کارت گرافیک 66o ti pe oc به طور قابل توجه ای از 560ti سریعتر هستش.نظرتونو در مورد این کارتmsi gtx 660ti pe/oc میخواستم و اینکه از msi 560 ti twin frozer II چقدر سر تره ممنون
قیمت 7990 از 1000 دلار به 700 دلار کاهش پیدا کرده.
7990 با درایور های فعلی تقریبا مشکلات Suttering اش هم حل شده و از Titan و 780 هم حدودا 30 درصد سریعتر هستش.
در بازار فعلی اگر با قیمت 700 دلار وارد بشه خریدش نسبت به تایتان و 780 توصیه میشه.
امیر جان Stuttering اش تا حد زیادی حل شده منتها هنوز هم هست.
یه ویدیو تو یووتووب هست که درایور جدید رو بررسی کرده. مسئله اینه که برا DX10 , 11 حل شده ولی DX9 همچنان مشکل داره.
بعد هم از لحاظ Smooth بودن به تایتان و 690 نمیرسه.
تازه اینا به کنار. سری 9000 تو راهه. فکر نکنم وارد کننده ها 7990 رو الان دیگه وارد کنن.
دوستان یه لطفی میکنن در یه مورد
من کارت جدیدا زیاد تعویض میکنم
با چی یا چجوری یا چه برنامه ای میشه فهمید
1. کارت کاملا سالم هست (نیم سوز نیست یا مشکلی نداره)
2. اوور کلاک نشده
ممنون میشم راهنماییم کنین
اینو از کجا میشه فهمید خود برنامه مقایسه میکنه که مثلا سالم این کارت این هست و این کارتی که الان تست میکنین اینقدر از سالمش کمتر یا در همون حد هست ؟
یا باید بریم تو سایتی جایی ببینیم سالم این کارت در چه حدیه که بعد از تست با اون میزان چقدر فاصله داره
ممنون
بودجه رو مشخص کن شما, شاید تو اون رنج قیمت انتخاب بهتری ها باشه!سلام دوستان
من کارت گرافیک gtx 260 zotac دارم
می خوام یک انویدیا دیگه بخرم به نظرتون اگه اینو آپ کنم یک مدل 480 یا یکم بالاتر بخرم چقدر برام تموم می شه؟؟
در ضمن مشکل من از این کارت نداشتن direct x 11 و پورت hdmi هست
سلامسلام دوستان
من کارت گرافیک gtx 260 zotac دارم
می خوام یک انویدیا دیگه بخرم به نظرتون اگه اینو آپ کنم یک مدل 480 یا یکم بالاتر بخرم چقدر برام تموم می شه؟؟
در ضمن مشکل من از این کارت نداشتن direct x 11 و پورت hdmi هست
سلامسلام سیستم فقیرانه ی ما تویه پروفایل نوشته!
ولی یک سوال چه طوری من تونستم Farcry 3 رو با رزلوشن 768*1366 که خیلی هم خوبه برایه بازی کردن با ته تنظیمات گرافیکی بازی کنم!
فریم خیلی خوب بود!
سلامسلام عزیزان من چندتا سوال داشتم جای دیگه همه پرسیدم درست جواب ندادند
1-به نظرتون کراس فایر کردن دوتا 7850 ارزش داره چون یه دونه 7850 دارم حالا هزینه ای که برای خرید همین کارت می کنم چه کارت بهتری میشه گرفت؟
2-قیمت یه کارت 7850 دسته دوم چند باشه خوب هست؟
3-به نظرشما حالا زمان خوبی برای خریدن کارت هست ؟چون از یه طرف داره Directx 11.2 میاد از طرف دیگه هم ممکنه سری جدید کارت های amd بیاد همچنین ممکنه دوباره کارت های جدیدی از طرف انویدیا هم معرفی بشه
ممنون.
سلامسلام آیا پاور 685B برای ASUS 770 DCII جوابگو هست؟
CPU هم I5 2500 K هست
RAM 4 GB
MAIN Z68
ممنون
حتی رزولوشن HD و تنظیمات High هم کارت GT430 جوابگو نیست.اینی که شما میگی واسه ی رزولوشن های بالاست(1080P)ولی تو رزولوشن های پایین مثل ماست بازی ها اجرا میشندیگه غیر ممکن تر از این که 9800GT تونست کرایسیس 2 رو Hardcore با فریم خوب(30
)اجرا کنه؟
![]()