مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام.من bios كارتمو update كردم بعد كامپيوترم خاموش كردم دوباره روشن كردن ديگه صفحه مانيتور نيومد :(كسي ميتونه كمك كنه ؟ مدل كارتم 4870 sapphire با گارانتي يونيكام.
اين مورد شامل گارانتي ميشه ؟

سلام.من bios كارتمو update كردم بعد كامپيوترم خاموش كردم دوباره روشن كردن ديگه صفحه مانيتور نيومد :(كسي ميتونه كمك كنه ؟ مدل كارتم 4870 sapphire با گارانتي يونيكام.
اين مورد شامل گارانتي ميشه ؟
سلام
شما کارتت رو مرخص کردی، حالا یا بایوس اشباهی روش نوشتی یا موقع آپدیت مشکلی پیش اومده.

راهشم اینه که با یه کارت دیگه-مثل یه کارت قدیمی PCI -سیستم رو بوت کنی و دوباره بایوس قبلی رو رو کارت 4870 بنویسی تا درست بشه.

سلام
شما کارتت رو مرخص کردی، حالا یا بایوس اشباهی روش نوشتی یا موقع آپدیت مشکلی پیش اومده.

راهشم اینه که با یه کارت دیگه-مثل یه کارت قدیمی PCI -سیستم رو بوت کنی و دوباره بایوس قبلی رو رو کارت 4870 بنویسی تا درست بشه.

ميشه يه خورده دقيقتر توضيح بديد كه چكار كنم ؟ :confused:

بچه ها يه سوال مگه دماي 4870 كه (مال من 80 درجه ) هست مشكلي ايجاد ميكنه كه چه اينجا چه تو سايتهاي خارجي همه دنبال كم كردن دماشن اگه مشكل هم ايجاد شه پس اين گارانتي به چه دردي ميخوره
من سرعت فنشو زياد ميكنم با برنامه هاي مختلف ايا راهي به جز آپديت بايوس هست كه از حالت اتوماتيك در نياد مثلا وقتي ميزاري روي 32% ديگه كارتت اگه دماش 100 درجه هم بشه اون رو 32 ميمونه
راستي چرا خود سازنده كارت سرعت فنشو كم گذاشته عقلش نرسيده:cheesygri
با تشكر

اقا 4850 oc داریم؟؟
الان ارزونترین جا که 4850 میدن کجاست؟؟(شماره تلفن .ادرس)
برند کلاب چنده؟؟
oc 4850 هم داریم.
ارزونترین یه زمانی گیگا بود ولی الان his پایین ترین قیمت رو داره. (من کمتر از his ندیدم)
شما زنگ بزن لیون ازشون بپرس اینم تلفنش : 8-88947927-021
کلاب هم حدودا 258 260 تومن هستش.
چه ها يه سوال مگه دماي 4870 كه (مال من 80 درجه ) هست مشكلي ايجاد ميكنه كه چه اينجا چه تو سايتهاي خارجي همه دنبال كم كردن دماشن اگه مشكل هم ايجاد شه پس اين گارانتي به چه دردي ميخوره
من سرعت فنشو زياد ميكنم با برنامه هاي مختلف ايا راهي به جز آپديت بايوس هست كه از حالت اتوماتيك در نياد مثلا وقتي ميزاري روي 32% ديگه كارتت اگه دماش 100 درجه هم بشه اون رو 32 ميمونه
راستي چرا خود سازنده كارت سرعت فنشو كم گذاشته عقلش نرسيده:cheesygri
با تشكر
نه مشکلی براش ایجاد نمیکنه نه 4850 نه 4870 .
در مورد کم کردن دماش هم تو 4850 که با عوض کردن فن میشه این مشکل رو بکلی حل کرد تو 4870 هم که بهترین کار همون تنظیم دور فنش هست شما با riva امتحان کن.

ميشه يه خورده دقيقتر توضيح بديد كه چكار كنم ؟ :confused:
شما موقع آپدیت اول بایوس کارتت احتمالا مرتکب خطا شدی که دیگه بالا نمی آد،پس از این به بعد هم هر کاری بکنی پای خودته.

با یه کارت PCI باید سیستم رو بوت کنی و با همون فلاپی آپدیت که قبلا بایوس رو آپدیت کردی ، فایل ROM اصلی رو که Backup گرفتی دوباره روی کارتت فلش کنی.باید دقت کنی که بایوس 4870 128 کیلو هست که بعضی برنامه ها اشتباها فقط 64 کیلوی اول رو ذخیره می کنند.

اگر مطمئن نیستی از روش کار، بهتره کارت رو به یه حرفه ای بدی که دوباره واست فلش کنه.
بازم کمک خواستی،PM بده

آخرین ویرایش:
؟

با سلام

دوستان میخواستم اگه ممکنه برنامه ای برای تست کارت گرافیک و اینکه مثلا" ببینیم چه فریم ریتی تو بازیهای مختلف ارائه میده معرفی کنید و اینکه با این برنامه در حین اجرای گیم میشه دید با چند فریم داره اجرا میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or