آره قیمتا اصلا جالب نیستن!
اول کار 1000 دلار میگه ملت نسبتا خوشحال میشن، بعد اصل کار که تو بازار پیدا میشه، با قیمتی که داره همون افزایش پرفورمنس 15-20 درصدی نسبت به 4080/4080Super رو خنثی میکنه، نسل قبل TUF و Ventus خیلی سخت نبود مدل های نزدیک MSRP خریدن، بعدم مدل های OC اونقدرا اختلاف قیمت نداشتن. الان باید 30 درصد حداقل بیشتر بزاری روش...
درباره دما ولی من تجربه شخصی به کیس شخص هم بستگی داره، من قدیم Be Quiet Pure Base 500FX داشتم و ورودی هم یک AIO 360 گذاشته بودم، 4070Ti مدل Ventus OC (از اون سری اولی ها که backplate هم به اون صورت حفره بزرگی نداشته) دما تو گیم تا 75 درجه هم بالا میرفت. فقط این که کیس رو عوض کردم به NZXT H7 Flow 2024 و این بار هم ورودی از پایین و هم از جلو قرار دادم، و رادیاتور هم خروجی بالا گذاشتم خیلی شیک 10 درجه دما گرافیک رو پایین آورد. شاید اون دمای 70 هم مربوط به یک کیس خاص باشه و با تهویه مناسب تر دما خوبی داشته باشه (از طرف دیگه هم غلط نکنم SFF Ready هست و شاید واقعا با اون 360W مصرفش خیلی جون نداره خوب خنک کنه) ولی با این همه همون 4070Ti رو یکی از رفیقام مدل TUF داشت و داخل Fractal Terra که به شدت کوچیک تر هم هست، دمای پایینتری داشت نسبت به کیس من و به نظر Ventus ها خیلی هم به طور کلی شاید خنک نباشن.
ولی جالبه انقدر اختلاف قیمت اینجا و تو اروپا!
اختلاف Suprim با Trio اینور 80$ میشه کلا و از اون جهت پیشنهاد دادم اگر Trio دیر پیدا میشه، مثلا یک مقدار جزئی هزینه کنید، ولی برای 200 یورو اختلاف دیگه اصلا جزئی نیست...
View attachment 366914