مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

قیمت 7990 از 1000 دلار به 700 دلار کاهش پیدا کرده.
7990 با درایور های فعلی تقریبا مشکلات Suttering اش هم حل شده و از Titan و 780 هم حدودا 30 درصد سریعتر هستش.
در بازار فعلی اگر با قیمت 700 دلار وارد بشه خریدش نسبت به تایتان و 780 توصیه میشه.

امیر جان Stuttering اش تا حد زیادی حل شده منتها هنوز هم هست.
یه ویدیو تو یووتووب هست که درایور جدید رو بررسی کرده. مسئله اینه که برا DX10 , 11 حل شده ولی DX9 همچنان مشکل داره.
بعد هم از لحاظ Smooth بودن به تایتان و 690 نمیرسه.
تازه اینا به کنار. سری 9000 تو راهه. فکر نکنم وارد کننده ها 7990 رو الان دیگه وارد کنن.

امیر جان Stuttering اش تا حد زیادی حل شده منتها هنوز هم هست.
یه ویدیو تو یووتووب هست که درایور جدید رو بررسی کرده. مسئله اینه که برا DX10 , 11 حل شده ولی DX9 همچنان مشکل داره.
بعد هم از لحاظ Smooth بودن به تایتان و 690 نمیرسه.
تازه اینا به کنار. سری 9000 تو راهه. فکر نکنم وارد کننده ها 7990 رو الان دیگه وارد کنن.

ببین مشکل Suttering باید در بازی ها و تست های DX11 حل بشه. الان اکثر بازی های بزرگ PC در چند سال اخیر همشون DX11 هستند. الان دیگه DX9 اهمیتی نداره.
بدیهی هستش که یک Single GPU مثل Titan و 780 هم مشکلات کمتری نسبت به Crossfire داره( نویز کمتر ، حرارت کمتر ، مصرف کمتر و نبودن مشکلات درایور) و هم گیم پلی بازی Smooth تر هستش.
ضمنا بهتر هستش معماری GK110 (تایتان و 780) با سری 7000 شرکت AMD مقایسه نشه. سری 7000 با رقیب خودش سری 600 مقایسه میشه.
سری 700 هم با سری 9000 مقایسه خواهد شد.

دوستان یه لطفی میکنن در یه مورد
من کارت جدیدا زیاد تعویض میکنم
با چی یا چجوری یا چه برنامه ای میشه فهمید
1. کارت کاملا سالم هست (نیم سوز نیست یا مشکلی نداره)
2. اوور کلاک نشده
ممنون میشم راهنماییم کنین

دوستان یه لطفی میکنن در یه مورد
من کارت جدیدا زیاد تعویض میکنم
با چی یا چجوری یا چه برنامه ای میشه فهمید
1. کارت کاملا سالم هست (نیم سوز نیست یا مشکلی نداره)
2. اوور کلاک نشده
ممنون میشم راهنماییم کنین

برای فهمیدن سالم بودن کارت گرافیک باید بنچمارک های معتبر و بازی های سنگین PC رو اجرا کنید.
بنچمارک های معتبر:

3D Mark11
3D Mark 2013
Unique Heaven 4
Furmark

برای فهمیدن نرمال بودن دمای کارت گرافیک ، می تونید از نرم افزار HW Monitor استفاده کنید و بعد از اجرا اون بنچمارک ها دمای GPU رو چک کنید.

بازی های سنگین PC:

Crysis3
MetroLast Light
Battlefield 3 Multiplayer
Farcry 3

درمورد اورکلاک شدن هم نرم افزاری نیست که بتونه تشخیص بده.
اگر کارت گرافیکی بتونه همه اون بنچمارک ها و بازی ها رو بدون مشکل و مشابه مدل یکسانش اجرا کنه 99درصد مشکلی نداره و سالم هستش.

مشابه مدل یکسانش

اینو از کجا میشه فهمید خود برنامه مقایسه میکنه که مثلا سالم این کارت این هست و این کارتی که الان تست میکنین اینقدر از سالمش کمتر یا در همون حد هست ؟
یا باید بریم تو سایتی جایی ببینیم سالم این کارت در چه حدیه که بعد از تست با اون میزان چقدر فاصله داره
ممنون

اینو از کجا میشه فهمید خود برنامه مقایسه میکنه که مثلا سالم این کارت این هست و این کارتی که الان تست میکنین اینقدر از سالمش کمتر یا در همون حد هست ؟
یا باید بریم تو سایتی جایی ببینیم سالم این کارت در چه حدیه که بعد از تست با اون میزان چقدر فاصله داره
ممنون

برای مقایسه هم می تونی بنچمارک از GPU در سایت های معتبر سخت افزار ببینی.
البته یک نکته مهم هم وجود داره اینکه سایت های سخت افزار سیستم تست شون (پردازنده ) بسیار قوی هستش. برای همین ممکن هستش یک اختلاف خیلی ناچیز وجود داشته باشه.

سلام دوستان
من کارت گرافیک gtx 260 zotac دارم
می خوام یک انویدیا دیگه بخرم به نظرتون اگه اینو آپ کنم یک مدل 480 یا یکم بالاتر بخرم چقدر برام تموم می شه؟؟
در ضمن مشکل من از این کارت نداشتن direct x 11 و پورت hdmi هست

سلام دوستان
می خوام یک انویدیا دیگه بخرم به نظرتون اگه اینو آپ کنم یک مدل 480 یا یکم بالاتر بخرم چقدر برام تموم می شه؟؟
بودجه رو مشخص کن شما, شاید تو اون رنج قیمت انتخاب بهتری ها باشه!

سلام دوستان
سلام
480 دیگه خریدش توصیه نمیشه. قدیمی شده و کارت های گرافیک بهتر از اون در بازار زیاد هستش. 480 مصرف زیاد و حرارت بالایی داره.
بودجه خودتون رو مشخص کنید تا کارت گرافیک مناسب رو معرفی کنیم.

سلام سیستم فقیرانه ی ما تویه پروفایل نوشته!
ولی یک سوال چه طوری من تونستم Farcry 3 رو با رزلوشن 768*1366 که خیلی هم خوبه برایه بازی کردن با ته تنظیمات گرافیکی بازی کنم!
فریم خیلی خوب بود!

سلام عزیزان من چندتا سوال داشتم جای دیگه همه پرسیدم درست جواب ندادند
1-به نظرتون کراس فایر کردن دوتا 7850 ارزش داره چون یه دونه 7850 دارم حالا هزینه ای که برای خرید همین کارت می کنم چه کارت بهتری میشه گرفت؟
2-قیمت یه کارت 7850 دسته دوم چند باشه خوب هست؟
3-به نظرشما حالا زمان خوبی برای خریدن کارت هست ؟چون از یه طرف داره Directx 11.2 میاد از طرف دیگه هم ممکنه سری جدید کارت های amd بیاد همچنین ممکنه دوباره کارت های جدیدی از طرف انویدیا هم معرفی بشه

ممنون.

سلام سیستم فقیرانه ی ما تویه پروفایل نوشته!
ولی یک سوال چه طوری من تونستم Farcry 3 رو با رزلوشن 768*1366 که خیلی هم خوبه برایه بازی کردن با ته تنظیمات گرافیکی بازی کنم!
فریم خیلی خوب بود!
سلام
با کارت GT430 غیر ممکن هستش که بتونی روی تظنیمات ULTRA بازی کنی.
با کارت شما میشه روی DX9 و تنظیمات Medium-low بازی کرد.
ضمنا تعریف فریم خوب ممکنه از دیدگاه شما فرق کنه.
فریم ایده ال 60 فریم هستش.

سلام عزیزان من چندتا سوال داشتم جای دیگه همه پرسیدم درست جواب ندادند
1-به نظرتون کراس فایر کردن دوتا 7850 ارزش داره چون یه دونه 7850 دارم حالا هزینه ای که برای خرید همین کارت می کنم چه کارت بهتری میشه گرفت؟
2-قیمت یه کارت 7850 دسته دوم چند باشه خوب هست؟
3-به نظرشما حالا زمان خوبی برای خریدن کارت هست ؟چون از یه طرف داره Directx 11.2 میاد از طرف دیگه هم ممکنه سری جدید کارت های amd بیاد همچنین ممکنه دوباره کارت های جدیدی از طرف انویدیا هم معرفی بشه

ممنون.
سلام
کراس فایر کردن دو تا کارت mid-range توصیه نمیشه. به جاش می تونید یک Single-GPU قوی بخرید.
Crossfire هم مشکلات Suttering، مصرف و نویز بیشتر رو به همراه داره.
2- قیمت 7850 دست دوم بسته به کارکرد و شرایط گارانتیش حدودا 600-700 هستش.
3- خب کارت های سری 700 انویدیا هم عرضه شدن و می تونید روی این کارت ها هزینه کنید. البته می تونید منتظر بمونید تا ابان ماه که تکلیف سری 9000 شرکت amd معلوم بشه.

سلام آیا پاور 685B برای ASUS 770 DCII جوابگو هست؟
CPU هم I5 2500 K هست
RAM 4 GB
MAIN Z68
ممنون
سلام
پاور 685 وات برای 770 کافی هستش.
سی پی یو شما هم برای 770 نسبتا خوب و جوابگو هستش.

اینی که شما میگی واسه ی رزولوشن های بالاست(1080P)ولی تو رزولوشن های پایین مثل ماست بازی ها اجرا میشن:دی دیگه غیر ممکن تر از این که 9800GT تونست کرایسیس 2 رو Hardcore با فریم خوب(30:-")اجرا کنه؟:دی
حتی رزولوشن HD و تنظیمات High هم کارت GT430 جوابگو نیست.
کارت 9800GT در کل برای بازی های امروزی مناسب نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or