مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
بهترین کارت گرافیک توی رنج 300 هزارتومن رو می خواستم بهم معرفی کنید

کارت GT640 همین حدود قیمت داره، البته برای بازی ضعیف هست و توصیه نمیشه
برای بازی مدل GT 650 یا بالاتر توصیه میشه، اونم تازه نه برای بالاترین تنظیمات در تمام بازیها. تنظیمات متوسط و رزولوشن زیر HD

سلامً
میخواستم ببینم محصولات inno3d چه جورین کیفیتشون خوبه فقط برای اطلاع عمومیم میگم؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید

بستگی به مدلش داره، به تازگی بیشتر میشه روی کیفیت ساخت و راندمان کارتهای سری 600 و 700 جدیدش حساب کرد، مدلهای High end یا گرون قیمتش، مدلهای ارزون قیمتش رو نمی دونم.

مادربوردم foxconn h61mxp
رم 4 ddr3
سی پی یو g645
کارت گرافیک فعلی هم ati 5450
می خواستم تا حدود 350 خرج کارت گرافیک کنم؛مسلما انتظار بالایی هم ندارم ازش فقط در حدی که بازی ها رو توی حالت مدیوم با یه رزولیشن مناسب روون اجرا کنه

کارت GT640 همین حدود قیمت داره، البته برای بازی ضعیف هست و توصیه نمیشه
برای بازی مدل GT 650 یا بالاتر توصیه میشه، اونم تازه نه برای بالاترین تنظیمات در تمام بازیها. تنظیمات متوسط و رزولوشن زیر HD
فضولی نباشه آقا من gt430 inno3d ساده دارم تا به حال بازی ها رو روی وری هاگ بازی کردم با آخرین رزولوشن{البته توی بعضی ها فریم60 نبوده ولی در حد راضی کننده ای بوده} بعد چه جوری مدل های640 و 650 که بالاترند نمیتونند{سیستم توی پروفایل نوشته شده}

آخرین ویرایش:
مادربوردم foxconn h61mxp
رم 4 ddr3
سی پی یو g645
کارت گرافیک فعلی هم ati 5450
می خواستم تا حدود 350 خرج کارت گرافیک کنم؛مسلما انتظار بالایی هم ندارم ازش فقط در حدی که بازی ها رو توی حالت مدیوم با یه رزولیشن مناسب روون اجرا کنه

متاسفانه بجز گرافیک پردازنده ی شما هم ضعیفه و توی بازیهای سنگین جدید نمی تونه آخرین راندمان گرافیک رو استخراج کنه، اما به هر حال گزینه ی اول برای سرعت فریم و کیفیت بالاتر بازیها روی سیستم شما هنوز هم ارتقای کارت گرافیک هست.
با 350 تومن کارت گرافیکی مناسب بازی نمیشه خرید، اگر دست کم حدود 500 تومن فرآهم کنید میشه باهاش یه کارت 7770 خرید که ارزش پولی رو که بابتش می دید داره.

با 350 تومن میشه کارت GT 640 از برخی برندهای ارزونتر رو خرید که همونطور که گفته شد برای بازی توصیه نمیشه، ( منظور سرعت میانگین در بازیها پایینتر از سطح مورد قبول هست)

فضولی نباشه آقا من gt430 inno3d ساده دارم تا به حال بازی ها رو روی وری هاگ بازی کردم با آخرین رزولوشن{البته توی بعضی ها فریم60 نبوده ولی در حد راضی کننده ای بوده} بعد چه جوری مدل های640 و 650 که بالاترند نمیتونند{سیستم توی پروفایل نوشته شده}

430 هم کارت مناسب بازی نیست دوست عزیز!
چیزی که شما تجربه کردی حتما در رزولوشن خیلی پایین و تنظیمات نهایت متوسط بوده و حتما خیلی از بازیهای سنگین رو هم اجرا نکردی! و این چیزی نیست از نظر ما بشه باهاش قدرت کارت رو سنجش کرد و بهش امتیاز خوب داد.

معیار ما سرعت فریم خوب در بازیهای روز با آخرین تنظیمات(به جز AA) و رزولوشن 1680 یا 1920 که عرف انجام بازیهای روزه هست و بجز این توانایی به چالش کشیدن بازیهای دست کم تا یک سال آینده رو هم همیشه مدنظر قرار می دیم که یه کارت رو می تونیم توصیه کنیم و کارت دیگه ای رو نه، این الزاما با تجربه ی شخصی افراد که ممکنه محدود هم باشه یکی نیست!

سلام,
الان قیمت Radeon HD 7990 در بازار ایران چنده ؟
و اینکه آیا این کارت بهتره یا کارته رقیبش از نظر حرفه ایی ؟ (من تو نت که جستوجو میکردم از نظر ظاهری که نشون میداد 7990 یکمی بالاتر بود البته از چنجا هم سوال کردم همین 7990 رو گفتن)

سلام,
و اینکه آیا این کارت بهتره یا کارته رقیبش از نظر حرفه ایی ؟ (من تو نت که جستوجو میکردم از نظر ظاهری که نشون میداد 7990 یکمی بالاتر بود البته از چنجا هم سوال کردم همین 7990 رو گفتن)
هم رده هستن ولی 7990 از 690 کمی سریعتره AnandTech | Bench - GPU13
قیمتشم از برند سافایر 5500 هست!!که به این قیمت اصلا ارزش خرید نداره!

سلام,

همونطور که گفته شد سرعت خطی 7990 از GTX 690 در کل کمی بالاتر هست اما بخاطر عدم ثبات فریم و مشکل Micro Stuttering در تکنیک چند کارتی یا چند هسته ای کراس فایر، راندمان بالاتر در عمل به تجربه ی ضعیفتری نسبت به فریم با ثبات تر GTX 690 تبدیل میشه، بنابرای تا رفع این مشکل( که خود AMD برای ماه گذشته قولش رو داده بود و باز به تاخیر انداخت) در درایورها فعلا خریدش توصیه نمیشه. حتی اگر قیمت رو هم در نظر نگیریم.

سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم بین Asus 7790 و Asus Gtx 650ti موندم.
میخواستم اگه میشه کمکم کنید.
البته اگه قیمتاشم بگید که عالی میشه.
ممنون

سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم بین Asus 7790 و Asus Gtx 650ti موندم.
میخواستم اگه میشه کمکم کنید.
البته اگه قیمتاشم بگید که عالی میشه.
ممنون
اگه میخوای تا 750 هزینه کنی GTX650Ti Boost با برد ZOTAC پیشنهاد میشه یه 15 درصدی هم حدودا از 7790 سریعتر هستش دیگه 650Ti بماند !

اگه میخوای تا 750 هزینه کنی GTX650Ti Boost با برد ZOTAC پیشنهاد میشه یه 15 درصدی هم حدودا از 7790 سریعتر هستش دیگه 650Ti بماند !

ممنون
آخه قیمت اینارو نمیدونم واس همین نمیدونم 750 چقدر بیشتره قیمتش.
نکته ی بدی اینکه من عمدا ایسوس رو انتخاب کردم چون برند مشهوری هست ولی درمورد اینکه شما گفتید نشنیدم.
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید؟

سلام سیستم من اینه
cpu e5700 3.00 ghz
ram:2
گرافیک هم 9500 gt 1gig بود که الان سوخته .
میدونم که سیستمم برای بازی های امروزی خیلی ضعیفه .ولی خوب زیاد نمیخوام خرج کنم میخوام کونسول بگیرم .حالا چون الان سوخته میخوام یه گرافیک بگیرم قیمتشم حدود 250 تا 200 تومن بازی ها رو very low هم نشون بده مشکلی نیست .من با همین 9500 بازی هارو خوب میاورد بالا (ابته low ) اخریش هم farcy3 بود . کلا عادت کردم به کمی لگ داشتن تو بازی .حالا یه کمک ازتون میخوام که کدوم گرافیک رو بگیرم .راستی gt 610 چطوره؟ میصرفه؟
ممنون از راهنمایتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or