مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آقای اینتل کار ندارم ولی برا برین کارمی کنیید یا نه Connect3d آخه کجا با ایسوس یکیه نباید مقایسش کرد
بعدشم sapphire بهترین برند ati هست
اصلا نباید برند های مختلف رو با هم مقایسه کرد. Connect3d یکی از بهترین برند ها هستش منتها ناشناختست! همین که Connect3d فقط کارتهای ATI رو از قدیم میزده میتونه یه دلیل برای کیفیت این کارت باشه. ASUS هم کارت هاش عالیه. در ضمن از کی تا حالا Sapphire بهترین برند شده؟ برند های هیچ تفاوتی از نظر قدرت ندارند! GPU همون RV770 هستش...
شما هم اگر دلیل قانع کننده ای که اثبات کنه این کارت بهترین برند هست و برند های دیگه مناسب نیستند بیرا من حرف هام رو پس میگیرم.
در ضمن شما هم اگر کارت گرافیک خوب میخوای(بر حسب حرف هاتون) میتونی همین برند Sapphire رو با قیمت 230 تومن از همین آقای احمدی بگیری...
----------------------------

سافیر:3سال گارانتی +بسته بندی عالی+کیفیت+سابقه اعتبار بیشتربه Connect3d
درحالیکه 2سال گارانتی هست
بسته بندی عالی و کیفیت و سابقه و اعتبار رو کارت های connect3d هم دارند. در مورد گارانتی هم بگم که این کارت دو سال گارانتی تعویض + 5 سال خدمات پس از فروش داره.
در مورد سابقه هم بگم که سافیر کارش رو از 2001 شروع کرده و Connect3d از حدود اواخر سال 2000! همچنین بسته بندی Connect3d همانند HIS هست و از ASUS هم شکیل تره پس دلیل برای کیفیت نیست.
خوب اگر بر حسب این حرف ها باشه من هم دلایل زیادی دارم:
1- دارای گواهینامه کیفیت ISO 9002
2- پشتیبانی تمامی نقاط جهان برای فروش و توزیع کارت های ATI
3- تامین کننده برد های ATI (بردی که بر روی اون GPU قرار میگیره)
4- 9 عدد خط تولید کاملا اتوماتیک!
این ها همه دلایلی بر حسب کیفیت این کارت هستش...
در ضمن من اصلا موافق مقایسه برند ها نیستم. از نظر من همه برند های یکسان هستند. مهم خدمات پس از فروشه...

نمیخوام بحث رو ادامش بدم ولی همه ایاینارو
خوب اگر بر حسب این حرف ها باشه من هم دلایل زیادی دارم:
1- دارای گواهینامه کیفیت ISO 9002
2- پشتیبانی تمامی نقاط جهان برای فروش و توزیع کارت های ATI
3- تامین کننده برد های ATI (بردی که بر روی اون GPU قرار میگیره)
4- 9 عدد خط تولید کاملا اتوماتیک!
این ها همه دلایلی بر حسب کیفیت این کارت هستش...
همه رعایت میکنن

من یه 4850 برند کلوب گرفتمولی پاور من کابل 6 پین نداشت. حالا باید پاورم رو عوض کنم؟! تبدیلی هم پیدا نکردم. میشه یه پاور معرفی کنید که قیمتش کمتر از 50 تومن باشه و از کابل های 6 پین هم داشته باشه؟!!!(لطفا اگه از این پاور ها تو اینترنت میفروشن لینکشو به من بدید)

خوب اون 512mb که شما قیمت گرفتی ddr2 بوده 1gb هم که اصلا ddr3 نداره. خوب ddr2 ها کاراییشون نسبت به مدل های ddr3 پایین تره و بخاطر همین هم قیمت کمتری دارن به خاطر استفاده از حافظه های ارزون تر.

هیچ کدوم مهمترین معیار (بطور کلی میگم) برای انتخاب کارت گرافیک gpuش هستش که نشون میده قدرت کارت چقدره.

خوب تو این رنج بهترین انتخاب میتونه 8600gt باشه من 256mbش رو پیشنهاد میکنم الان حدودا 110 115 تومن هستش.

بالاخره برای بازی مثلا crysis یه 256DDR3 خوبه یا 512ddr2 یا 1gig ddr2?البته همه اینا با فرض 8600.این 256 که سال دیگه جواب نمی ده اونوقت باید انداختش دور؟
لطفا اگه 512 ddr3 8600 قیمت کسی داره بگه لطفا.
راستی حافظه vga ارتباطی به نوع مانیتور داره ؟

من یه 4850 برند کلوب گرفتمولی پاور من کابل 6 پین نداشت. حالا باید پاورم رو عوض کنم؟! تبدیلی هم پیدا نکردم. میشه یه پاور معرفی کنید که قیمتش کمتر از 50 تومن باشه و از کابل های 6 پین هم داشته باشه؟!!!(لطفا اگه از این پاور ها تو اینترنت میفروشن لینکشو به من بدید)
شما میتونی green gp480a یا gp530ab رو در نظر بگیری که هر دو هم زیر 50 T هستن.
بالاخره برای بازی مثلا crysis یه 256DDR3 خوبه یا 512ddr2 یا 1gig ddr2?البته همه اینا با فرض 8600.این 256 که سال دیگه جواب نمی ده اونوقت باید انداختش دور؟
شما همون 512MB رو بگیر (DDR3) بازم میگم قدرت یه کارت رو با مقدار حافظش نمیسنجن معیار اصلی GPU هستش مثل 8800GTS 320MB و 640MB که هر دو مشخصاتشون یکیه به غیر از مقدار حافظه که تو 70 درصد بازیها از نظر کارایی تفاوتی با هم ندارن.
نوع کارت و نوع حافظه هم ربطی به نوع مانیتور نداره.

آخرین ویرایش:
درخواست بهترین کارت گرافیک سازگار با مادربرد MSI K9N Neo

سلام
من می خوام برای سیستمی با مشخصات زیربهترین کارت گرافیک سازگاررو بخرم.
لطفا قیمت رو هم بگید.آیا برای همچین کارت گرافیکی باید پاور خاصی تهیه کنم.(نمی دونم الان پاورم چه پاوریه:)) البته خودم ATI رو ترجیه می دم.
با تشکر.
MSI K9N Neo
cpu:Amd 3600

آموزش Crossfire (هرچند که نیاز به آموزش نداره) http://www.google.com/url?sa=t&ct=r...X5p40HIXZcT-sbXAA&sig2=5AUZ8U-ijBbfDeSAhmpTfQ

واسه Crysis ممکنه ایراد از کرکت باشه (برو اینجا کرک ها رو به ترتیب دانلود کن ، حتماً یکیش خوب در میاد www.gamecopyworld.com)

این درایور رو نصب کن http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=35298

موفق باشی
مرسی از راهنمایی...ولی بازی روی MEDIUM اجرا میشه...چی کار کنم؟؟؟:confused:

مرسی از راهنمایی...ولی بازی روی MEDIUM اجرا میشه...چی کار کنم؟؟؟:confused:

خواهش

من منظورتو خوب نفهمیدم ، یعنی چی رو Medium اجرا میشه ، خوب خودت برو تو System Setting بازی و از قسمت Advanced از پائین گزینه Very High رو انتخاب کن .

البته ممکنه Crossfire فعال نشده باشه . اواسه فعال کردنش از این راهنما استفاده کن

پاور من 430W مارك Green هست. براي 4850 جواب ميده؟
خوب 4850 حداقل یه پاور 450 میخواد و به احتمال زیاد شما به مشکل میخوری ممکنه سیستم ران بشه ولی تو حالت پرکار احتمالا سیستمت هنگ میکنه.
من می خوام برای سیستمی با مشخصات زیربهترین کارت گرافیک سازگاررو بخرم.
کارت گرافیک ربطی به مدل و نوع مین نداره شما بودجت رو بگو تا بشه نظر داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or