون تره بستگی به طرف یا بهتر بگم کسی که این کارتارو وارد میکنه داره ، zotac هم برند معتبریه و از نظر کارایی (مدل رفرنس) هیچ تفاوتی با بقیه برندها نداره.

سلام،‌
بين HIS HD 4850 ICEQ4 و Connect3D HD4850 Extreme OC و 9800GTX PLUS كدوم يك رو پيشنهاد ميكنيد ؟!
معيارم در درجه اول مطمئنا قدرت هست و چون كيسم فضاي زيادي داره حرارت و دماي گرافيك زياد مهم نيست برام.بودجه ي من هم حداكثر 260 هست.
لطفا يه چندتا بنچمارك هم بگذاريد.
تشكر فراوان:love:

ببخشید
من میخوام با 300 یا کمی بیشتر یا کمتر پول گرافیک بدم بهترین کارتی که می تونم بگیرم چیست (بیشتر برای بازی می خوام ) من یه 7600 gs asus دارم بخوام اونو بدم این کارت جدید که شما می خواین بگینو بگیرم چه قدر کم میشه (منظورم در کل چه قدر میشه*)

اگه بتونی 10 15 دیگه بذاری روش میتونی CONNECT3D HD4870 رو در نظر بگیری که کاراییش در حد GTX280ـه 550 تومنی هستش (حالا یکم کمتر) اگر نه که میتونی HIS ICEQ4 HD4850 یا ZOTAC 9800GTX PLUS رو در نظر بگیری.
قیمت نو کارتت هم دستم نیست.

دیروز عصر بالاخره گفتم برام 9800gtx برند gainward قیمت حدود 250 دادن بهم شاید اواسط هفته بعد برسه.
یکی از دوستام کارت خودم رو می خواد موندم چه قیمتی بگم چون دست اولش هم که بازار نیست. اگه کسی از دوستا بتونه حدود بگه ممنون میشم: 7900gs مال لیدتک ddr3, 256bit,256m .

دقت نکردی گفته ملاکش در مرحله ی اول قدرت هستش نه چیز دیگه.
من اگه کسی اهل اور باشه مطمئن باش اول 9800gtx plus رو پیشنهاد میدم در غیر اینصورت hd4850 البته با توجه به بودجه.;)

آره خودشه.
نه بحث دما نیست کارایی 4850 خیلی نزدیک به 9800gtx هستش (حتی تو بعضی جاها هم از gtx plus هم سریعتره) حالا یکی بخواد تا 260 265 خرج کنه میتونه 9800gtx (البته فقط مدل zotac) رو در نظر بگیره اگر هم نه که میتونه 4850 با 215 تومن رو در نظر بگیره.

آره خودشه.
نه بحث دما نیست کارایی 4850 خیلی نزدیک به 9800gtx هستش (حتی تو بعضی جاها هم از gtx plus هم سریعتره) حالا یکی بخواد تا 260 265 خرج کنه میتونه 9800gtx (البته فقط مدل zotac) رو در نظر بگیره اگر هم نه که میتونه 4850 با 215 تومن رو در نظر بگیره.
اون روز به من gainward رو هم پیشنهاد کردین سفارش دادم، الان چرا میگین فقط zotac ؟

چون الان gainward نیست تو بازار من 3شنبه آمار گرفتم نبود.
مشکلی نیست.
منظور من از فقط مدل zotac این بود که فقط مال این برند که لیون عرضه میکنه 260 تومنه بقیه برندا بالای 300 تومن مایشونه خوب یکی بخواد 300 پول بده 10 دیگه میذاره روش یه 4870 میگیره.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or