مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارایی 4850 oc با معمولی چقدر فرق داره؟؟
4650 خوبه یا نه ؟؟می ارزه؟؟
4850 معمولی با OC تفاوت آنچنانی نداره.تا اونجایی هم که یادمه با فن رفرنس تا 700 یکم بالاتر اور میشد که تایثیر خوبی هم داشت.
4650 خیلی ضعیفه پیشنهاد میکنم حداقل 4670 رو بخری.;)

با سلام

دوستان میخواستم اگه ممکنه برنامه ای برای تست کارت گرافیک و اینکه مثلا" ببینیم چه فریم ریتی تو بازیهای مختلف ارائه میده معرفی کنید و اینکه با این برنامه در حین اجرای گیم میشه دید با چند فریم داره اجرا میشه؟

شما باید از برنامه ی Fraps استفاده کنی که می تونی از اینجا بگیری

تست و مقایسه 9800GTX+ و HD4850 IceQ4 توسط لیون کامپیوتر

http://lioncomputer.ir/index.php?action=news&&id=48

اینکه دوستان در لیون کامپیوتر خودشون دست به کار شدند و این دو تا کارت رو بررسی کردند جای تقدیر داره و برای شروع حرکت خوبیه.

اما متاسفانه این بررسی هم ایراداتی داره - تنها بر اساس نتیجه ی یک برنامه هم نمی شه نظر داد- اما در حد تجربه ی شخصی قابل قبول هست.

به دوستی که این تست ها رو انجام داده پیشنهاد می کنم به آزمایشات سایتهای معتبر هم نظری داشته باشند تا روال بررسی سخت افزار دستشون بیاد.

کارایی 4850 oc با معمولی چقدر فرق داره؟؟
4650 خوبه یا نه ؟؟می ارزه؟؟
بستگی به کارت داره ولی تفاوتشون زیاد نیست در بالاترین حالت 5 یا 6 فریم.
4650 هم کاراییش حدودا بین 8600gts و 9600gso هستش قیمت دقیق ندارم ولی من 9600gso رو پیشنهاد میکنم.

اینکه دوستان در لیون کامپیوتر خودشون دست به کار شدند و این دو تا کارت رو بررسی کردند جای تقدیر داره و برای شروع حرکت خوبیه.

اما متاسفانه این بررسی هم ایراداتی داره - تنها بر اساس نتیجه ی یک برنامه هم نمی شه نظر داد- اما در حد تجربه ی شخصی قابل قبول هست.

به دوستی که این تست ها رو انجام داده پیشنهاد می کنم به آزمایشات سایتهای معتبر هم نظری داشته باشند تا روال بررسی سخت افزار دستشون بیاد.

حق با شماست.

شما منبع خارجي براي مقاسه +9800GTX و HD4850 IceQ4 دارين؟ اگه بله منون ميشم ارائه كنين چون من بين خريد اين دو كارت موندم.

حق با شماست.

شما منبع خارجي براي مقاسه +9800GTX و HD4850 IceQ4 دارين؟ اگه بله منون ميشم ارائه كنين چون من بين خريد اين دو كارت موندم.
دوست عزیز،

راجع به این دو تا کارت بارها من و دوستان نظر دادیم، در کل هم سرعت هستند ، حالا بعضی جاها 4850 قویتره -مثل Devil May Cry،HalfLife 2,...- بعضی جاهامثل Crysis هم 9800 بصورت ملموسی سریعتره
ضمن اینکه 4850 در صورت فعال شدن AA به دلیل روش پردازش تکنیک AA بهتر عمل می کنه،

اینم بگم که مدل IcQ 4 سرعتش مثل بقیه ی کارتها هست اما IcQ 4 Turbo مدل اور شده است.
پس برای مقایسه ی مدل IcQ4 با 9800+ میشه از بقیه ی بررسی ها هم استفاده کرد.

راجع به بررسی که تا حالا خیلی سایتا بررسی کردن هر 2 تا رو

این بررسی مال امروز هست از فرق Turbo با مدل های دیگه: لینک
اینم لینکای دیگه برای مقایسه دو تا کارت: لینک و لینک و لینک

4870

با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
من تو تايپك ها مي ديدم كه يه سري از بچه ها با 4870 در بعضي بازي ها مشكل دارند گفتم بيام و عضويتم رو تو بازي سنتر با يه كمك كوچيك به بچه ها شروع كنم
مشكل اول برش در صحنه هاي سريع و دمو هاست.
خيلي ها هم راه حل اين مشكل رو ميدونن ولي گفتم بگم شايد بعضي ها ندونن
براي حل اين مشكل در قسمت Option به قسمت video (يا هر چيزي شبيه اين) رفته و گزينه ي v sync يا wait for vertical synchronizion رو فعال مي كنيد سپس از بازي خارج شده و بازي رو دوباره اجرا كنيد.
و مشكل دوم كه تو بعضي بازي ها مثل Gears of war پيش مياد و به صورت امواجي از پايين به بالا و بعضي مواقع هم از بالا به پايين ظاهر ميشه كه براي من يكي كه خيلي آزار دهنده بود!
براي حل اين مشكل بايد از Catalyst Control Center استفاده كنيد.
به اين صورت كه با راست كليك كردن روي Desktop و انتخاب Catalyst (TM) Control Center (و يا هر راه ديگه) وارد Catalyst Control Center شده و اگر اولين باره كه وارد اين محيط مي شيد Advanced رو انتخاب كنيد و Next رو بزنيد سپس به پيغام ظاهر شده Yes بديد.
حالا كه وارد محيط Advanced شديد در سمت چپ زير Graphics Settings گزينه ي 3D را باز كرده و سپس All Settings را انتخاب كرده و در صفحه ي جديد قسمت Wait for vertical refresh رو پيدا كنيد و اسلايدر را روي قسمت Always on بگذاريد.
سپس Apply كرده و Catalyst Control Center را ببنديد.
حالا من نميدونم اين ATi چه قصدي داشته كه اين Control به اين مهمي رو برده قايم كرده و يه قسمت مستقل براش توي قسمت 3D قرار نداده!:confused:
به اين ترتيب مشكل موج ها (من بهشون ميگم موج) حل ميشه.
حالا ديگه گرافيك بازي خيلي بيشتر مي چسبه

مديران هم ببخشيد كه اين post رو توي 2 تايپك دادم آخه بنظرم خيلي مهم بود. خودم كه خيلي سر اين مشكل اعصابم خرد بود گفتم بچه هاي ديگه اينقدر اذيت نشن

با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
من تو تايپك ها مي ديدم كه يه سري از بچه ها با 4870 در بعضي بازي ها مشكل دارند گفتم بيام و عضويتم رو تو بازي سنتر با يه كمك كوچيك به بچه ها شروع كنم
مشكل اول برش در صحنه هاي سريع و دمو هاست.
خيلي ها هم راه حل اين مشكل رو ميدونن ولي گفتم بگم شايد بعضي ها ندونن
براي حل اين مشكل در قسمت Option به قسمت video (يا هر چيزي شبيه اين) رفته و گزينه ي v sync يا wait for vertical synchronizion رو فعال مي كنيد سپس از بازي خارج شده و بازي رو دوباره اجرا كنيد.

حالا كه وارد محيط Advanced شديد در سمت چپ زير Graphics Settings گزينه ي 3D را باز كرده و سپس All Settings را انتخاب كرده و در صفحه ي جديد قسمت Wait for vertical refresh رو پيدا كنيد و اسلايدر را روي قسمت Always on بگذاريد.

این مورد رو هم اضافه کنید که فعال کردن V Sync در بازیها یک ایراد بزرگ داره که در خیلی از بازیها باعث افت فریم میشه که فعال کردنش بجز جاهایی که بازی سبک هست و فریم بالاست منطقی نیست

به همین دلیل هم بهتره فقط از تنظیمات بازی فعال شه تا پانل درایور گرافیک.مگر جایی که از داخل بازی کار نکنه.

این مورد رو هم اضافه کنید که فعال کردن V Sync در بازیها یک ایراد بزرگ داره که در خیلی از بازیها باعث افت فریم میشه که فعال کردنش بجز جاهایی که بازی سبک هست و فریم بالاست منطقی نیست

به همین دلیل هم بهتره فقط از تنظیمات بازی فعال شه تا پانل درایور گرافیک.مگر جایی که از داخل بازی کار نکنه.
درسته
همون طور كه آقا فرشيد گفتن. همون جايي كه اسلايدر رو حركت مي ديد يك طرف اسلايدر به سمت Quality رفته و از طرف ديگه به سمت Performance ميره
اما اگر مي خوايد GOW بازي كنيد به نظر من حتما" فعالش كنيد چون براي من كه هيچ تاثيري روي 60 فريمم نداشت و هيچ افتي نداشتم (قدرت 4870 بيشتر از اين حرفاست) عوضش خيلي بيشتر از بازي لذت مي بريد
اما آقا فرشيد v sync ي كه از تو بازي فعال ميشه فكر نكنم ربط زيادي به v refresh توي Catalyst داشته باشه آخه وقتي من V refresh رو از catalyst فعال كرده بودم اما v sync در بازي فعال نبود باز هم مشكل برش داشتم.
v refresh فقط تو بعضي بازي ها احتياج ميشه كه من فقط GOW و FFOW رو ديدم كه به v refresh احتياج داشتن، وگر نه Crysis Warhead هم به v refresh احتياجي نداشت!

آخرین ویرایش:
تست و مقایسه 9800GTX+ و HD4850 IceQ4 توسط لیون کامپیوتر

http://lioncomputer.ir/index.php?action=news&&id=48

Persian Creed جان حالا نظرتون چيه؟
منبع مثوق تر از اين پيدا نكردي؟!!!:confused:

همونطور كه فرشيد هم گفت اين دوتا قدرت برابري دارن و هركدوم تو بعضي جاها قويترن. (خيلي كم)
شما اين مقايسه رو ببين از يه سايت معتبر.
Tom's Hardware - Benchmark Microsoft Flight Simulator X SP2
ديگه خداييش از اين كاملتر نتونستم پيدا كنم.
باز فردا نياي از نميدونم گلسان و فلان و ... مقايسه بياري.

درسته
اما آقا فرشيد v sync ي كه از تو بازي فعال ميشه فكر نكنم ربط زيادي به v refresh توي Catalyst داشته باشه آخه وقتي من V refresh رو از catalyst فعال كرده بودم اما v sync در بازي فعال نبود باز هم مشكل برش داشتم.

هر دو یکی هستند،فقط اسماشون فرق می کنه.بعضی وقتها یکیشون فعال باشه کافیه،بعضی وقتها هر دو باید فعال بشن.

شما هرجور که در نظر بگیری 4850 سرتره چه ازنظر قیمت چه از نظر کارایی منبع هم تا دلت بخواد هستش.

شما هرجور که در نظر بگیری 4850 سرتره چه ازنظر قیمت چه از نظر کارایی منبع هم تا دلت بخواد هستش.

قيمت هاشون مگه دقيقاً برابر نيست؟ (قيمت جهاني. ديگه توي ايران گرون تره تقصير انويديا نيست :cheesygri) الآن من توي چند تا سايت چك كردم قيمت 4850 معمولي از +GTX كمتره ولي IceQ 4 با +GTX برابره.

حالا يه كاريش مي كنم. از همه دوستان كه راهنمايي كردن ممنون. :love:
من رفتم دنبال كار و زندگيم. :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or