Capitan Tom
کاربر سایت
4850 معمولی با OC تفاوت آنچنانی نداره.تا اونجایی هم که یادمه با فن رفرنس تا 700 یکم بالاتر اور میشد که تایثیر خوبی هم داشت.کارایی 4850 oc با معمولی چقدر فرق داره؟؟
4650 خوبه یا نه ؟؟می ارزه؟؟

با سلام
دوستان میخواستم اگه ممکنه برنامه ای برای تست کارت گرافیک و اینکه مثلا" ببینیم چه فریم ریتی تو بازیهای مختلف ارائه میده معرفی کنید و اینکه با این برنامه در حین اجرای گیم میشه دید با چند فریم داره اجرا میشه؟
تست و مقایسه 9800GTX+ و HD4850 IceQ4 توسط لیون کامپیوتر
http://lioncomputer.ir/index.php?action=news&&id=48
اینکه دوستان در لیون کامپیوتر خودشون دست به کار شدند و این دو تا کارت رو بررسی کردند جای تقدیر داره و برای شروع حرکت خوبیه.
اما متاسفانه این بررسی هم ایراداتی داره - تنها بر اساس نتیجه ی یک برنامه هم نمی شه نظر داد- اما در حد تجربه ی شخصی قابل قبول هست.
به دوستی که این تست ها رو انجام داده پیشنهاد می کنم به آزمایشات سایتهای معتبر هم نظری داشته باشند تا روال بررسی سخت افزار دستشون بیاد.
دوست عزیز،حق با شماست.
شما منبع خارجي براي مقاسه +9800GTX و HD4850 IceQ4 دارين؟ اگه بله منون ميشم ارائه كنين چون من بين خريد اين دو كارت موندم.
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
من تو تايپك ها مي ديدم كه يه سري از بچه ها با 4870 در بعضي بازي ها مشكل دارند گفتم بيام و عضويتم رو تو بازي سنتر با يه كمك كوچيك به بچه ها شروع كنم
مشكل اول برش در صحنه هاي سريع و دمو هاست.
خيلي ها هم راه حل اين مشكل رو ميدونن ولي گفتم بگم شايد بعضي ها ندونن
براي حل اين مشكل در قسمت Option به قسمت video (يا هر چيزي شبيه اين) رفته و گزينه ي v sync يا wait for vertical synchronizion رو فعال مي كنيد سپس از بازي خارج شده و بازي رو دوباره اجرا كنيد.
حالا كه وارد محيط Advanced شديد در سمت چپ زير Graphics Settings گزينه ي 3D را باز كرده و سپس All Settings را انتخاب كرده و در صفحه ي جديد قسمت Wait for vertical refresh رو پيدا كنيد و اسلايدر را روي قسمت Always on بگذاريد.
درستهاین مورد رو هم اضافه کنید که فعال کردن V Sync در بازیها یک ایراد بزرگ داره که در خیلی از بازیها باعث افت فریم میشه که فعال کردنش بجز جاهایی که بازی سبک هست و فریم بالاست منطقی نیست
به همین دلیل هم بهتره فقط از تنظیمات بازی فعال شه تا پانل درایور گرافیک.مگر جایی که از داخل بازی کار نکنه.
منبع مثوق تر از اين پيدا نكردي؟!!!:confused:تست و مقایسه 9800GTX+ و HD4850 IceQ4 توسط لیون کامپیوتر
http://lioncomputer.ir/index.php?action=news&&id=48
Persian Creed جان حالا نظرتون چيه؟
درسته
اما آقا فرشيد v sync ي كه از تو بازي فعال ميشه فكر نكنم ربط زيادي به v refresh توي Catalyst داشته باشه آخه وقتي من V refresh رو از catalyst فعال كرده بودم اما v sync در بازي فعال نبود باز هم مشكل برش داشتم.
شما هرجور که در نظر بگیری 4850 سرتره چه ازنظر قیمت چه از نظر کارایی منبع هم تا دلت بخواد هستش.