ممنون
آخه قیمت اینارو نمیدونم واس همین نمیدونم 750 چقدر بیشتره قیمتش.
نکته ی بدی اینکه من عمدا ایسوس رو انتخاب کردم چون برند مشهوری هست ولی درمورد اینکه شما گفتید نشنیدم.
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟
برند ASUS همیشه گرونترین مدلها رو توی بازار داخلی داره و البته که بهترین هست اما تنها برند با کیفیت نیست، برندی که همکار من به شما توصیه کرد هم یکی از اصلی ترین شرکای سازنده ی کارتهای گرافیکی NVIDIA بصورت تخصصی هست و کیفیت ساخت خوبی داره، مطمئن باش.
سلام سیستم من اینه
cpu e5700 3.00 ghz
ram:2
گرافیک هم 9500 gt 1gig بود که الان سوخته .
میدونم که سیستمم برای بازی های امروزی خیلی ضعیفه .ولی خوب زیاد نمیخوام خرج کنم میخوام کونسول بگیرم .حالا چون الان سوخته میخوام یه گرافیک بگیرم قیمتشم حدود 250 تا 200 تومن بازی ها رو very low هم نشون بده مشکلی نیست .من با همین 9500 بازی هارو خوب میاورد بالا (ابته low ) اخریش هم farcy3 بود . کلا عادت کردم به کمی لگ داشتن تو بازی .حالا یه کمک ازتون میخوام که کدوم گرافیک رو بگیرم .راستی gt 610 چطوره؟ میصرفه؟
ممنون از راهنمایتون
همین که وضعیت سیستمتون رو می دونید خیلی خوبه، در مورد گرافیک باید بگم که 610 ارزونترین مدل هست و نه برای بازی و نه هیچ کار خاص دیگه ای هم توصیه نمیشه، با وضعیت سیستم شما البته خیلی مهم نیست که چه انتخابی داشته باشید ولی اگر یه 620 بتونید بگیرید که زیر 250 هم پیدا میشه کار بهتری کردید و بعدا پشیمون نمیشید. من خودم همه جا پایینترین مدل مناسب بازی رو 650 توصیه می کنم اما شرایط شما و اینکه می خواین کنسول بخرید تفاوت داره و سیستمتون هم دیگه قابل ارتقا نیست.