مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان به نظرتون برای این بتلفیلد جدید ، بخوام ۱۰۸۰ رو کیفیت high/ultra بگیرم با ۱۱۰-۱۲۰ فریم کدوم بهتره؟
5060 یا 9060xt ؟؟
Core i5 12400F دارم
به نظرم 9060xt، هم قوی‌تره هم ۱۶گیگه و کلا کارت ۸ گیگ واقعا کمه و اذیت می‌کنه تو طول زمان

دوستان به نظرتون برای این بتلفیلد جدید ، بخوام ۱۰۸۰ رو کیفیت high/ultra بگیرم با ۱۱۰-۱۲۰ فریم کدوم بهتره؟
5060 یا 9060xt ؟؟
Core i5 12400F دارم

برای بازی انلاین به هیچ وجه نباید از فریم جنریشن استفاده کرد چون تیرها درواقع جایی که میزنید نمیخوره چون فریم ها با ai دارن ساخته میشن

پس خرید 5060 و 9060 هر دو اشتباهه کامل هست !

دوستان سیستمم
Cpu= i7-12700
Ram= دو عدد ۱۶ گیگ ddr4
کیس 4 عدد فن داره و کارت صدا و واتر کولر ۲۴۰ ( دو فن )
هارد = دو تا ۲ گیگ m2
Power= asus 750w Gold
روی این سیستم کارت گرافیک ASUS ۳۰۸۰Ti بندازم پاور ۷۵۰ وات جواب میده یا حتما ۸۵۰ وات نیازه؟

دوستان بنظرتون یک ROG 3080TI بگیرم ارزش خرید داره یا مستقیم برم ۵۰۷۰ بگیرم ؟
اختلاف قیمت زیاده آدم وسوسه میشه
بنظرتون کارت ۴ سال پیش ۳۰۸۰ti دیگه عمرش رو کرده؟ دیگه کارت تمیزش پیدا نمیشه؟ خریدش توصیه میشه یا اشتباهه؟
پاور من هم ۷۵۰ ایسوس هست برای این ۳۰۸۰ti کم میاره؟

ممنون راهنمایی کنید
اگر از جای معتبر میتونید بخرید که بهتون مهلت تست بده، یا از آشنا بگیرین ارزش داره ، کارت ضعیفی نیست، ۱۲ گیگ هم هست و میتونه کارتونو راه بندازه، من هم پاورم ۷۵۰ هست و دارم با ۳۰۸۰ti کار میکنم و مشکلی نیست، فقط حواستون به مهلت تست باشه، چون اکثر این کارت ها ساعت های زیادی ازشون استفاده شده و مشکل زیاد دارن.

اگر از جای معتبر میتونید بخرید که بهتون مهلت تست بده، یا از آشنا بگیرین ارزش داره ، کارت ضعیفی نیست، ۱۲ گیگ هم هست و میتونه کارتونو راه بندازه، من هم پاورم ۷۵۰ هست و دارم با ۳۰۸۰ti کار میکنم و مشکلی نیست، فقط حواستون به مهلت تست باشه، چون اکثر این کارت ها ساعت های زیادی ازشون استفاده شده و مشکل زیاد دارن.

سری راگ استریکس در حالت مکس 400 وات برق مصرف میکنه
مال خودم الان توی فول لود توی gpu-z میزنه 407w usage

750 به نظرم خیلی لب مرزی هست و واسه این کارت کمه

مدا tuf چطور ؟ و ۳۰۸۰ چطور؟
ممنون
من خودم tuf رو دارم و با cpu 13400 دارم استفاده میکنم، مشکل پاور نداره چون مصرفش از راگ پایینتره، تازه میشه به راحتی یکم آندرولتش کنی و‌حدود ۵۰ وات مصرفش رو کمترم کنی بدون هیچگونه افت توان پردازشی. برای من الان تو حالت فول لود و ... بالای ۳۰۰ نمیره مصرفش. 3080 اگر خواستین بگیرین، بعضی مدلهاش 12 گیگ هم داره، بعضی ها سه تا ۶ پین برق لازم داره مثل راگ فکر‌کنم،
خلاصه اگر بقیه قطعات سیستم مصرف بالایی ندارن، ۳۰۸۰ ti tuf نیازی به پاور بالاتر نداره و کاملا کارتون رو‌راه میندازه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dooste.man83
دوستان نظرم رفته روی خرید 5070 برند ایسوس
چند تا سوال داشتم. اگر بخوایم بدون اورکلاک یا تغییری از کارت استفاده کنیم
۱- مدل دو فن با مدل سه فن چه فرقی میکنه؟ ( دما پایینتر هست در مدل ۳ فن قبول اما چه تاثیری در حالت پیش فرض دو کارت داره وقتی قطعات سخت افزاری یکیه؟)

۲- تفاوت مدل های پرایم با تاف با ROG چیه؟ ( بازم میدونم هیت سینک بزرگتر پس دمای پایین تر اما مثل سوال بالا باز چه تفاوتی در گرفتن FPS در حالت پیش فرض کارت ایجاد میکنه؟ )

می خوام بدونم انتخاب اقتصادی بین این مدل ها کدوم هست که تاثیری در FPS بازی ها نداشته باشه و مشکل گرمایی و کاهش عمر مفید کارت هم نداشته باشه؟

آخرین ویرایش:
دوستانی که میخوان برن و کارت RTX 5070 با قیمت های فضائی بخرن توصیه میکنم یک سر به گرافیک های rx 9070 و rx9070xt بندازین بشدت عالی هستن
با قیمت خیلی نازل و عالی
چقدر اون دوتا مفتن :D

وضعیت درایورای AMD چطوره؟
قیمت 9070xt نسبت به پرفورمنش خوبه ولی از درایوراش و پایداریش میترسم. میدونم خیلی بهتر شده ولی داشتم ردیت چک میکردم تو AMDHelp خیلی میگفتن مشکل داره تو pcmr هم دیدم یه چنتا کامنت. موقع بتا BF6 هم کارتای AMD مشکل داشتن با بازی. حالا درسته بتا بود ولی تاثیر منفی خودشو گذاشت
نظرم رو 5070 ولی بخاطر vram دو دلم.
فروش کارتای AMD چطوره؟ تو بازار خوب برمیدارن یا سخته فروشش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or