به نظرم 9060xt، هم قویتره هم ۱۶گیگه و کلا کارت ۸ گیگ واقعا کمه و اذیت میکنه تو طول زماندوستان به نظرتون برای این بتلفیلد جدید ، بخوام ۱۰۸۰ رو کیفیت high/ultra بگیرم با ۱۱۰-۱۲۰ فریم کدوم بهتره؟
5060 یا 9060xt ؟؟
Core i5 12400F دارم
به نظرم 9060xt، هم قویتره هم ۱۶گیگه و کلا کارت ۸ گیگ واقعا کمه و اذیت میکنه تو طول زماندوستان به نظرتون برای این بتلفیلد جدید ، بخوام ۱۰۸۰ رو کیفیت high/ultra بگیرم با ۱۱۰-۱۲۰ فریم کدوم بهتره؟
5060 یا 9060xt ؟؟
Core i5 12400F دارم
دوستان به نظرتون برای این بتلفیلد جدید ، بخوام ۱۰۸۰ رو کیفیت high/ultra بگیرم با ۱۱۰-۱۲۰ فریم کدوم بهتره؟
5060 یا 9060xt ؟؟
Core i5 12400F دارم
اگر از جای معتبر میتونید بخرید که بهتون مهلت تست بده، یا از آشنا بگیرین ارزش داره ، کارت ضعیفی نیست، ۱۲ گیگ هم هست و میتونه کارتونو راه بندازه، من هم پاورم ۷۵۰ هست و دارم با ۳۰۸۰ti کار میکنم و مشکلی نیست، فقط حواستون به مهلت تست باشه، چون اکثر این کارت ها ساعت های زیادی ازشون استفاده شده و مشکل زیاد دارن.دوستان بنظرتون یک ROG 3080TI بگیرم ارزش خرید داره یا مستقیم برم ۵۰۷۰ بگیرم ؟
اختلاف قیمت زیاده آدم وسوسه میشه
بنظرتون کارت ۴ سال پیش ۳۰۸۰ti دیگه عمرش رو کرده؟ دیگه کارت تمیزش پیدا نمیشه؟ خریدش توصیه میشه یا اشتباهه؟
پاور من هم ۷۵۰ ایسوس هست برای این ۳۰۸۰ti کم میاره؟
ممنون راهنمایی کنید
اگر از جای معتبر میتونید بخرید که بهتون مهلت تست بده، یا از آشنا بگیرین ارزش داره ، کارت ضعیفی نیست، ۱۲ گیگ هم هست و میتونه کارتونو راه بندازه، من هم پاورم ۷۵۰ هست و دارم با ۳۰۸۰ti کار میکنم و مشکلی نیست، فقط حواستون به مهلت تست باشه، چون اکثر این کارت ها ساعت های زیادی ازشون استفاده شده و مشکل زیاد دارن.
البته پردازنده و بقیه قطعات هم خیلی مهمندسری راگ استریکس در حالت مکس 400 وات برق مصرف میکنه
مال خودم الان توی فول لود توی gpu-z میزنه 407w usage
750 به نظرم خیلی لب مرزی هست و واسه این کارت کمه
مدا tuf چطور ؟ و ۳۰۸۰ چطور؟سری راگ استریکس در حالت مکس 400 وات برق مصرف میکنه
مال خودم الان توی فول لود توی gpu-z میزنه 407w usage
750 به نظرم خیلی لب مرزی هست و واسه این کارت کمه
من خودم tuf رو دارم و با cpu 13400 دارم استفاده میکنم، مشکل پاور نداره چون مصرفش از راگ پایینتره، تازه میشه به راحتی یکم آندرولتش کنی وحدود ۵۰ وات مصرفش رو کمترم کنی بدون هیچگونه افت توان پردازشی. برای من الان تو حالت فول لود و ... بالای ۳۰۰ نمیره مصرفش. 3080 اگر خواستین بگیرین، بعضی مدلهاش 12 گیگ هم داره، بعضی ها سه تا ۶ پین برق لازم داره مثل راگ فکرکنم،مدا tuf چطور ؟ و ۳۰۸۰ چطور؟
ممنون
چقدر اون دوتا مفتندوستانی که میخوان برن و کارت RTX 5070 با قیمت های فضائی بخرن توصیه میکنم یک سر به گرافیک های rx 9070 و rx9070xt بندازین بشدت عالی هستن
با قیمت خیلی نازل و عالی
قطعا که مفت نیستن ولی در مقابل rtx 5070 و 5070ti حدود ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومن اختلاف قیمت دارندچقدر اون دوتا مفتن![]()