سلامسلام این مشخصات CPU میشه یه کارت گرافیک خوب باهاش مچ کرد؟
INTEL CORE2 QUAD Q9400 2.66 GHZ
دوست عزی زاین cpuدیگه تقریبا منسوخ شده هست الان خرید 3570 به باالا توصیه میشهسلام این مشخصات CPU میشه یه کارت گرافیک خوب باهاش مچ کرد؟
INTEL CORE2 QUAD Q9400 2.66 GHZ
کدوم مدل را می خوای !!!!ببخشید اگه قیمت کارت گرافیک جدید AMD رو میدونید میشه بگید
سلامسلام
يه سيستم دارم تازه گرفتم
ميخواستم كارت گرافيك براش انتخاب كنم
مشخصات سيستم
CPU
Intel® Pentium® Processor G2020
(3M Cache, 2.90 GHz)
Motherboard
GA-H61M-S2P
Ram
4 GB DDR3 1333
Geil
Power Green 330 W
بنظرتون با اين مشخصات چه كارت گرافيكي بگيرم
بودجه ام بين 250 تا 300 تومان
جدید ترین مدلی که تو ایران
سلام
تا 300 تومن می تونی GT640 رو تهیه کنی. (البته این کارت گرافیک برای بازی مناسب نیستش.)
البته پاورت هم ضعیف هستش.
جدید ترین GPU های شرکت AMD در مهر ماه یا ابان ماه عرضه میشه.
ممنون
من فقط واسه بازي ميخواهم ميشه يه مدل معرفي كنيد.؟
کارت 640 برای تنظیمات Medium-High هم مناسب نیستش.وقتی میگن واسه بازی فک نکنم الزاما منظورشون با کیفیت ultra(و مشابهش) باشه ها!
من الان سیستم خیلی پایینی دارم(همین بس که کارت گرافیکم gt 8400 256mbـه :d) ولی تا حالا نشده بازیی رو به خاطر سیستم پایین نتونم بازی کنم(البته متاسفانه کرایسیس تست نکردم ولی LA Noire اومد)
متاسفانه تا 300 هزار تومن نمیشه کارت گرافیک مناسب بازی تهیه کرد.
باید حداقل بودجه رو تا 750-850 هزار تومن افزایش بدین و GTX650TI Boost یا AMD HD 7850 رو تهیه کنید. این دو تا مدل حداقل کارت گرافیک مورد نیاز برای بازی های امروزی هستش.
شده سنگ بخر اینو نخر! اصلا ارزش خرید نداره.دوستان امروز رفتم پيش همون جاي كه سيستم رو خريدم اين كارت رو بهم پيشنهاد داد "البته رو نظر همه شما فكر ميكنم"
GT 520 2GB
قيمت 180 تومان
بنظرتون اينرو بخرم
نسبت به قيمتش خوبه؟
تا 250 هزار تومن می تونی GT630 رو بخری.دوستان امروز رفتم پيش همون جاي كه سيستم رو خريدم اين كارت رو بهم پيشنهاد داد "البته رو نظر همه شما فكر ميكنم"
GT 520 2GB
قيمت 180 تومان
بنظرتون اينرو بخرم
نسبت به قيمتش خوبه؟
کارت 640 برای تنظیمات Medium-High هم مناسب نیستش.
البته بعضی از بازی های سبک رو اجرا می کنه.
حداقل کارت گرافیک مناسب که بتونه بازی های امروزی را روی تنظیمات Medium یا High اجرا کنه در بالا بهش اشاره کردم.
GTX 650TI Boost و AMD HD 7850
برای تنظیمات ULTRA هم نیاز به کارت گرافیک High-END هستش.