مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام خدمت دوستان ....من یه سیستم دارم با مشخصات زیر.... cpu...E8400 3GHZ 6m cache**** Vga...XFX 4850 1gb**** Ram 2 gig bass 800 **** ...راستش من تا امسال همه بازی ها رو در رزوی 1280 می تونستم روی گرافیک بالا بازی کنم راضی بودم یعنی...اما با اومدن بازی های نسل جدید یکم کند شدن! و باید بزارم روی Low!(مثل بتل فیلد 4 و NFs حدید و احتمالا بازی های سال بعد هم همینطوری هست* ..... الان من تصمیم گرفتم یک کارت 7870 رادئون بگیرم با قیمت 700 تا 800 تومن(اصلا پول ندارم سیستم عوض کنم !!)...به نظرتون کار درستی میکنم!( به خاطر cpu میگم!) آیا گلوگاه نمیشه؟چند درصد این کارت می تونه بازدهی اصلی خودش و داشته باشه!(پاورمم 585 هست)...تشکر

سلام خدمت دوستان ....من یه سیستم دارم با مشخصات زیر.... cpu...E8400 3GHZ 6m cache**** Vga...XFX 4850 1gb**** Ram 2 gig bass 800 **** ...راستش من تا امسال همه بازی ها رو در رزوی 1280 می تونستم روی گرافیک بالا بازی کنم راضی بودم یعنی...اما با اومدن بازی های نسل جدید یکم کند شدن! و باید بزارم روی Low!(مثل بتل فیلد 4 و NFs حدید و احتمالا بازی های سال بعد هم همینطوری هست* ..... الان من تصمیم گرفتم یک کارت 7870 رادئون بگیرم با قیمت 700 تا 800 تومن(اصلا پول ندارم سیستم عوض کنم !!)...به نظرتون کار درستی میکنم!( به خاطر cpu میگم!) آیا گلوگاه نمیشه؟چند درصد این کارت می تونه بازدهی اصلی خودش و داشته باشه!(پاورمم 585 هست)...تشکر

به نظر من کار درستیه
تا اونجایی که به چشم دیدم مهمترین چیز کارت گرافیکه
رفیق من سیستمش مثه شما بود و کارت گرافیک قوی گرفت
رمشو که کرد ۴ ،فریم بیشتر گرفت
سی پی یوشو اورکلاک کرد،بتلفید ۴ رو تنظیمات high تونست ٣٠ فریم بگیره
اگه cpu رو ارتقا بده بیشتر هم میگیره

به نظرم رمو یکی دیگه بنداز،cpu رو بعدا بگیر اگه پول نداری

ولی باعث bottleneck میشه و نهایت قدرتشو استفاده نمیکنه ولی میارزه

در ضمن نظر اساتید محترمه،من فقط چیزی که به چشم دیدمو تجربه کردمو گفتم

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

پردازنده ی شما از اولش هم گلوگاه بوده!
با تعویض گرافیک به 7870 می تونید 60 تا 70 درصد راندمان گرافیک جدید رو می تونید توی رزولوشن پایین بدست بیارید اما پردازنده کماکان گلوگاه برخی بازیهای خاص مثل AC4 و BF4 خواهد ماند.

سلام خب گمون کنم حق با شما باشه ...همین اول نسلی که بزور می خواد 30 فریم بده !..دیگه وای به حال اخرای نسل!...بهتره سیستم و بفروشم یکی حدید بگیرم نه؟...از من میخرن ؟؟

این R7 250 2GB تو بازار موجوده؟ چون قدرتش هم اندازه 7770 AMDهست حالا شاید یه کمی بیشتر

خیر، فعلا 260X موجود هست که همرده ی 7790 هست، خود 7770 هم موجوده که قیمتش مناسبه و با 400 تومن میشه تهیه کرد.
در کل راندمان این رده خیلی برای بازیهای جدید مناسب نیست، دست کم به سراغ 270X برید!

سلام
دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بخرم
روی سیستم جدیدم یه گرافیک معولی هست ATI Radon 6750HD ولی زیاد ازش راضی نیستم الان رفتم مغازه خدمات کامپیوتری دوستم دیدم 4 تا گرافیک ATI R7870 Twin Frozr 2GD5/OC آورده بودند
دوستم میگفت خوبه
قیمتش هم 830 تومان
نظر دوستان چیه ؟
سیستم فعلی هم 20GB رم DDR3 روش نصبه و CPU Core i3 روش هستو پاور خوبی هم داره
در کل میخوام از گرافیک قبلی هم بشه استفاده کرد
آیا میشه CrossFire کردنشون و استفاده کرد ؟
در کل بخرم یا نه ؟

سلام دوستان.....

من یه nvidia gtx 285 رو سیستمم هست ممکن هست بخوام بفروشمش به نظرتون قیمت منصفانه براش چقدره ؟

در ضمن میخواستم قیمت الانasus nvidia gtx 770 dc2 چهارگیگ و دوگیگ رو بدونم اگر موجود هست پاورم گرین 585 وات هست جوابگو میشه ؟

آخرین ویرایش:
سلام
روی سیستم جدیدم یه گرافیک معولی هست ATI Radon 6750HD ولی زیاد ازش راضی نیستم الان رفتم مغازه خدمات کامپیوتری دوستم دیدم 4 تا گرافیک ATI R7870 Twin Frozr 2GD5/OC آورده بودند
دوستم میگفت خوبه
قیمتش هم 830 تومان
نظر دوستان چیه ؟
در کل بخرم یا نه ؟

داداش بذار روش ۷۷۰ بگیر بهتره

قیمتش چنده ؟
الان اینR7870 قیمتش 830 مناسبه ؟

خیر؛ از کارت دیگه تون نمی تونید استفاده کنید.
Core i3 برای 770 گلوگاه هست. و در برخی از بازی ها از حداکثر قدرت کارت نمیتونید استفاده کنید. قیمتش هم خیلی بیشتر هست.
HD7870 از برند دیگه ارزونتر هم میشه گیر آورد. ضمن اینکه کارت های به صرفه دیگه ای هم هست. 660 GTX هم میتونید حدود 700 گیر بیارید که توجیه مالی بالاتری داره.

خیر؛ از کارت دیگه تون نمی تونید استفاده کنید.
Core i3 برای 770 گلوگاه هست. و در برخی از بازی ها از حداکثر قدرت کارت نمیتونید استفاده کنید. قیمتش هم خیلی بیشتر هست.
HD7870 از برند دیگه ارزونتر هم میشه گیر آورد. ضمن اینکه کارت های به صرفه دیگه ای هم هست. 660 GTX هم میتونید حدود 700 گیر بیارید که توجیه مالی بالاتری داره.

منظورم 760 بود. اون در بگیره بهتر نیست؟

سلام
دوستم میگفت خوبه
قیمتش هم 830 تومان
نظر دوستان چیه ؟
در کل بخرم یا نه ؟
قیمتش چنده ؟
الان اینR7870 قیمتش 830 مناسبه ؟

کارت قبلی رو کلا بزار کنار، نه به درد CF کردن می خوره و نه ارزشش رو داره
کارت 7870 هم که 830 کمی گرونه،اگه 700 یا 750 بود ارزش خرید داشت. توصیه من خرید کارت GTX 760OC از برند ASUS با 950 تومن هست که سریعتر هم هست.

20 گیگ رم روی سیستم Core i3 جای سوال داره و ترکیب مناسبی نیست، پردازنده رو هم در آینده ارتقا بدید در برخی بازیها راندمان بهتری خواهید گرفت.

سلام دوستان.....

من یه nvidia gtx 285 رو سیستمم هست ممکن هست بخوام بفروشمش به نظرتون قیمت منصفانه براش چقدره ؟

در ضمن میخواستم قیمت الانasus nvidia gtx 770 dc2 چهارگیگ و دوگیگ رو بدونم اگر موجود هست پاورم گرین 585 وات هست جوابگو میشه ؟

شاید 150 تومن قیمت مناسبی باشه
770 با 2 گیگ رم که حدود 1250 هست ، 4 گیگی باید خیلی گرونتر باشه و خریدش هم ضروری نیست( معدود بازیهایی مثل COD:GHOSTS فقط با 2 گیگ مشکل دارن)

پاورتون هم برای هر دو جوابگو هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or