مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

توی کارت های گرافیک کدوم برند چیپست از همه بهتره ؟؟

گیگا ، ایسوس ، ام اس آی ، زوتک و ....

چیپست که مال خود انویدیاست
اینا فقط pcb یا همون برد و مدار تغذیه و فن ها رو میزنن

که بهترین به ترتیب : ( البته که باز مدل فرق داره و خیلی جاها EVGA رو رده دوم یا حتی اول میدونن )
البته همونطور که دوستمون گفت واسه سری 300 به بالا EVGA دیگه در کار نیست

ASUS
MSI
EVGA
GIGa
Zotac

آخرین ویرایش:
چیپست که مال خود انویدیاست
اینا فقط pcb یا همون برد و مدار تغذیه و فن ها رو میزنن

که بهترین به ترتیب : ( البته که باز مدل فرق داره و خیلی جاها EVGA رو رده دوم یا حتی اول میدونن )

ASUS
MSI
EVGA
GIGa
Zotac
حیف که evga بعد از سری 30 از بازار خارج شد . کارتهای خوبی میزد

احیانا شما یا اطرافیان تجربه خرید ازشون داشتید؟ قابل اعتماد هستن؟
من خودم خرید نداشتم اما چند سال پیش یک‌ سری از بچه‌های همینجا خرید کردن و مشکلی نداشتن ولی کلا ریسک رو داره دیگه حالا یه زنگی چیزی بزنین ببینین مهلت تست داره یا نه.

سلام ميخاستم كارت rtx 4060 بگیرم خاستم بپرسم صبر کنم واسه ۵۰۶۰ یا بگیرم همینو ؟ كلا روى فول اچ دی پلی بدم مادربردم asus prime h510m-k lga 1200 هست الان قيمت ٤٠٦٠ هم عاليه خواستم نظرتونو بدونم
کجا قیمتش خوبه همین دوماه پیش 17.18تومن بود ارزش خرید نداشت الان که شده 33.34.
یا صبر کن برا5060 که البته اونم pci 5 نمیدونم رو مادربرد شما چقدر افت عملکرد داشته باشه.
یا با این پول به نظرم یه 3070 یا rx6800 16gbتمیز بگیر خیلی بهتره.
البته اگه پاور خوبی نداری و پردازنده ضعیف تر از 11400 داری4060 انتخاب خوبیه

سلام ميخاستم كارت rtx 4060 بگیرم خاستم بپرسم صبر کنم واسه ۵۰۶۰ یا بگیرم همینو ؟ كلا روى فول اچ دی پلی بدم مادربردم asus prime h510m-k lga 1200 هست الان قيمت ٤٠٦٠ هم عاليه خواستم نظرتونو بدونم
یک ۳۰۸۰ti دست دوم تمیز بگیر

• Like
Reactions: Persia Tech
کجا قیمتش خوبه همین دوماه پیش 17.18تومن بود ارزش خرید نداشت الان که شده 33.34.
یا صبر کن برا5060 که البته اونم pci 5 نمیدونم رو مادربرد شما چقدر افت عملکرد داشته باشه.
یا با این پول به نظرم یه 3070 یا rx6800 16gbتمیز بگیر خیلی بهتره.
البته اگه پاور خوبی نداری و پردازنده ضعیف تر از 11400 داری4060 انتخاب خوبیه
Cpu i5 10400f من ايران نيستم ميخاستم در حد فول اچ دی بازی کنم ۴۰۶۰ قیمتش خوبه الان گفتم برم سراغش نظرت چیه ؟ تا یه ۳یا ۴ سال میتونم با این بازیارو روان روی فول اچ دی بازی کنم؟

• Like
Reactions: Thundersky
Cpu i5 10400f من ايران نيستم ميخاستم در حد فول اچ دی بازی کنم ۴۰۶۰ قیمتش خوبه الان گفتم برم سراغش نظرت چیه ؟ تا یه ۳یا ۴ سال میتونم با این بازیارو روان روی فول اچ دی بازی کنم؟
جایی که هستی amd rx 9070 چقدر با 4060 اختلاف داره؟
اگر زیاد نیست بنظر من برو سمت اون چون vram بیشتری داره و برای آینده بهتره ، کلا کارت بهتریه بنظرم برای فول اچدی هم تا چند سال بنظرم تضمینه

10400f هم فکر نمیکنم براش bottleneck بشه باز خودت بزن تو این محاسبه گرها ، ولی اوکیه بنظرم

alan ba 4060 8gb mitoonam full hd 3-4 sal high 60 fps bazi konam ?
gheymat 2 barabare
هرچند که vram ش کمه 4060 اما فکر نمیکنم برای فول اچدی خصوصا ۶۰ هرتز مشکلی باشه تا ۳-۴ سال
البته من تخصصی ندارم ، دوستان دیگه شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن

• Like
Reactions: Thundersky
اره 4060 با10400رو1080 الان عالیه ولی 3.4سال دیگه رو نمیدونم،8گیگ همین الان تو بعضی بازی ها کم میاره چه برسه 3ساله دیگه مگر اینکه خود انویدیا مصرف vramرو پایین بیاره چون 5060رو هم داره با8گیگ میده.
صبر کن برا 5060نسخه 12گیگ.
اینتلb580هم قدرت و قیمتش خیلی خوبه فقط رو پردازنده های قدیمی مشکل داره نمیدونم نسل 10رو هم شامل میشه یا نه.

alan ba 4060 8gb mitoonam full hd 3-4 sal high 60 fps bazi konam ?
gheymat 2 barabare
average-fps-1920-1080.png

الان یه 3060ti عملکرد بهتری از 4060 داره ولی بهتره صبر کنی تا 5060 و 5050 و 9060 معرفی بشن. بدون dlss قطعا نمیتونن و با توجه به اینکه بعضی بازیها ریتریس رو دارن از پایه تو بازی میزنن تو اونا همین الانم بدون آپسکیل و dlss نمیتونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or