مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

گفتم دیگه، بالاتر از 1866 توصیه نمیشه، چون قیمتش خیلی بالا می ره و راندمانش هم به نسبت قیمتش افزایش پیدا نمی کنه.
در ضمن سرعت تمام ماجولهای جدید اگه بالاتر باشه بازم به سرعت پایینتر ماجولهای فعلی محدود میشه!
ممنون
بین 1600 و 1866 فرث زیاد هست ؟
1866 بیشتر نمیندازم چون cpu ساپورت نمیکنه اما مینم ساپورت میکنه
بعدش شما چی پیشمهاد میدی ؟
در ضمن سرعت تمام ماجولهای جدید اگه بالاتر باشه بازم به سرعت پایینتر ماجولهای فعلی محدود میشه منظورتو چی بود نفهمیدم ؟منظورتون اینه الان 1600دارم ؟
http://www.amd.com/us/products/desk...s/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx
download.gigabyte.us/FileList/Memory/mb_memory_ga-f2a88x-d3h.pdf

آخرین ویرایش:
خسته نباشین دوستان!
بنده یه کارت MSI GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III دارم که شهریور ماه گارانتیش تموم شد ولی هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه، میخوام اگه بشه بفروشمش، به نظرتون چه قیمتی واسش منصفانست؟؟

ممنون
بین 1600 و 1866 فرث زیاد هست ؟
1866 بیشتر نمیندازم چون cpu ساپورت نمیکنه اما مینم ساپورت میکنه
بعدش شما چی پیشمهاد میدی ؟
در ضمن سرعت تمام ماجولهای جدید اگه بالاتر باشه بازم به سرعت پایینتر ماجولهای فعلی محدود میشه منظورتو چی بود نفهمیدم ؟منظورتون اینه الان 1600دارم ؟
AMD A-Series Processor Model Number and Feature Comparisons
download.gigabyte.us/FileList/Memory/mb_memory_ga-f2a88x-d3h.pdf

فرقشون زیاد نیست، اما میشه انداخت.
شما اگه الان ماجول 1600 داری جدید ها رو هم 1600 بگیر! به همین سادگی

خسته نباشین دوستان!
بنده یه کارت MSI GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III دارم که شهریور ماه گارانتیش تموم شد ولی هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه، میخوام اگه بشه بفروشمش، به نظرتون چه قیمتی واسش منصفانست؟؟

حدود 600 یا 650 میشه قیمت گذاری کرد.

فرقشون زیاد نیست، اما میشه انداخت.
شما اگه الان ماجول 1600 داری جدید ها رو هم 1600 بگیر! به همین سادگی

حدود 600 یا 650 میشه قیمت گذاری کرد.

ممنون میخوام بدم برم 1600 رو 2تا دیگه 1866 بگیرم
راستی به نظرتون 2تا 4 بگیرم یا 4تا 2؟

من نگرفتم چرا به سرعت پایین تر محدود می شه؟ xmp می ذاریش یا حتی بلد باشی به فرکانس بالاتر اورکلاکش می کنی

بعد تاثیرش همچین کمم نیستا من توی بنچمارک fix re5 که مختص cpu ساخته شده بیش از 15 فریم بین باس 1600 تا 2400 افزایش فریم می گیرم بنچمارک های دیگه ی cpu هم همچنین به علاوه در سرعت اجرای ویندوز یا حتی بعضی از برنامه ها یا بازی ها افزایش قایل ملاحظه ای دارم بوت ویندوز حدود 15 ثانیه سریع تر می شه(از هارد)

من این چیزا رو نمی دونستم خواستم دوستمون رو گمراه کنم! :|

شما در جریان بحث نبودی، ایشون ماجول 1600 داشتن، گفتم بالاتر بگیری به سرعت ماجولهای فعلی محدود میشه! کسی که اورکلاکر باشه دیگه نیاز نیست من بهش راهنمایی کنم.

مگه ما اینجا برا بنچمارک CPU یا تست رندر داریم پیشنهاد می دیم که شما صحبت بنچمارک می کنی؟!
به زبان ساده گفتم که فرکانس بالای 1866 مثل 2000 یا 2400 نه تنها خیلی گرون هستن بلکه نسبت به فرکانس پایین 2000 هم تاثیر قابل توجهی در اجرا یا سرعت فریم بازیها ندارن، حتی به چند فریمم هم نمیرسه،یعنی اون افزایش مختصر هم ارزش هزینه ی چند برابر رو نداره

افزایشی هم در سرعت بوت نخواهد بود، شما با تاثیر SSD اشتباه گرفتی!

2 تا 4 گیگی یا یه پک دوئال قطعا بهتر هست.

- - -ویرایش - - -

من نگرفتم چرا به سرعت پایین تر محدود می شه؟ xmp می ذاریش یا حتی بلد باشی به فرکانس بالاتر اورکلاکش می کنی

بعد تاثیرش همچین کمم نیستا من توی بنچمارک fix re5 که مختص cpu ساخته شده بیش از 15 فریم بین باس 1600 تا 2400 افزایش فریم می گیرم بنچمارک های دیگه ی cpu هم همچنین به علاوه در سرعت اجرای ویندوز یا حتی بعضی از برنامه ها یا بازی ها افزایش قایل ملاحظه ای دارم بوت ویندوز حدود 15 ثانیه سریع تر می شه(از هارد)

من این چیزا رو نمی دونستم خواستم دوستمون رو گمراه کنم! :|

شما در جریان بحث نبودی، ایشون ماجول 1600 داشتن، گفتم بالاتر بگیری به سرعت ماجولهای فعلی محدود میشه! کسی که اورکلاکر باشه دیگه نیاز نیست من بهش راهنمایی کنم.

مگه ما اینجا برا بنچمارک CPU یا تست رندر داریم پیشنهاد می دیم که شما صحبت بنچمارک می کنی؟!
به زبان ساده گفتم که فرکانس بالای 1866 مثل 2000 یا 2400 نه تنها خیلی گرون هستن بلکه نسبت به فرکانس پایین 2000 هم تاثیر قابل توجهی در اجرا یا سرعت فریم بازیها ندارن، حتی به چند فریمم هم نمیرسه،یعنی اون افزایش مختصر هم ارزش هزینه ی چند برابر رو نداره

افزایشی هم در سرعت بوت نخواهد بود، شما با تاثیر SSD اشتباه گرفتی!

2 تا 4 گیگی یا یه پک دوئال قطعا بهتر هست.

بین این 3 کارت کدوم واسه اجرای بازی های قدیمی (در حد 4 یا 5 سال پیش) مناسب تره؟
Gigabyte 440GT 1G 128Bit DDR3
Zotac 9800GT 1G 256Bit DDR3
Zotac 630GT 2G 128Bit DDR3
و اینکه قیمت کارکرده هر کدوم حدودا چقدر ارزش داره؟ اگه هر 3 تا رو بفروشم و با همین بودجه بخوام یه کارت جدید بگیرم (طبیعتا کارت نو) آیا چیزی بهتر از اینا پیدا میشه؟

یعنی یه پک دوال بهتر از 2تا دوهال هستش؟؟؟
رم چی پیشنهاد میدین ؟adataخوبه ؟

یه پک دوئال بهتر از 2 تا ماجول تکی هست!
منظورم به رم هایی هست که از کارخونه دوتایی بسته بندی شدن، در صورتی که توی بازار ما ماجولهای تکی بیشتر هستن!

اما اصل اینه که دوتا 4 گیگی بهتر از چهار تا 2 گیگی هست، همشون از یک مدل باشن فقط، تکی هم باشن ایراد نداره.

بین این 3 کارت کدوم واسه اجرای بازی های قدیمی (در حد 4 یا 5 سال پیش) مناسب تره؟
Gigabyte 440GT 1G 128Bit DDR3
Zotac 9800GT 1G 256Bit DDR3
Zotac 630GT 2G 128Bit DDR3
و اینکه قیمت کارکرده هر کدوم حدودا چقدر ارزش داره؟ اگه هر 3 تا رو بفروشم و با همین بودجه بخوام یه کارت جدید بگیرم (طبیعتا کارت نو) آیا چیزی بهتر از اینا پیدا میشه؟

سوال سختی پرسیدی، من اصن یادم نیست راندمان 9800GT چقدر بوده، بعدم اصن بنچمارکایی که باهاش اون دوران کارتا بررسی میشد با بنچمارک و بازیهای الان کاملا متفاوت هست!
9800GT عرض باند حافظه ی بیشتری داره، اما 630 راندمان DX9 و DX10 به نسبت بهتر،

630GT که حدود170 و 440 هم 120 و 9800GT هم زیر 100 قیمت گذاری میشه.

با پولشون میشه GTX 650 خرید.

هر دو در یک سطح هستن ولی 280x با قیمت فعلی ارزش خرید نداره. کاهش قیمت جهانی gtx 770 در بازار ایران هم تاثیر داشته با قیمت 1300 بهترین گزیینه هست. 770 مشکل کولینگ نداره و تفاوت ان دو مدل در حد کلاک هسته هست . هر کدوم قیمتش کمتر بود اونو تهیه کن.

هر دو در یک سطح هستن ولی 280x با قیمت فعلی ارزش خرید نداره. کاهش قیمت جهانی gtx 770 در بازار ایران هم تاثیر داشته با قیمت 1300 بهترین گزیینه هست. 770 مشکل کولینگ نداره و تفاوت ان دو مدل در حد کلاک هسته هست . هر کدوم قیمتش کمتر بود اونو تهیه کن.

من خودم قصد خرید ٧٧٠ رو دارم ولی میگن بازی های جدید برای amd بهینه میشن چون گرافیک کنسولا رو این شرکت میزنه
نمیدونم چیکار کنم......

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

من خودم قصد خرید ٧٧٠ رو دارم ولی میگن بازی های جدید برای amd بهینه میشن چون گرافیک کنسولا رو این شرکت میزنه
نمیدونم چیکار کنم......

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
آقا چه ربطی داره انصافا؟ درایور کارت گرافیک کنسول ها و OS کنسول ها با OS و درایور کارت گرافیک AMD ه PC فرق میکنه. اینطوری نیست که بگیم چون مارک کارت گرافیکا یکی هستن، پس وقتی سازنده ها پورت میکنن حتما باید با AMD بهتر باشه!

- - -ویرایش - - -

سوال سختی پرسیدی، من اصن یادم نیست راندمان 9800GT چقدر بوده
من میدونم:دی اونقدری هست که کرایسیس 2 رو با رزولوشن 720P و بالاترین تنظیمات و AA خاموش بیاره بالا، ولی خوب مسلما اگه بتونن یه 650 یا حتی 630 بخرن خیلی بهتره! چون DX11 دارن و میتونن کرایسیس 3 و COD: G رو هم بازی کنن:دی

من می خواستم یه gtx 780ti بخرم ولی خیلی از مغازه ها این کارت رو ندارن شما نمی دونید از کجا می تونم تهیه کنم؟

فعلا GTX 780Ti و R9 290X خیلی کم هستن،
البته 780Ti تک و توک پیدا میشه اما 290X بخاطر نایابی در بازار جهانی و قیمت بسیار بالا و استفاده شدن برای کاری غیر از بازی فعلا نباید منتظرش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or