مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

چه تز مسخره ای که برخی از شماها دارید یعنی جنس 2000 دلاری بهتون 10000 دلارم بندازن می خرید؟
خوب همین کار ها رو می کنید که گرانی و قیمت های پرت بیداد می کنه دیگه
عامل برخی بدبختی ها مستقیما برخی مردم بی سواد خودمون هستن
کسی که تو بازار آشفته و التهابی میخواد یه کارت گرافیک ۳۷۰ میلیونی بخره نباید به این فکر بکنه ۲ ماه دیگه چی میشه که ایا گرون میشه یا نمیشه چون نمیشه تایین کرد. اگر هنوزم فکر میکنی گرونی یا قیمت‌های پرت مربوط به خرید کردن یا نکردن مردم هست هنوز یه ۲۰ سالی عقبی.

کسی که تو بازار آشفته و التهابی میخواد یه کارت گرافیک ۳۷۰ میلیونی بخره نباید به این فکر بکنه ۲ ماه دیگه چی میشه که ایا گرون میشه یا نمیشه چون نمیشه تایین کرد. اگر هنوزم فکر میکنی گرونی یا قیمت‌های پرت مربوط به خرید کردن یا نکردن مردم هست هنوز یه ۲۰ سالی عقبی.
اولا 330 تومنه اگه بدون گارانتی بخوان اما با گارانتیش نزدیک 500 تومنه
الانم که می بینید طرف نگرانه دیگه همه که پولشون از سر راه پیدا نکردن
بعدشم خیلی نخریدن تاثیر داره برای کالایی که حاشیه سودش بیش از حد زیاده
فکر کردید چرا اوایلش بیش از حد گرون می دن؟ چون خریدار داره بعدش دیگه می مونن کسایی که حاضر نیستن بالای قیمت واقعیش پول بدن پس مجبور می شن قیمت درست کنن
اصلا خودم بارها ازشون پرسیدم چرا قیمت پرت می دید گفتن تا مشتری داره چرا ندیم خوب واقعا چرا ندن وقتی یک عده می خرن راستم می گه
فارغ از اینکه ادم لنگ باشه هر چی بیشتر بخرن دیر تر قیمتا میاد پایین خواب جنس های گران قیمت خیلی بیشتر به ضررشون هست
اما اگر ئنبال این هستین که ارزونی بشه مثلا PS5 کمتر از این بشه قیمتش خیر شدنی نیست چون دارن دقیقا به قیمت 500 دلاریش می فروشن به نظرمم فعلا برید همون کنسول بخرید یا گرافیک دست دوم بخرید این قیمتا ارزش خرید ندارن فعلا کارت ها

دوستان یه راهنمایی کنید با ۳۵ تومن بهترین گزینه خرید چی هست(نو یا دست دوم)
سی پی یو ۱۲۴۰۰f
پاور ۷۵۰‌w
این کارتهای دست دوم جریانش چجوریه؟ جای مطمئنی(مغازه یا پاساژ) رو برا خرید معرفی میکنید؟

• Like
Reactions: Thundersky
دوستا گرافیک 9070 xt gigabyte gaming oc با قیمت 83.500 بگیرم خوبه
من نت رو دیدم خیلی جاها از 5070ti بهتره
نمیدونید اون مشکل هاله ی سفید رنگ هنوز روی سری جدیدا هست یا نه ؟

• Like
Reactions: Thundersky
9070 یا 9070xt ؟
اون کارتی که در برخی بازیها عملکرد بهتر از 5070ti داره ، 9070xt هست

9070 یا 9070xt ؟
مدل xt رو نوشتم بالاتر فقط افتاده پشت اسم
نمیدونید سری gaming oc کیفیتش چطوره
میخواستم سری pure رو بگیرم ۲۰ میلیون تومن گرون تر بود ☹️

خیلی جاها که نه به اون صورت، به خصوص که باید عملا rt رو فاکتور بگیری و گرنه ورق کاملا بر می‌گرده. کم کم هم بازی هایی که تمرکز روی rt دارند الان که به آخر های نسل داریم میرسیم بالاتر داره میره.
تفاوت قیمتش با 5070Ti ها موجود در چه حدی هستش، اگر حدود 10-15 درصد قیمت بالاتری داره به نظرم سعی کن هدف رو 5070Ti قرار بدی. اگر قیمت انویدیا غیر منطقی بالاتره ولی گزینه خوبیه.

9070 یا 9070xt ؟

خیلی جاها که نه به اون صورت، به خصوص که باید عملا rt رو فاکتور بگیری و گرنه ورق کاملا بر می‌گرده. کم کم هم بازی هایی که تمرکز روی rt دارند الان که به آخر های نسل داریم میرسیم بالاتر داره میره.
تفاوت قیمتش با 5070Ti ها موجود در چه حدی هستش، اگر حدود 10-15 درصد قیمت بالاتری داره به نظرم سعی کن هدف رو 5070Ti قرار بدی. اگر قیمت انویدیا غیر منطقی بالاتره ولی گزینه خوبیه.
rtx 5070ti همین مدلا نزدیک ۱۱۵ تومن قیمت داره ولی این مدل رو ۸۳۵۰۰ خرید زدم الان
فکر نمیکنم ۱۰ فریم بیشتر اونم توی rt ارزش ۳۰ میلیون بیشتر رو داشته باشه ضمن اینکه حوصله سر و کله زدن با این پورت جدید برقش رو ندارم همون سه تا ۶ هشت پین رو راحت ترم 😬
قدیما یادمه گرافیک های amd توی بازیا یک هاله سفید رنگ مینداخت و هر کاری میکردم نمیشد درستش کرد توی کرافیک جدیداش نمیدونید اسن موضوع برطرف شده یا نه
توی وارزون قشنگ مشخص بود

راستی یک موضوع دیگه
من کیس hyte دارم مدل y70 و از رایزر pcie 4 استفاده میکنم
با توجه به اینکه این گرافیک pci 5 هستش
آیا دچار افت فریم و استاتر میشه ؟

مشخصات سیستمم اینه
ryzen 9800x3d
64 gb 7200 cl34
x870f gaming wifi
ssd 2tb adata s70 sblade
psu 1000w corsair
case y70 hyte

آخرین ویرایش:

rtx 5070ti همین مدلا نزدیک ۱۱۵ تومن قیمت داره ولی این مدل رو ۸۳۵۰۰ خرید زدم الان
فکر نمیکنم ۱۰ فریم بیشتر اونم توی rt ارزش ۳۰ میلیون بیشتر رو داشته باشه ضمن اینکه حوصله سر و کله زدن با این پورت جدید برقش رو ندارم همون سه تا ۶ هشت پین رو راحت ترم 😬
قدیما یادمه گرافیک های amd توی بازیا یک هاله سفید رنگ مینداخت و هر کاری میکردم نمیشد درستش کرد توی کرافیک جدیداش نمیدونید اسن موضوع برطرف شده یا نه
توی وارزون قشنگ مشخص بود

راستی یک موضوع دیگه

مشخصات سیستمم اینه
ryzen 9800x3d
64 gb 7200 cl34
x870f gaming wifi
ssd 2tb adata s70 sblade
psu 1000w corsair
case y70 hyte

کارت خوبی هست و البته گیگابایت مدل بالاتر هم داره که میشه elite و جزو بهترین 9070xt ها هستش

من خودم 9070xt nitro+ دارم که به اعتقاد خیلی ها بهترین مدل 9070xt محسوب میشه

هاله سفید من نمیدونم دقیقا منظورتون چیه ولی من توی خاطراتم از سری 5000 تا 9000 تقریبا با همشون کار کردم یه همچین چیزی ندیدم

ممکنه به خاطر عدم هماهنگی با دیسپلی شما بوده

اگه ورژن رایزر pcie4 داشته باشید یه مقدار افت عملکرد خواهید داشت ولی اینقدر این کارت قوی هست که حالا حالا حس نمیشه اون افت عملکرد و در آینده میتونید رایزر pcie5 بگیرید عوض کنید

اگه پاور atx 3.1 هم باشه که هیچ نگرانی وجود نداره

البته پاور عادی هم باشه مشکلی پیش نمیاد

سری x3d داخل مادربورد تنظیمات برای افزایش پرفرمنس هم داره که میتونید فعال کنید

هر برند مادربورد ممکنه اسم متفاوتی داشته باشه ولی همه x870 ها واسه x3d دارن

کارت خوبی هست و البته گیگابایت مدل بالاتر هم داره که میشه elite و جزو بهترین 9070xt ها هستش

من خودم 9070xt nitro+ دارم که به اعتقاد خیلی ها بهترین مدل 9070xt محسوب میشه

هاله سفید من نمیدونم دقیقا منظورتون چیه ولی من توی خاطراتم از سری 5000 تا 9000 تقریبا با همشون کار کردم یه همچین چیزی ندیدم

ممکنه به خاطر عدم هماهنگی با دیسپلی شما بوده

اگه ورژن رایزر pcie4 داشته باشید یه مقدار افت عملکرد خواهید داشت ولی اینقدر این کارت قوی هست که حالا حالا حس نمیشه اون افت عملکرد و در آینده میتونید رایزر pcie5 بگیرید عوض کنید

اگه پاور atx 3.1 هم باشه که هیچ نگرانی وجود نداره

البته پاور عادی هم باشه مشکلی پیش نمیاد

سری x3d داخل مادربورد تنظیمات برای افزایش پرفرمنس هم داره که میتونید فعال کنید

هر برند مادربورد ممکنه اسم متفاوتی داشته باشه ولی همه x870 ها واسه x3d دارن
میخواستم elite بگیرم که ۹۴۵۰۰ بود موقع خریدن شد ۱۰۰ تومن 😐
فکر نمیکنم ۱۷ تومن تفاوت ارزش elite باشه چون بررسی ها رو دیدم نهایت یکی دو فریم فرق دارن
خیلی دنبال مدل xfx mercury بودم که گویا اصلا وارد نکردن
این مدل گیگابایت هم نیاز به atx 3.1 نداره
خدایی هم قیمت غیر xt خریدم
حیف rgb درست و درمونی نداره
توصیه منم به دوستان خرید این گرافیک هست قیمت بشدت عالی ودارزنده ای داره

میخواستم elite بگیرم که ۹۴۵۰۰ بود موقع خریدن شد ۱۰۰ تومن 😐
فکر نمیکنم ۱۷ تومن تفاوت ارزش elite باشه چون بررسی ها رو دیدم نهایت یکی دو فریم فرق دارن
خیلی دنبال مدل xfx mercury بودم که گویا اصلا وارد نکردن
این مدل گیگابایت هم نیاز به atx 3.1 نداره
خدایی هم قیمت غیر xt خریدم
حیف rgb درست و درمونی نداره
توصیه منم به دوستان خرید این گرافیک هست قیمت بشدت عالی ودارزنده ای داره

نیاز به atx 3.1 که نداره فقط سری های جدید پاور که atx 3.1 دارن یه سری امکانات ایمنی اضافی دارن که آسیب های مرتبط با برق کارت گرافیک جلوگیری میکنن و نمیزارن بیش از حد برق بکشه

فرقش با الیت کیفیت هیت سینک و کیفیت مدار و یه مقدار اورکلاک بیشتره که اگه بر اساس قیمت بخوای انتخاب کنی واقعا نیاز به اون هزینه بیشتر نیست

در کل کارت فوق العاده ای هست و لذتشو ببر:pepsi:

توی وارزون قشنگ مشخص بود

راستی یک موضوع دیگه

مشخصات سیستمم اینه
ryzen 9800x3d
64 gb 7200 cl34
x870f gaming wifi
ssd 2tb adata s70 sblade
psu 1000w corsair
case y70 hyte
به نظر منم تفاوت حدود 40 درصد قیمت بیشتر برای 5070Ti ارزشش رو نداره و خرید خوبی کردید و مبارکتون باشه.
در مورد پورت ولی مشکل اصلی سر گرافیکی مثل 5090 هست که قرار 600 وات رد و بدل کنه و برای 5070Ti مشکل خاصی وجود نداره مگه یک فرد سر مسخره بازی و مخاطب گرفتن هدف گذاری کرده باشه.
Hyte Y70 رو اتفاقا خاطرم هست عکاساش رو تو تاپیک قرار داده بودین که خیلی هم زیبا شده بوده سیستم. در مورد رایزر ولی نگران نباشید، لینک زیر بررسی 5090 هستش روی نسل ها 3،4 و 5 از PCi-E و عملا همون طور که مشاهده میکنید برای گرافیکی مثل 5090 هم به اون صورت معنی دار نیست، 9070XT هم نباید مشکل خاصی داشته باشه.
NVIDIA RTX 5090 PCIe 5.0 vs. 4.0 vs. 3.0 x16 Scaling Benchmarks | GamersNexus
اون داستان رم ها پس بالاخره حل شد و میشه پایدار سیستم رو روی 7200 CL34 بالا بیارید؟

به نظر منم تفاوت حدود 40 درصد قیمت بیشتر برای 5070Ti ارزشش رو نداره و خرید خوبی کردید و مبارکتون باشه.
در مورد پورت ولی مشکل اصلی سر گرافیکی مثل 5090 هست که قرار 600 وات رد و بدل کنه و برای 5070Ti مشکل خاصی وجود نداره مگه یک فرد سر مسخره بازی و مخاطب گرفتن هدف گذاری کرده باشه.
Hyte Y70 رو اتفاقا خاطرم هست عکاساش رو تو تاپیک قرار داده بودین که خیلی هم زیبا شده بوده سیستم. در مورد رایزر ولی نگران نباشید، لینک زیر بررسی 5090 هستش روی نسل ها 3،4 و 5 از PCi-E و عملا همون طور که مشاهده میکنید برای گرافیکی مثل 5090 هم به اون صورت معنی دار نیست، 9070XT هم نباید مشکل خاصی داشته باشه.
NVIDIA RTX 5090 PCIe 5.0 vs. 4.0 vs. 3.0 x16 Scaling Benchmarks | GamersNexus
اون داستان رم ها پس بالاخره حل شد و میشه پایدار سیستم رو روی 7200 CL34 بالا بیارید؟
من 8000 هم بوت کردم اما کامل پایدار نشد 7200 خیلی بعیده پاس نشه البته دنده 2 باید گذاشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or