شما میتونی hd4670 رو در نظر بگیری کاراییش در حد 9600gso هستش (حالا یکم بیشتر یا یکم کمتر) الان هم از 95 داره تا 120 تومن من connect3d یا force3d رو پیشنهاد میکنم.
حداقل یه 400w میخواد و اگه خروجیه پاور real باشه کافیه.
4670 قدرتي در حد 9600GSO داره. بعضي جاها 4670 قويتره و بعضي جاها 9600GSO.د اداش این که نشد راهنمایی :cheesygri بالاخره کاراییش از 9600 بالاتره یا کمتر؟ یکیش درسته...لطفتن اگه کسی تخصصی تر میدونه بیا د کمک کنه
خوب داداش شما بگو به چی میگن راهنمایی ؟د اداش این که نشد راهنمایی :cheesygri بالاخره کاراییش از 9600 بالاتره یا کمتر؟ یکیش درسته...لطفتن اگه کسی تخصصی تر میدونه بیا د کمک کنه
توی 4،5 تاسری از تستای انجام شده که تازه با درایورای Beta بوده، برتری 295 کاملا مشخصه، البته بیشتر بدرد رزولوشن های بالا یا استفاده از AA با کیفیت 8X و 16X می خوره.شاید به این زودیا هم رقیبی نداشته باشه.gtx 295 هم به بازار اومد . به نظر شما gtx 295 بهتره یا 4870x2 ؟
کدوم برندها اومده؟
قیمت ها چطوره؟![]()
. به نظرتون اگه نبود دوباره وارد بازار میشه؟ممكنه دوباره وارد بشه اما حالا حالاها نبايد منتظرش باشي.بعد مدتها هفته پیش تصمیم گرفتم بنا به بودجم 9800gt xfx بگیرم که از خوش شانسی من آب شد رفت زمین نمایندگیش اینجا هم نداره میگه تهران هم موجود نیس. به نظرتون اگه نبود دوباره وارد بازار میشه؟
یا همین مایه ها میشه پیشنهادی بکنین ممنون میشم
میشه مشخصات کاملش رو بگین دوست عزیز؟ممكنه دوباره وارد بشه اما حالا حالاها نبايد منتظرش باشي.
خب چرا Zotac نميگيري؟
ليون داره ميده 185 تومن.
هم برند خوبيه هم قيمت خوبي داره.
Core clock=600MHz / Memory Clock=1800MHz / Memory Size=512MB GDDR3 / Memory Interface=256-bit / DirectX=DirectX 10میشه مشخصات کاملش رو بگین دوست عزیز؟
چند بیت؟ چند مگ؟ رمش؟