مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

عزیزان سلام
من یه کارت گرافیک می خوام بگیرم خیلی قوی باشه
نمی دونم amd بگیرم یا nvidia
می خوام با بالاترین حد انتی انالیز تو بازی btaman arkham city باشه و این که اصلا لگ نداشته باشه تو این بازی
نظرتون چیه چی بگیرم؟

عزیزان سلام
من یه کارت گرافیک می خوام بگیرم خیلی قوی باشه
نمی دونم amd بگیرم یا nvidia
می خوام با بالاترین حد انتی انالیز تو بازی btaman arkham city باشه و این که اصلا لگ نداشته باشه تو این بازی
نظرتون چیه چی بگیرم؟

باید بودجه تون رو مشخص کنید و سیستم فعلی تون رو هم ذکر کنید دوستان با توجه به اونها کارت گرافیک پیشنهاد میدن

بودجه محدودیت نداره نمی خوام یه چیز خیلی فوق العاده بگیرم یه چیز عالی باشه کارت فعلیم raedon r7870 هست سیستمم i7 3.5ghz هست رم 16 گیگ پاور رو هم که عوض می کنم هارد 1 ترابایت دیگه چی همه چی تو پروفایلم هست

با سلام دوستان لطفا راهنمايی کنيد شخص قابل اعتمادی جهت فروش کارتهای گرافيک ايی وی جی ای رو ميخوام که قيمت مناسب داشته باشه و قابل اعتماد باشه ممنون اگه هر چه سريعتر راهنمايی کنيد با تشکر و اینکه به شرستان هم کارت گرافيک بفرسته

بودجه محدودیت نداره نمی خوام یه چیز خیلی فوق العاده بگیرم یه چیز عالی باشه کارت فعلیم raedon r7870 هست سیستمم i7 3.5ghz هست رم 16 گیگ پاور رو هم که عوض می کنم هارد 1 ترابایت دیگه چی همه چی تو پروفایلم هست
سی پی یوت و مقدار رم هات برای بازی ها مناسب و جوابگو هستش.
7870 هم MID-END هستش و برای بازی های امروزی روی تنظیمات Medium-HIGH جوابگو هستش.
اگر قصد خرید کارت گرافیک جدید دارید، بودجه خودتون رو مشخص کنید.
ضمنا پاور شما هم برای کارت های گرافیک High-END باید تعویض بشه و پاور معتبر و قوی تر تهیه بشه.

سی پی یوت و مقدار رم هات برای بازی ها مناسب و جوابگو هستش.
7870 هم MID-END هستش و برای بازی های امروزی روی تنظیمات Medium-HIGH جوابگو هستش.
اگر قصد خرید کارت گرافیک جدید دارید، بودجه خودتون رو مشخص کنید.
ضمنا پاور شما هم برای کارت های گرافیک High-END باید تعویض بشه و پاور معتبر و قوی تر تهیه بشه.
پاور رو که باید عوض کنم بودجه متوسطش 2 میلیون عزیز نمی خوام یه چیز فوق العاده خفن بگیرم می خوام تو بازی ها لگ نداشته باشه مثلا تو بتمن و تا چند سال دیگه بازی بیاد کم نیاره بعد انتی انالیز رو بالاترین حد هم راحت اجرا کنه نمیدونم انویدیا بگیرم یا amd

پاور رو که باید عوض کنم بودجه متوسطش 2 میلیون عزیز نمی خوام یه چیز فوق العاده خفن بگیرم می خوام تو بازی ها لگ نداشته باشه مثلا تو بتمن و تا چند سال دیگه بازی بیاد کم نیاره بعد انتی انالیز رو بالاترین حد هم راحت اجرا کنه نمیدونم انویدیا بگیرم یا amd
می تونی Nvidia GTX 770 بعلاوه پاور Green650OC تهیه کنی. کارت 770 هم برای اجرای بازی ها با تنظیمات ULTRA و 2XAA یا NOAA مناسب هستش.
برای بازی Batman که از PhysX بهره مند هستش. برای تجربه بهتر این بازی کارت گرافیک Nvidia باید تهیه کنید که 770 گزینه خیلی خوبیه.

عزيز من با اين كارتم بتمن رو 8xaa بازي مي كنم كه باز احساس مي كنم كمه و جاداره بالاتر يره يعني اين 770 از مال مكه xfx raedon r7870 هست بالاتره
کارت 770 از کارت خودت(7870) به طور قابل توجه ای سریعتر هستش و بتمن رو هم می تونی روی تنظیمات max out بازی کنی.

آخرین ویرایش:
می تونی Nvidia GTX 770 بعلاوه پاور Green650OC تهیه کنی. کارت 770 هم برای اجرای بازی ها با تنظیمات ULTRA و 2XAA یا NOAA مناسب هستش.
برای بازی Batman که از PhysX بهره مند هستش. برای تجربه بهتر این بازی کارت گرافیک Nvidia باید تهیه کنید که 770 گزینه خیلی خوبیه.

عزيز من با اين كارتم بتمن رو 8xaa بازي مي كنم كه باز احساس مي كنم كمه و جاداره بالاتر يره يعني اين 770 از مال مكه xfx raedon r7870 هست بالاتره

متاسفانه به پاسخ دقت نکردید!
بازی Batman از PhysX بهره می گیره که فقط روی کارتای NVIDIA فعال میشه و نسبتا هم سنگینه، و راندمان بالا روی کارت شما بخاطر غیر فعال بودنش هست! شما با 770 می تونی همون راندمان رو با افکتهای فیزیکی PhysX داشته باشی.

دست همگی درد نکنه خسته نباشید فقط چون همین 770 مدل های مختلف داره یه مدل خیلی خوب ازش می خوام میتونین معرفی کنین؟مال چه شرکتی باشه بهتره؟ایسوس خوبه

درود

من برای رندر تصویر یک کارت گرافیک میخوام

کارت کوادرو ۵۰۰۰ رو سفارشی یکی دوتا شرکت میارن ولی قیمت خیلی بالا هست

میخواستم بدونم چه کارتی از نظر سخت افزاری به Quadro K5000 نزدیک تر هست و ایا روی کارتهای جدید امکان سافت مود هست

و میشه سری gforce رو به quadro تغییر داد

دست همگی درد نکنه خسته نباشید فقط چون همین 770 مدل های مختلف داره یه مدل خیلی خوب ازش می خوام میتونین معرفی کنین؟مال چه شرکتی باشه بهتره؟ایسوس خوبه

مدلهای موجود فعلا خیلی محدود هستن و از ASUS و MSI هم هنوز به تعداد و عمده موجود نیست در غیر اینصورت انتخابهای اول بودن.
GIGA WINFORCE 3X موجوده که کیفیت خوبی داره ، سریعه و خنک کار می کنه.

از برندهای INNO3D یا ZOTAC هم مدلهایی با کولینگ اختصاصی موجود هستن که اونا هم انتخابهای بعدی هستن.

درود

من برای رندر تصویر یک کارت گرافیک میخوام

کارت کوادرو ۵۰۰۰ رو سفارشی یکی دوتا شرکت میارن ولی قیمت خیلی بالا هست

میخواستم بدونم چه کارتی از نظر سخت افزاری به Quadro K5000 نزدیک تر هست و ایا روی کارتهای جدید امکان سافت مود هست

و میشه سری gforce رو به quadro تغییر داد

QUADRO K5000 همون کارت GTX 680 توی کارتای رده GEFORCE هست .
سافت مود توی نسل های قبلی دست و پا شکسته امکانپذیر بود اما روی نسل های جدید همچین قبلیتی رو ندیدم امکان پذیر شده باشه، چه با کرک و چه با درایور دستکاری شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or