مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من xfx رو پیشنهاد میکنم فقط بیخیال این 1gb ها (ddr2) شو کاراییشون نسبت به مدل های 512mb و 256mb کمتره من 256mbش رو پیشنهاد میکنم الان باید 110 115 تومنی باشه.

xfx256 الان 90 تومن شده.چرا این 1Gig توصیه نمی شه؟البته سرعت کلاکش از 512 کمتره ا.اما می ترسم 256 یا 512 بگیرم پس فردا بازی بیاد بزنه minimum require system مثلا 512 یا 1 gig .اونوقت چه خاکی تو سرم کنم؟512 ddr3 8600چند قیمته؟خلاصه من رو حافظه حساس شدم با اینکه می دونم چیزای دیگه مهمتره.در ضمن مانیتور ام 17 Flatron دارم.لطفا بیستر توضیح بدید.متشکر.

الان 90 تومن شده.چرا این 1Gig توصیه نمی شه؟البته سرعت کلاکش از 512 کمتره ا.اما می ترسم 256 یا 512 بگیرم پس فردا بازی بیاد بزنه minimum require system مثلا 512 یا 1 gig .اونوقت چه خاکی تو سرم کنم؟512 ddr3 8600چند قیمته؟خلاصه من رو حافظه حساس شدم با اینکه می دونم چیزای دیگه مهمتره.در ضمن مانیتور ام 17 Flatron دارم.لطفا بیستر توضیح بدید.متشکر.
شما از کجا 90 قیمت گرفتی من شنبه 112 قیمت داشتم ؟
ببین بالا یا پایین شدن حجم حافظه تاثیر چندانی تو کاراییش نداره (گفتم به غیر از بازی هایی که حجم حافظه زیادی میخوان که زیاد هم نیستن) 256mbش از پس هر بازی بر میاد 1gbش هم ddr2 هستش.
512mbش هم باید 117 118 تومن باشه.(دیگه خود دانی)

آقا سلام به همه
زنگ زدم به لیون کامپیوتر برا 4870 گفت اگه بخواین سفارش میدین براتون از خارج میاریم حدود 10 روز هم طول میکشه قیمتشم دروبره 360 هست حالا نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
راستی بین این برندهایی که واسه 4850 تو ایران هست از لحاظ گارانتی + کیفیت کارت + معتبر بودن کدوم رو پیشنهاد می دهید
من club یا his رو پیشنهاد میکنم.
آقا سلام به همه
زنگ زدم به لیون کامپیوتر برا 4870 گفت اگه بخواین سفارش میدین براتون از خارج میاریم حدود 10 روز هم طول میکشه قیمتشم دروبره 360 هست حالا نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه 360 میده به نظر من خوبه (عالیه ;)) اگه مشکلی نداری (از نظر بودجه) همینو بگیر.

شما از کجا 90 قیمت گرفتی من شنبه 112 قیمت داشتم ؟
ببین بالا یا پایین شدن حجم حافظه تاثیر چندانی تو کاراییش نداره (گفتم به غیر از بازی هایی که حجم حافظه زیادی میخوان که زیاد هم نیستن) 256mbش از پس هر بازی بر میاد 1gbش هم ddr2 هستش.
512mbش هم باید 117 118 تومن باشه.(دیگه خود دانی)
من شنبه تو ایران قیمت گرفتم xfx 8600 512 نود و چهارتومن بود.1Gig هم 114 تومن.نگفتین این DDR3 چه مزایایی داره؟مادربورد خاصی میخواد؟اگه بازی بیاد که 512 vga بخواد اونوقت باید انداختش دور؟این 256 تا چند سال جواب میده؟یا الان بازیهای روز و چطور اجرا می کنه؟لطفا جامع تر توضیح بدین من زیاد سرم نمی شه.ممنون

من شنبه تو ایران قیمت گرفتم xfx 8600 512 نود و چهارتومن بود.1Gig هم 114 تومن.نگفتین این DDR3 چه مزایایی داره؟مادربورد خاصی میخواد؟اگه بازی بیاد که 512 vga بخواد اونوقت باید انداختش دور؟این 256 تا چند سال جواب میده؟یا الان بازیهای روز و چطور اجرا می کنه؟لطفا جامع تر توضیح بدین من زیاد سرم نمی شه.ممنون

ِDDR3 خب سرعت خیلی بیشتری داره و مادر بورد خاصی نمی خواد چون روی رم روی کارت گرافیک سوار شده. 256 دیگه الآن هم جواب نمیده چه برسه به چند سال دیگه. به نظر من همین کاری رو بگن که الآن خود من می خوام بکنم. منم همین قد پول دارم یه چند ماه صبر کن پول جمع کن یه 4850 بگیر که 260 تومنه فعلاً (قیمت جهانی 199 دلار). (محض اطلاع بگم بنچ مارک ها نشون میدن 4850 از 8800 Ultra که حدود 800 تومن قیمت داره بهتره!!!) ولی اگه زیاد اهل بازی نیستین همینو بگیرین. :love:

با عرض سلام خدمت دوستان
من قصد خرید یه کارت گرافیک 512 با قیمت حدوداً 100 تومن رو دارم.
ممنون میشم که بهترین انتخاب رو توی این قیمت بهم معرفی کنید.

ِDDR3 خب سرعت خیلی بیشتری داره و مادر بورد خاصی نمی خواد چون روی رم روی کارت گرافیک سوار شده. 256 دیگه الآن هم جواب نمیده چه برسه به چند سال دیگه. به نظر من همین کاری رو بگن که الآن خود من می خوام بکنم. منم همین قد پول دارم یه چند ماه صبر کن پول جمع کن یه 4850 بگیر که 260 تومنه فعلاً (قیمت جهانی 199 دلار). (محض اطلاع بگم بنچ مارک ها نشون میدن 4850 از 8800 Ultra که حدود 800 تومن قیمت داره بهتره!!!) ولی اگه زیاد اهل بازی نیستین همینو بگیرین. :love:
اولا که اهل بازی هستیم اما با جیب خالی:biggrin1:و حال صبر کردن و متاسفانه ندارم و به محض اینکه سیستم فعلیم مشتری پیدا کنه می خوام یه چیز بگیرم.اخر ما نفهمیدیم حافظه مهمتره یا اینکه DDR3 بودن:confused:.مثلا اگه یه کارت (100 تومنی)بخوایم که crysis(ما یه کم عقبیم:biggrin1:)بازی کنیم و حالشو ببریم چی می خواد؟کمک لطفا.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or