مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ایسوس کارت 4850 1gb خود را باقیمت 203 یورو عرضه کرد
http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=GX-170-AS
http://www.fudzilla.com/index.php?op...=8051&Itemid=1
1214180495f5e428c621.jpg

سلام به همگی:
من یه کارت می خوام حدود 100 تومن برای گیم(ترجیحا 8600gt).
من xfx رو پیشنهاد میکنم فقط بیخیال این 1gb ها (ddr2) شو کاراییشون نسبت به مدل های 512mb و 256mb کمتره من 256mbش رو پیشنهاد میکنم الان باید 110 115 تومنی باشه.

من دوستم کارت گرافیک 4850 با برند کلوب گرفته بعد یه مشکلی که داره می گه بازی Crisis رو تو xp رو very high اجرا می کنه ولی تو ویستا هنگ می کنه موقع بازی بعد می گه دماش بالاس تو محیط ویندوز می گه دماش 81 درجه هست می خواستم ببینم کارت گرافیک مشکل داره ؟

من دوستم کارت گرافیک 4850 با برند کلوب گرفته بعد یه مشکلی که داره می گه بازی Crisis رو تو xp رو very high اجرا می کنه ولی تو ویستا هنگ می کنه موقع بازی بعد می گه دماش بالاس تو محیط ویندوز می گه دماش 81 درجه هست می خواستم ببینم کارت گرافیک مشکل داره ؟
سلام،
1-XP که Very High نداره،دوستتون توی High اجراش می کنه یا Mod رو نصب کرده که به هر حال از Mode DX10 سبکتره!
2-این دما برای این کارت اگر در حالت اجرای بازی یا تست 3D باشه عادیه، اگر نه که باید چک کنه ببینه از کارته یا کیسش تهویه نداره،چون این کارت بر عکس 8800/9800 همه ی حرارت رو داخل کیس میده و Single Slot هست.
3-اگه تو ویستا مشکل داره یا درایورش ایراد داره -که بعید نیست-یا اینکه باید دوباره نصبش کنه.

آخرین ویرایش:
اون هنگ کردن مربوط میشه به درایور کارت چون بتاست یه سری مشکلات داره. اون دما هم عادیه...

من از ای تی آی بدم میاد لطفا انویدیا پیشنهاد بدید !!!
]چون قبلا کارت های ATI کارایی نسبتا خوبی نداشتن معمولا ذهنیت افراد در مقابل این کارت ها منفیه ولی با توجه به بنچمارک ها این کارت کارایی خوبی با توجه به قیمتش داره.
برندای خوب مثل Club 3d و Connect3d و HIS همگی وارد شدند. دیگه از این ها بهتر که نیستش...
میشه بفرمایید هر کدوم از این 3 تا رو چه شرکتی وارد و گارانتی می کنه و اگه امکان داره آدرس سایت و یا شماره تلفن نمایندگیش رو بفرمایید ممنون می شم.:blushing:
در ضمن معلوم هست کی درایور اصلی این کارت ها منتشر میشه؟

سلام
من میخواستم کارت گرافیک بخرم
geforce بهتره یا ATI؟
البته تو مایه های 100 تومن باشه:cheesygri
تو مایه های 100 تومن فکر کنم جیفورس 8600 جی تی بهتر هست
در ضمن یه سوال داشتم این کارت ای تی آی 4870 توی بازار جهانی اومده یا اونجا هم نیومده چون اگه اومده باشه فکر نکنم دیرتر از یکی دو هفته دیگه بیاد ایران راستی قیمتش توی یکی از نمایندگی های خارج از کشور کلاب (انگلیس ) کلی 166 یورو و جزئی 216 یورو هست
حالا صرف می کنه یکی دو هفته صبر کنم اون بیاد بگیرم تا 400 مایه تیله دارم :biggrin1:
یا برم 9800 جی تی ایکس ای ام پی زوتاک با 350 بگیرم ؟؟؟
چون من کلا از ای تی آی خوشم نمیاد چون تو بنچمارکها اگه دیده باشید 4850 که اصلا بعضی بازیا رو اجرا نمیکنه
4870 هم ممکنه همونجوری باشه بعد اومدیمو فلان بازی رو اجرا نکرد بعد چه خاکی تو سرم بریزم ولی خوب در کل بنچمارکها میگن خیلی قویه!!!!

آخرین ویرایش:
اینقدر به Crysis گیر ندین بی خیال فریم بالا گرفتن از این بازی باشن و این هم تقصیر کارت یا CPU و یا Ram نیست مال خوده بازی و موتور Cry Engine2 هستش خودشون اعلام کردن که ایراد از ما بوده و قراره تو اینWarhead همه چی درست بشه و شما با 4850 راحت میتونی شاید تا 60 فریم رو بگیری اما 116 دیگه خیلی تخیلیه در ضمن فرقی بین 60 و 116 وجود نداره چشم شما همون رو میبینه ;)

تا دیروز رمم 2 گیگ بود و واسه اجرای کرایسیس تو ویندوز ویستا رو Very High یکم مشکل داشتم ولی امروز 2 تا رم 1 گیگ دیگه گرفتم سیستم شد این :

Q6600 Core 2 Quad
4x1gig PNY Bus 800
Asus P5K-E WiFi
ATI Radeon HD 4850 512 MB
750GB Western Digital 16MB Buffer

و حالا میفهمم که کرایسس چیه . خداااااااااااااااا

روانی میکنه

4870 هم ممکنه همونجوری باشه بعد اومدیمو فلان بازی رو اجرا نکرد بعد چه خاکی تو سرم بریزم ولی خوب در کل بنچمارکها میگن خیلی قویه!!!!
4870 قدرتي معادل 9800GX2 داره شايد يكمم بيشتر ! حالا با توجه به قيمت خودت قضاوت كن كدوم بهتره.

اينم كه ميگي بعضي بازي ها رو رندر نميكنه بخاطر درايوره ، كه بزودي ورژن اصليش منتشر ميشه !

و حالا میفهمم که کرایسس چیه . خداااااااااااااااا

با چه رزلوشني ؟ چقدر AA ؟ چند فريم ؟

میشه بفرمایید هر کدوم از این 3 تا رو چه شرکتی وارد و گارانتی می کنه و اگه امکان داره آدرس سایت و یا شماره تلفن نمایندگیش رو بفرمایید ممنون می شم.:blushing:
club رو اهتمام گارانتی میکنه his رو هم لیون کامپیوتر اون یکی رو هم نمیدونم اینم مشخصاتشون :

لیون کامپیوتر
آدرس : تهران،خیابان ولیعصر،بین میدان ولیعصر و چهار راه طالقانی،روبروی مرکز کامپیوتر ایران،کوچه گیلان،پلاک 14،واحد 2
تلفن : 8-88947927-021
سایت : http://www.lioncomputer.ir/

اهتمام
تلفن : 88929200-021
سایت : http://www.ehtemam.com/

البته تو مایه های 100 تومن باشه
8600gt 256mb میتونه بهترین انتخاب باشه الان حدودا 110 115 تومنی هستش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or