مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام

دوستان نظرتون در مورد کارت Connect3D HD4870 Extreme OC با قیمت 350 تومان چیه؟

آیا از 4870 club که 1گیگ هست به قیمت 410 بهتره؟

البته من تهران نیستم قیمتها رو هم از سایتها دیدم.

من میخوام بیام تهران تقریبا 450 تومان دارم واسه کارت اگه ممکن هست دوستان تهرانی گل تو pm جاهایی که میتونم کارت خوب با قیمت مناسب پیدا کنم معرفی کنن ممنون میشم.

تا این قیمت بهترین انتخاب چیه؟

سلام

من میخوام بیام تهران تقریبا 450 تومان دارم واسه کارت اگه ممکن هست دوستان تهرانی گل تو pm جاهایی که میتونم کارت خوب با قیمت مناسب پیدا کنم معرفی کنن ممنون میشم.

OC ش فرقی با معمولیش نداره ، معمولیش 310 تومنه ؛ اما مدل 1GB از مدل های OC که 512MB هستند خیلی بهتره البته 100 تومن بیشتر پول دادن بهش نمی ارزه مگر اینکه ارزونترش رو پیدا کنید

به نظر من بهترین کار اینه که شما دو تا کارت 4850 بگیری CrossFire کنی البته اگر مینت CF ساپورت باشه !

سلام

ميتوني با 345 تومن Connect3D HD 4870 Extreme Overclock يا Zotac GTX 260 رو در نظر بگيري.

با تشکر

میشه یه لطف دیگه هم بکنید و بفرمایید 4870 بهتره یا 260؟

آیا بنچ مارکی در این زمینه هست؟

ممنون
البته من اون بالا كامل نگفتم. 260 قيمتش 380-390 تومنه.
در حالت معمولي 4870 كمي قويتره ولي 260 يه خوبي داره اينه كه قابليت اوركلاكش فوق العاده بالائه و با يه اور خفن ميتوني فاصلشو با 4870 زياد كني.

دوستان دو تا سوال داشتم.

من میخوام یه کارت در حد 100 تومن بگیرم. واسه گیم. بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه؟ از نظر کارایی.
انویدیا و ATI بودنش مهم نیست. بهترین کارت در رنج 100 تومن باشه.برندشو هم بگید لطفن.واین که پاور 400 براش کافیه یانه.

دومین سوال: من یه کارت 7600 GS دارم با برند XFX هشت ماه بیشتر استفاده نشده.256 هم هست. جعبشو هم دارم. همه چیشو در حد نو دارم. میخوام بفروشم. نهایت چند میخرن ازم؟

شما میتونی hd4670 رو در نظر بگیری کاراییش در حد 9600gso هستش (حالا یکم بیشتر یا یکم کمتر) الان هم از 95 داره تا 120 تومن من connect3d یا force3d رو پیشنهاد میکنم.
حداقل یه 400w میخواد و اگه خروجیه پاور real باشه کافیه.

سلام
من الان یه کارت asus 7200gs دارم که agp هست اگه من یه گرافیک pci بخرم رو مادربردم نصب میشه؟؟
(این pci همون pci معمولی که مودم و ... روش نصبه؟ )
در ضمن گرافیکم رو چند بر می دارن ؟
با تشکر

سلام
من الان یه کارت asus 7200gs دارم که agp هست اگه من یه گرافیک pci بخرم رو مادربردم نصب میشه؟؟
با تشکر
سلام

احتمالاً نه، بورد اصلیتون چیه؟

سلام
با تشکر
نه به هيچ عنوان كار نميكنه. چون مادربورد شما AGP يه و PCI Express نداره.

سلام
با تشکر
نه عزیزم، مادربردی که AGP رو ساپورت میکنه، نمیشه روش کارت PCI-Ex نصب کرد(اون اسلات PCI سفید رنگ که روش مودم و کارت صدا نصب میشه از AGP هم قدیمیتره و با PCI-Express که مال گرافیکای جدیده ،فرق داره)

گرافیکت رو هم فک نمی کنم کسی برداره.

سلام
با تشکر
نه دیگه نمیشه ، این دو تا اسلات متفاوت هستن و شما نمیتونی pcie (به احتمال زیاد) رو مینت ببندی البته مین داریم که از هر دو پشتیبانی میکنه ولی خوب هم از نظر مدل محدوده هم پهنای باندش نسبت به مدلای دیگه کمتره یا بهتر بگم بصورت اشتراکی هستش و افت کارایی داره.

با تشکر از راهنمایتون

خوب پس باید مادربوردم رو عوض کنم(مدل مین برد سری asus p5 x )

من یه palit 8600gt super +1g دست دوم پیدا کردم بهم 40 تومن قیمت گفته به نظرتون خوبه؟
با تشکر

نه خوب نیست.:cheesygri
شما با یکم بیشتر میتونی کارت بهتری در نظر بگیری.
در کل تا 60 پول به کارت نده چون ضرره.(البته واسه بازی)
احتمالا DDR2 هست نمیرزه !! نوش 65 تا 70 ه !
احتمالا نه مطمئنا ddr2ـه البته با توجه به مدل کارت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or