مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ممنون که جواب دادین
کارت گرافیک توی این رنج قدرت چی پیشنهاد میکنید

کارت GTX 660Ti با قیمت 840 تومن و GTX 760 با قیمت 900 تومن
پایینتر هم فعلا کارت GTX 650Ti Boost با قیمت 650 تومن موجوده که توی رده ی خودش بهترینه.

سلام
به نظرتون مشخصاتی مثه direct x 11.2 و open gl 4.3 که جدید هستن نسبت به تکنولوژی قبل ، ارزش دارن که تو کارت گرافیک مورد توجه قرار بگیرن
مثلا بازی هایی باشن که ازشون استفاده کنن و افکتهای جدیدی ایجاد بشه یا اینکه مهم نیست؟

کارت گرافیک تا سقف 2 تومن چی پیشنهاد میکنید،فقط برای گیم و فریم بالا،منظورم اینه که کارتی باشه که با بازی های جدید بهینه شده و قابل اطمینان
من فقط نگران انتخاب بین nvidia , amd هستم بخاطر کنسولای جدیدی که اومده ، این حدسو میزنم که بازی ها برای amd آپتیمایز بشن، یعنی وقتی nvidia قوی بگیرم ولی تو بازی ضعیف باشه...

direct x 11.2 که هنوز عملیاتی نشده و در ضمن روی کارتهای DX11 قدیمیتر هم قابل اجرا هست و برای خرید فاکتور مهمی محسوب نمیشه. بجز BF4 جای دیگه ای استفاده نشده و تنها باعث افزایش راندمان بازی خواهد شد
نگرانی شما رو برخی دوستان دیگه هم دارن، اما فعلا و تا آینده ای نزدیک این نگرانی دلیل فنی نمی تونه داشته باشه!

سلام
دوستان اینگرافیک های مجتمع چقدر قدرت دارن ؟
میتونن اصلا بازی اجرا کنن ؟
a10-5700دارم

اگه داری خب 3-2 تا بازی امتحان کن ببین میتونه اجرا کنه یا نه

اما اگه نداری، میتونه روی رزولوشن پایینتر از 1080 "بهترین حالت 720p" روی تنظیمات مدیوم و پایینتر فریم قابل قبول بده، سری جدیدش روی 1080 همین عملکرد رو داره "خودم فقط اجرای بتلفیلد 4 با تنظیمات مدیوم رو دیدم که فریم قابل قبول "27 تا 32" داشت

سلام
دوستان اینگرافیک های مجتمع چقدر قدرت دارن ؟
میتونن اصلا بازی اجرا کنن ؟
a10-5700دارم

بله، نسل جدیدشون می تونن بازیهای جدید رو هم اجرا کنن، اما به اجرای 100 درصد و بی نقصشون اطمینانی نیست و سرعتشون هم در حد کارتهای رده پایین AMD و NVIDIA هست.

از پردازنده های جدید قدرت گرافیکی APU های AMD از سری A8 و A10 بسیار بالاتر از پردازنده های نسل جدید اینتل با گرافیک سری 4600 هست اما باز هم برای بازی در سطح متوسط یا بالا مناسب نیستن.

دوسآن چندتا گرافیک که بازیهای تسل بعد ساپورت کنه معرفی کنید قیمتش هم تا 700 /800تومت باشه

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2

کارت GTX 650Ti BOOST با حدود 650 تومن و کارت GTX 660Ti با حدود 850 تومن موجود هست.
پیشنهاد من کارت ASUS GTX 760 با قیمت 900 تومن هست.

اگه داری خب 3-2 تا بازی امتحان کن ببین میتونه اجرا کنه یا نه

اما اگه نداری، میتونه روی رزولوشن پایینتر از 1080 "بهترین حالت 720p" روی تنظیمات مدیوم و پایینتر فریم قابل قبول بده، سری جدیدش روی 1080 همین عملکرد رو داره "خودم فقط اجرای بتلفیلد 4 با تنظیمات مدیوم رو دیدم که فریم قابل قبول "27 تا 32" داشت

دارم بازی pc ندارم
مانیتورم معمولیه رزلیشونو پایین گذاشتم
پس یعنی میتونه بیاره ؟
نمیخموام بازی های خیلی حجیم بازی کنم چون دستگاه بازی دارم
مثلا pes میاره یا fifa?

- - -ویرایش - - -

بله، نسل جدیدشون می تونن بازیهای جدید رو هم اجرا کنن، اما به اجرای 100 درصد و بی نقصشون اطمینانی نیست و سرعتشون هم در حد کارتهای رده پایین AMD و NVIDIA هست.

از پردازنده های جدید قدرت گرافیکی APU های AMD از سری A8 و A10 بسیار بالاتر از پردازنده های نسل جدید اینتل با گرافیک سری 4600 هست اما باز هم برای بازی در سطح متوسط یا بالا مناسب نیستن.

کارت GTX 650Ti BOOST با حدود 650 تومن و کارت GTX 660Ti با حدود 850 تومن موجود هست.
پیشنهاد من کارت ASUS GTX 760 با قیمت 900 تومن هست.

ممنون فکر کنم 7660d بود گرافیک مجتمعش
در حد چه کارتیه؟

ممنون فکر کنم 7660d بود گرافیک مجتمعش
در حد چه کارتیه؟

در حد کارت Geforce GT 620/630
بستگی به فرکانس رم اصلی سیستم هم داره، ماجولهای سریعتر باعث افزایش راندمان گرافیکی APU خواهند شد.

Last edited by a moderator:
گرافیک الانم DDR2ـه!(شایدم GDDR2!!) معنیش اینه که اگه بخام ارتقا بدم یا باید ddr2 بگیرم یا کلن mainboardـو هم عوض کنم؟

خیر، رم کارت گرافیک به رم اصلی مادربرد ربطی نداره.

در حد کارت Geforce GT 620/630
بستگی به فرکانس رم اصلی سیستم هم داره، ماجولهای سریعتر باعث افزایش راندمان گرافیکی APU خواهند شد.

ممنون
الان 4گیگ 1600 کینگ استون دارم هایپر مشکی
چطوره ؟
شاید 8گیگش کنم کلا اینم بدم بره با باس بالا بگیرم

ممنون
الان 4گیگ 1600 کینگ استون دارم هایپر مشکی
چطوره ؟
شاید 8گیگش کنم کلا اینم بدم بره با باس بالا بگیرم

نه عزیز، افزایش فرکانس بیش از این قیمتش رو تصاعدی بالا می بره که ارزش اون افزایش راندمان رو نداره
همین ها خوبن!

مشکلی رو که شما داری به هیچ طریقی نمیشه به مادربرد پردازنده ربط داد و گفت خرابن! قبل از اون بهتره ویندوز رو عوض کنید شاید مشکلتون حل بشه.

نه عزیز، افزایش فرکانس بیش از این قیمتش رو تصاعدی بالا می بره که ارزش اون افزایش راندمان رو نداره
همین ها خوبن!

كلا فركانس بالا ميگي نگيرم؟!
چون قصد افزايش رم دارم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

با اینکه سیستمت پردازنده ی ضعیفی هم داره ولی باز ارتقای کارت گرافیگ بیشترین افزایش راندمان رو توی بازیها ایجاد خواهد کرد، بعدا باید پردازنده رو هم عوض کنی.

با 560 تومن می تونی کارت GTX 650Ti رو بخری که فعلا بهترین انتخاب با این بودجه هست.

سیستم که از نظر پردازنده ضعیف هست، اما در حد کارتهایی که نوشتی جوابگو خواهد بود

دو مدل آخر انتخابهای بهتری هستن و همردن.

Processor Phenom X2 945 3Ghz
Motherboard Giga m770t
Memory 4GB 2x 2GB Apacer 1600
Graphic Card Giga 250OC
پاور هم يک Redamx 500

سلام فرشيد خان
شرمنده اين مدت خيلي اذيت کردم.
سوالم اينه که اگر بودجه رو تا يک تومن افزايش بدم ميشه حالي هم به سيستم داد يعني پردازنده و رم ارتقا داد؟
البته مادر بورد سوکت am3 هستش! با فرض اينکه 560 تومنش بزارم واسه گرافيک ميشه يک پردازنده بهتر روش سوار کرد؟چه مدلي؟ اصلا ارزش داره يا نه؟ چون فکر کنم اگه بخوام يک سيستم نو بخرم حداقل 2 ميليوني خرجش کنم!

كلا فركانس بالا ميگي نگيرم؟!
چون قصد افزايش رم دارم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

گفتم دیگه، بالاتر از 1866 توصیه نمیشه، چون قیمتش خیلی بالا می ره و راندمانش هم به نسبت قیمتش افزایش پیدا نمی کنه.
در ضمن سرعت تمام ماجولهای جدید اگه بالاتر باشه بازم به سرعت پایینتر ماجولهای فعلی محدود میشه!

سلام فرشيد خان
شرمنده اين مدت خيلي اذيت کردم.
سوالم اينه که اگر بودجه رو تا يک تومن افزايش بدم ميشه حالي هم به سيستم داد يعني پردازنده و رم ارتقا داد؟
البته مادر بورد سوکت am3 هستش! با فرض اينکه 560 تومنش بزارم واسه گرافيک ميشه يک پردازنده بهتر روش سوار کرد؟چه مدلي؟ اصلا ارزش داره يا نه؟ چون فکر کنم اگه بخوام يک سيستم نو بخرم حداقل 2 ميليوني خرجش کنم!

بله، خیلی هم خوبه. اما باید پردازنده، مادربرد و رم رو همزمان ارتقا بدی، مادربردت دیگه بدرد نمی خوره!

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS

اینا حدود 830 تومن میشن، کمتر از این هم اصلا ارزش نداره بخوای این سه قطعه رو ارتقا بدی، اگر بودجت کلا 1 تومن هست بهتره کارت گرافیک قویتری بگیری و ارتقای 3 قلم اصلی رو موکول کنی به بعد.
با 900 تومن می تونی یه کارت قوی GTX 760 بخری.

گفتم دیگه، بالاتر از 1866 توصیه نمیشه، چون قیمتش خیلی بالا می ره و راندمانش هم به نسبت قیمتش افزایش پیدا نمی کنه.
در ضمن سرعت تمام ماجولهای جدید اگه بالاتر باشه بازم به سرعت پایینتر ماجولهای فعلی محدود میشه

من نگرفتم چرا به سرعت پایین تر محدود می شه؟ xmp می ذاریش یا حتی بلد باشی به فرکانس بالاتر اورکلاکش می کنی

بعد تاثیرش همچین کمم نیستا من توی بنچمارک fix re5 که مختص cpu ساخته شده بیش از 15 فریم بین باس 1600 تا 2400 افزایش فریم می گیرم بنچمارک های دیگه ی cpu هم همچنین به علاوه در سرعت اجرای ویندوز یا حتی بعضی از برنامه ها یا بازی ها افزایش قایل ملاحظه ای دارم بوت ویندوز حدود 15 ثانیه سریع تر می شه(از هارد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or