1-حدود 10%770 چه قدر از 680 قوی تره؟!
قیمت های این سری ممکنه پایین تر هم بیاد؟!
تا 2 میلیون تومان پیشنهاد دیگه ای هم هست بررسی بشه؟
770 چه قدر از 680 قوی تره؟!
قیمت های این سری ممکنه پایین تر هم بیاد؟!
تا 2 میلیون تومان پیشنهاد دیگه ای هم هست بررسی بشه؟
پاور650گریم oc-b دارم کارت 770 wind force گیگابایت گرفتم براش کافیه دوستان میترسم کافی نباشه دوباره کلی میوفتم تو خرج
پیشاپیش ممنون
سلامسلام؛اول با تشکر از پاسخای جامع تون .بنده سه تا سوال دارم که شاید مربوط نشه ولی بی ربط هم نیست چون هیچ جایی رو تو نت به جامع بودن این سایت و اطلاعات بچه های این انجمن ندیدم!بنده چند وقته میخوام یه لپ تاپ بگیرم که با دو گانفیگ ارائه میشه که فرقشون فقط و فقط توی گرافیکشونه.لپ تاپ مورد نظر سری گیم نیست و بگفته شرکت سازنده سری مالتی مدیاست با Cpu I5 ivy bridge & Ram 4Gig هست که رم قابل ارتقائه. مدل لپ تاپ Lenovo G580کانفیگ اول با گرافیک Geforce 610m 1Gig با قیمت 1720 و کانفیگ دوم با گرافیک Geforce 635 2 Gig با قیمت 1900عرضه میشود(تمام موارد،حتی گارانتی یکسان بجز گرافیک)بنده سه سوال دارم: 1.فرقه بینه 610 و 635 خیلی محسوسه؟چقدر؟اصلا فرقشون توی چیه؟ و ایا 635 گرافیکه قابل اعتمادیه؟ 2.اینکه ایا این لپ برا کاره گیم مناسب هست؟کم نمیاره؟سیستم برق و تغذیه چطور؟ در کل لپ تاپ(چه این مدل و چه بقیه) برا گیم دچاره مشکل میشن؟3.ایا 200ارزش داره برا خریدن 635 اضافه بدم و ایا تغیر قیمت برا این دو گرافیک منصفانه است؟البته این رو هم بگم که بنده زیاد اهل بازی نیستم(درس،دانشگا و کار و خونواده) ولی برام مهمه که بدونم!بعنوانه مثال کریسیس 3 رو در حالت مدیوم با 610 جواب میده? 635 چطور? میدونم سوالای زیاد و جامعی بود ولی واقعا ممنون میشم جوابمو کامل بدید!
سلامدرود.
دوستان دو کارت GTX 770 و GTX 780 در حاله حاضر چه قیمتی دارن؟ خریده کدومشون با توجه به قیمت و کارایی معقول تره؟
کلاً با بـودجه نزدیک به 2 میلیون تومان چه کارتی رو پیــشنهاد میدید؟!!
پیشاپیش ممنون.
پاور 650 برای 770windforce oc کافی هستش. این کارت نیاز به دو تا خروجی 8 پین و 6 پین داره.پاور650گریم oc-b دارم کارت 770 wind force گیگابایت گرفتم براش کافیه دوستان میترسم کافی نباشه دوباره کلی میوفتم تو خرج
پیشاپیش ممنون
مرسی دوست عزیز الان تو بازار قیمت 450 gts asuse حدود 50-70 تومان از 7750 کمتر هستش
کاراییشونم خیلی تفاوتی نداره بنظرتون کدوم بهتره؟
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards
سلام
تا 400 هزار تومن می تونید کارت گرافیک Sapphire HD7750 رو تهیه کنید. البته این کارت گرافیک مناسب بازی نیستش.
کارت 4890 هم دیگه ارزش خرید نداره.به دلیل اینکه از DirectX11 پشتیبانی نمی کنه.
اما کارت GTX480 نسبت به 7750 و 4890 خیلی بهتر هستش و زمان خودش کارت گرافیک High-END بوده که الان هم میشه با 480 با رزولوشن FULL HDو تنظیمات Medium-High با فریم خوب بازی کرد. البته باید مطمئن بشی که کارت 480 دست دوم سالم هستش و از طرف مهلت تست بگیری.
نا گفته نماند که کارت 480 مصرف زیاد و دمای بالایی داره.
سلام1- بین 635 و 610 تفاوت هست و اما نسبتا کم. این دو کارت گرافیک برای بازی مناسب نیستن. 2-کلا قطعات لپ تاپ mobility هستند و نسبت به desktop ضعیف تر هستند. لپ تاپ های مخصوص گیم هم بسیار گران هستند. خب قطعات لپ تاپ همانطور که گفتم mobility هستند و مصرف و دمای کمتری قاعدتا تولید می کنند. لپ تاپی که شما می خواین خریدار کنید، در گیم به مشکل خواهید خورد.3- کرایسیس3 سنگین ترین بازی PC هستش و فکر نمی کنم بشه با 635 یا 610 روان بازی کرد.پس یعنی ارزش نداره که 200 ت بیشتر برا 635 بدم؟ پس این 1گیگ اختلاف خودش رو کجاها نشون میده؟ایا امکانش هست که یه مقایسه از این دو تا کارت توی بازی های مختلف برام بذارید؟(مثله پست های بالاتون)یه سواله دیگه! کارتهای گرافیک لپ تاپ بطوره مثال Gt 610 حافظه ی 1 Gig دارند که تا 2 گیگ رو میتونن شیر کنن(بگفته شرکت سازنده) !ایا اینها واقعیت داره؟ در چه صورت توانایی Up to 2 Gig رو دارند؟ اخه بنده یه گرافیک انبرد داشتم که up to 1 gig بود ولی اصلا تا 256 هم شیر نمیشد(با رم 4 گیگ در ویندوز 32 بیت)
سلام1- بین 635 و 610 تفاوت هست و اما نسبتا کم. این دو کارت گرافیک برای بازی مناسب نیستن. 2-کلا قطعات لپ تاپ mobility هستند و نسبت به desktop ضعیف تر هستند. لپ تاپ های مخصوص گیم هم بسیار گران هستند. خب قطعات لپ تاپ همانطور که گفتم mobility هستند و مصرف و دمای کمتری قاعدتا تولید می کنند. لپ تاپی که شما می خواین خریدار کنید، در گیم به مشکل خواهید خورد.3- کرایسیس3 سنگین ترین بازی PC هستش و فکر نمی کنم بشه با 635 یا 610 روان بازی کرد.پس یعنی ارزش نداره که 200 ت بیشتر برا 635 بدم؟ پس این 1گیگ اختلاف خودش رو کجاها نشون میده؟ایا امکانش هست که یه مقایسه از این دو تا کارت توی بازی های مختلف برام بذارید؟(مثله پست های بالاتون)یه سواله دیگه! کارتهای گرافیک لپ تاپ بطوره مثال Gt 610 حافظه ی 1 Gig دارند که تا 2 گیگ رو میتونن شیر کنن(بگفته شرکت سازنده) !ایا اینها واقعیت داره؟ در چه صورت توانایی Up to 2 Gig رو دارند؟ اخه بنده یه گرافیک انبرد داشتم که up to 1 gig بود ولی اصلا تا 256 هم شیر نمیشد(با رم 4 گیگ در ویندوز 32 بیت)
اگر بودجه کافی دارید خب 635 رو تهیه کنید.حداقل نسبت به 610 بهتر هستش و بعضی از بازی ها را میشه با تنظیمات low یا medium بازی کنید.کارت 635 در 3dmark11 حداقل دو برابر سریعتر نسبت به 610 عمل کرده اما خب در مجموع برای بازی کردن مناسب نیست.
برای مقایسه کارت های گرافیک mobility لپ تاپ می تونید به لینک زیر گذاشتم مراجعه کنید. در این سایت تقریبا همه کارت گرافیک لپ تاپ بررسی شده اند و بنچمارک هاشون هم قرار داده شده.
مقایسه 610 و 635:
NVIDIA GeForce 610M - NotebookCheck.net Tech
NVIDIA GeForce GT 635M - NotebookCheck.net Tech
کارت های گرافیک حافظه Vram و اختصاصی دارند که میشه روشون حساب باز کرد اما مقداری هم از روی رم سیستم برای کارت گرافیک به اشتراک گذاشته میشه اما روی این مقداری که share میشه نمیشه روش حساب باز کرد. فقط باید به حافظه Vram توجه کرد. حافظه ختصاصی 610 هم یک گیگابایت هستش.
مقدار share شدن هم بستگی به مقدار ram که روی سیستم نصب هستش داره.
مرسی دوست عزیز الان تو بازار قیمت 450 gts asuse حدود 50-70 تومان از 7750 کمتر هستش
کاراییشونم خیلی تفاوتی نداره بنظرتون کدوم بهتره؟
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards
کلا تراشه های گرافیکی موبایل زیاد قدرتی ندارن و برای بازی مناسب نیستند، مگر مدلهای High End شون که از GT 650M به بالا یا 7790M به بالا هست، رم گرافیک این وسط تاثیری نداره و تبلیغاتی هست. اگر هم برای بازی نمی خواید که اون تراشه ی گرافیکی آنبرد پردازنده هم کفایت می کنه.
سلامدوستان سلام.
یدونه MSI 6970 Lightning آکبند موجوده به قیمت 660 تومن.
کارت دوستم هم Gainward 560 2Gb هستش.
میخواست 580 های منو ور داره که که قسمتش نشد.
الان ارزش داره کارت خودشو بده و 6970 رو ورداره ؟
بودجه هم همون نهایت 700 تومن هستش.
ممنون
ممنون.معماری 780 هم GK110 هستش با 7.1 میلیارد ترانزیستور و متاسفانه nvidia در کارت 770 از معماری gk104 با 3.5 میلیارد ترانزیستور استفاده کرده که دقیقا در 680 هم از همین استفاده شده.
تا 2 میلیون تومن بهترین انتخاب gigabyte gtx770 windforce oc هستش.این کارت از 680 هم 10 درصد سریعتر هستش و از 780 هم 20 تا 25 درصد ضعیف تر.