مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

فرشید جان راستش روی مادر برد من 6 تا اسلات رم هستش که یکی در میان نارنجی و سیاه هستش یعنی در کل 6 تا اسلات
و رم های فعلیم روی نارنجی ها سوارشده
و یه نکته دیگه این که این رم رو 4 سال پیش خریدم و درواقع 3 تا 2 گیگ توی یه بسته بود
الان تو بازار ازش پیدا میشه ؟ اونم تکی ؟اگر تکی نبود شاید یه 3 تای پیدا کردم و بزارم که بشه 12 گیگ در کل(البته من خودم با این موضوع که نحوه ذاشتن رم ها بر اساس قدرت چه جوریه آشنایی ندارم
راستی من به این علت میخواستم مادربرد و سی پی یو رو عوض کنم که ممکنه مشکل خاصی داشته باشن(همانطور که در 2 پست قبل تر به اطلاعتون رسوندم)
حالا اگر مشکلش حل شد اون وقت اگر یه 760 gtx بخرم بزارم روی همین سیستم قبلیم با سیستم مچ میشود ؟(مادربردم pci express 2.0 ولی گرافیک 3.0)
راستی من سی پی یو رو نمیخوام اورکلاک کنم به نظر شما بهتر نیست فن فابریک خودش روش باشه ؟)
بازم تشکر از وقتی که میزارید

فرشید جان راستش روی مادر برد من 6 تا اسلات رم هستش که یکی در میان نارنجی و سیاه هستش یعنی در کل 6 تا اسلات
و رم های فعلیم روی نارنجی ها سوارشده
و یه نکته دیگه این که این رم رو 4 سال پیش خریدم و درواقع 3 تا 2 گیگ توی یه بسته بود
الان تو بازار ازش پیدا میشه ؟ اونم تکی ؟اگر تکی نبود شاید یه 3 تای پیدا کردم و بزارم که بشه 12 گیگ در کل(البته من خودم با این موضوع که نحوه ذاشتن رم ها بر اساس قدرت چه جوریه آشنایی ندارم
راستی من به این علت میخواستم مادربرد و سی پی یو رو عوض کنم که ممکنه مشکل خاصی داشته باشن(همانطور که در 2 پست قبل تر به اطلاعتون رسوندم)
حالا اگر مشکلش حل شد اون وقت اگر یه 760 gtx بخرم بزارم روی همین سیستم قبلیم با سیستم مچ میشود ؟(مادربردم pci express 2.0 ولی گرافیک 3.0)
راستی من سی پی یو رو نمیخوام اورکلاک کنم به نظر شما بهتر نیست فن فابریک خودش روش باشه ؟)
بازم تشکر از وقتی که میزارید

فکر نکنم راحت بشه پیدا کرد، ولی اگه آمار بگیری بد نیست
در مورد رم هم درست نگفتم فکر کنم!، باید توانی از 2 باشه یعنی تعداد ماجولها 2، 4، 8 ... ماجول باشه
کارت گرافیکتون هم با مادربرد قبلی سازگار هست.
اگر اور نمی کنید فن فابریکش جوابگو هست، فقط بعضی وقتا صداش درمیاد.

770 گیگابایت قیمتش تا 1250 افت پیدا کرده !!! این مدل رفرنس هست که این قدر ارزون شده نسبت به بقیه برندها ؟؟!!!

درسته،
خیر، مدل غیر رفرنس با فن اختصاصی و اورکلاک شده هست که ارزون شده، پیامد ارزون شدن قیمت جهانی کارت هست که به بازار ما هم رسید!

770 گیگابایت قیمتش تا 1250 افت پیدا کرده !!! این مدل رفرنس هست که این قدر ارزون شده نسبت به بقیه برندها ؟؟!!!
قیمتش عالیه نسبت کاراییش.من خودم میخواستم این مدل رو از خارج بیارم چون اولش 1.680 بود...
آواژنگ کارش درسته.خدا کنه بقیه قطعات هم مثل این بیان پایین

قیمتش عالیه نسبت کاراییش.من خودم میخواستم این مدل رو از خارج بیارم چون اولش 1.680 بود...
آواژنگ کارش درسته.خدا کنه بقیه قطعات هم مثل این بیان پایین

قیمت جهانی کارت رو خود سازنده کاهش داده، آواژنگ که دلش برا مشتری نسوخته، اتفاقا همیشه قیمت محصولاتش از همرده ی ایسوس گرونتر هم هست!

سلام

کارت گرافیک sapphire 7970 ارزش خریدو داره؟ یا برند دیگه؟

پاور گرین Green GP635B-US کافی براش؟با قیمت 240 تومن؟

amd phenom 1055t 3.5 ghz oc
apacer 8gb 1666mhz

بستگی داره چه قیمتی باشه
پاور هم براش کفایت می کنه.

بقیه ی قطعات شما هم فعلا جوابگو هستن.

سلام خدمت اقا فرشید و ممنونم بابت راهنماییتون تو تابیک سخت افزار
میخواستم قیمت gtx 760 رو بهم بگید در ضمن من شیرازم به نظرتون میصرفه بیام از تهران بگیرم یا از همینجا بگیرم؟
با تشکر.

قیمت جهانی کارت رو خود سازنده کاهش داده، آواژنگ که دلش برا مشتری نسوخته، اتفاقا همیشه قیمت محصولاتش از همرده ی ایسوس گرونتر هم هست!
درسته ولی ارزون ترین مدل بین 770 ها همینه.ایسوس که شما میگید 200ت گرون تره تازه به اندازه گیگابایت هم اورکلاک و بهینه نشده از لحاظ حرارتی.
در مورد آواژنگ هم چون خودم قبلا داشتم میدونم که گارانتی خیلی خوبیه.
الان به نظر من هر کی میخواد 1تومن بده به 760 یکم دیگه پول بزاره با 1.250 این مدل رو بگیره.
البته آقا فرشید جسارت نباشه من چون رو این مدل یک ماهی هست دارم تحقیق میکنم به این نتیجه رسیدم.

سلام خدمت اقا فرشید و ممنونم بابت راهنماییتون تو تابیک سخت افزار
میخواستم قیمت gtx 760 رو بهم بگید در ضمن من شیرازم به نظرتون میصرفه بیام از تهران بگیرم یا از همینجا بگیرم؟
با تشکر.

حدود 900 تومن از برند ASUS
اگر قیمت شیراز گرونتر هست سفارشتون رو از تهران بدید یا حضوری به مرکز مراجعه و خرید کنید.

درسته ولی ارزون ترین مدل بین 770 ها همینه.ایسوس که شما میگید 200ت گرون تره تازه به اندازه گیگابایت هم اورکلاک و بهینه نشده از لحاظ حرارتی.
در مورد آواژنگ هم چون خودم قبلا داشتم میدونم که گارانتی خیلی خوبیه.
الان به نظر من هر کی میخواد 1تومن بده به 760 یکم دیگه پول بزاره با 1.250 این مدل رو بگیره.
البته آقا فرشید جسارت نباشه من چون رو این مدل یک ماهی هست دارم تحقیق میکنم به این نتیجه رسیدم.

لینک فروشنده رو نباید بزاری، خلاف قوانین هست.
مدل ASUSهم همون خرید قبلی هست که گرونتره، اونم بزودی ارزونتر میشه.

در مورد فرکانس بله، مدل ASUS کمتر اورکلاک شده، اما از نظر حرارتی مدل ایسوس خیلی خوبه و نویز کمی هم داره.
کارت 760 از ASUS هم 900 تومن هست که با قیمت GTX 770 فاصله ی زیادی داره.

سلام
من میخام یه سیستم برای گیم جمع کنم ولی یه مشکل دارم
۲ تا از قطعاتی که میخوام اصلا توی سایتا نمیبینم اگرم باشه قیمتا فضاییه.
اگرکسی قیمت اینارو داره لطف کنه بگه قیمتشو و اینکه از کجا تهیش کنم.
۱.Ssd:samsung 840 pro 128 GB(میدونم نباید اینجا بپرسم ولی لطفا بگین)
۲.کارت گرافیک r9 270x حالا از هر برندی باشه فرقی نمیکنه.

سلام
من میخام یه سیستم برای گیم جمع کنم ولی یه مشکل دارم
۲ تا از قطعاتی که میخوام اصلا توی سایتا نمیبینم اگرم باشه قیمتا فضاییه.
اگرکسی قیمت اینارو داره لطف کنه بگه قیمتشو و اینکه از کجا تهیش کنم.
۱.Ssd:samsung 840 pro 128 GB(میدونم نباید اینجا بپرسم ولی لطفا بگین)
۲.کارت گرافیک r9 270x حالا از هر برندی باشه فرقی نمیکنه.

فعلا در بازار داخلی هیچکدوم موجود نیستن، SSD هم به صورت سفارشی و به تعداد محدود وارد میشه.

سلام
به نظرتون مشخصاتی مثه direct x 11.2 و open gl 4.3 که جدید هستن نسبت به تکنولوژی قبل ، ارزش دارن که تو کارت گرافیک مورد توجه قرار بگیرن
مثلا بازی هایی باشن که ازشون استفاده کنن و افکتهای جدیدی ایجاد بشه یا اینکه مهم نیست؟

کارت گرافیک تا سقف 2 تومن چی پیشنهاد میکنید،فقط برای گیم و فریم بالا،منظورم اینه که کارتی باشه که با بازی های جدید بهینه شده و قابل اطمینان
من فقط نگران انتخاب بین nvidia , amd هستم بخاطر کنسولای جدیدی که اومده ، این حدسو میزنم که بازی ها برای amd آپتیمایز بشن، یعنی وقتی nvidia قوی بگیرم ولی تو بازی ضعیف باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or