اصلا نباید برند های مختلف رو با هم مقایسه کرد. Connect3d یکی از بهترین برند ها هستش منتها ناشناختست! همین که Connect3d فقط کارتهای ATI رو از قدیم میزده میتونه یه دلیل برای کیفیت این کارت باشه. ASUS هم کارت هاش عالیه. در ضمن از کی تا حالا Sapphire بهترین برند شده؟ برند های هیچ تفاوتی از نظر قدرت ندارند! GPU همون RV770 هستش...آقای اینتل کار ندارم ولی برا برین کارمی کنیید یا نه Connect3d آخه کجا با ایسوس یکیه نباید مقایسش کرد
بعدشم sapphire بهترین برند ati هست
سافیر:3سال گارانتی +بسته بندی عالی+کیفیت+سابقه اعتبار بیشتربه Connect3d
درحالیکه 2سال گارانتی هست
خوب اون 512mb که شما قیمت گرفتی ddr2 بوده 1gb هم که اصلا ddr3 نداره. خوب ddr2 ها کاراییشون نسبت به مدل های ddr3 پایین تره و بخاطر همین هم قیمت کمتری دارن به خاطر استفاده از حافظه های ارزون تر.
هیچ کدوم مهمترین معیار (بطور کلی میگم) برای انتخاب کارت گرافیک gpuش هستش که نشون میده قدرت کارت چقدره.
خوب تو این رنج بهترین انتخاب میتونه 8600gt باشه من 256mbش رو پیشنهاد میکنم الان حدودا 110 115 تومن هستش.
شما میتونی green gp480a یا gp530ab رو در نظر بگیری که هر دو هم زیر 50 T هستن.من یه 4850 برند کلوب گرفتمولی پاور من کابل 6 پین نداشت. حالا باید پاورم رو عوض کنم؟! تبدیلی هم پیدا نکردم. میشه یه پاور معرفی کنید که قیمتش کمتر از 50 تومن باشه و از کابل های 6 پین هم داشته باشه؟!!!(لطفا اگه از این پاور ها تو اینترنت میفروشن لینکشو به من بدید)
شما همون 512MB رو بگیر (DDR3) بازم میگم قدرت یه کارت رو با مقدار حافظش نمیسنجن معیار اصلی GPU هستش مثل 8800GTS 320MB و 640MB که هر دو مشخصاتشون یکیه به غیر از مقدار حافظه که تو 70 درصد بازیها از نظر کارایی تفاوتی با هم ندارن.بالاخره برای بازی مثلا crysis یه 256DDR3 خوبه یا 512ddr2 یا 1gig ddr2?البته همه اینا با فرض 8600.این 256 که سال دیگه جواب نمی ده اونوقت باید انداختش دور؟
البته خودم ATI رو ترجیه می دم.مرسی از راهنمایی...ولی بازی روی MEDIUM اجرا میشه...چی کار کنم؟؟؟:confused:آموزش Crossfire (هرچند که نیاز به آموزش نداره) http://www.google.com/url?sa=t&ct=r...X5p40HIXZcT-sbXAA&sig2=5AUZ8U-ijBbfDeSAhmpTfQ
واسه Crysis ممکنه ایراد از کرکت باشه (برو اینجا کرک ها رو به ترتیب دانلود کن ، حتماً یکیش خوب در میاد www.gamecopyworld.com)
این درایور رو نصب کن http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=35298
موفق باشی
مرسی از راهنمایی...ولی بازی روی MEDIUM اجرا میشه...چی کار کنم؟؟؟:confused:
خوب 4850 حداقل یه پاور 450 میخواد و به احتمال زیاد شما به مشکل میخوری ممکنه سیستم ران بشه ولی تو حالت پرکار احتمالا سیستمت هنگ میکنه.پاور من 430W مارك Green هست. براي 4850 جواب ميده؟
کارت گرافیک ربطی به مدل و نوع مین نداره شما بودجت رو بگو تا بشه نظر داد.من می خوام برای سیستمی با مشخصات زیربهترین کارت گرافیک سازگاررو بخرم.