سلام
بهترین کارت گرافیک توی رنج 300 هزارتومن رو می خواستم بهم معرفی کنید
سلامً
میخواستم ببینم محصولات inno3d چه جورین کیفیتشون خوبه فقط برای اطلاع عمومیم میگم؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید
فضولی نباشه آقا من gt430 inno3d ساده دارم تا به حال بازی ها رو روی وری هاگ بازی کردم با آخرین رزولوشن{البته توی بعضی ها فریم60 نبوده ولی در حد راضی کننده ای بوده} بعد چه جوری مدل های640 و 650 که بالاترند نمیتونند{سیستم توی پروفایل نوشته شده}کارت GT640 همین حدود قیمت داره، البته برای بازی ضعیف هست و توصیه نمیشه
برای بازی مدل GT 650 یا بالاتر توصیه میشه، اونم تازه نه برای بالاترین تنظیمات در تمام بازیها. تنظیمات متوسط و رزولوشن زیر HD
مادربوردم foxconn h61mxp
رم 4 ddr3
سی پی یو g645
کارت گرافیک فعلی هم ati 5450
می خواستم تا حدود 350 خرج کارت گرافیک کنم؛مسلما انتظار بالایی هم ندارم ازش فقط در حدی که بازی ها رو توی حالت مدیوم با یه رزولیشن مناسب روون اجرا کنه
فضولی نباشه آقا من gt430 inno3d ساده دارم تا به حال بازی ها رو روی وری هاگ بازی کردم با آخرین رزولوشن{البته توی بعضی ها فریم60 نبوده ولی در حد راضی کننده ای بوده} بعد چه جوری مدل های640 و 650 که بالاترند نمیتونند{سیستم توی پروفایل نوشته شده}
هم رده هستن ولی 7990 از 690 کمی سریعتره AnandTech | Bench - GPU13سلام,
الان قیمت Radeon HD 7990 در بازار ایران چنده ؟
و اینکه آیا این کارت بهتره یا کارته رقیبش از نظر حرفه ایی ؟ (من تو نت که جستوجو میکردم از نظر ظاهری که نشون میداد 7990 یکمی بالاتر بود البته از چنجا هم سوال کردم همین 7990 رو گفتن)
سلام,
الان قیمت Radeon HD 7990 در بازار ایران چنده ؟
و اینکه آیا این کارت بهتره یا کارته رقیبش از نظر حرفه ایی ؟ (من تو نت که جستوجو میکردم از نظر ظاهری که نشون میداد 7990 یکمی بالاتر بود البته از چنجا هم سوال کردم همین 7990 رو گفتن)
690 حدود 1200 ارزون تره!!!باید 690 رو انتخاب کنین.دوتا کارت اونقدر سریع هستن که نیاز به اورکلاک رو به صفر میرسونن!!وضعیت اورکلاکشون چطوره یعنی کدوم بازده بهتری میده و به صرفه تره ؟
اگه میخوای تا 750 هزینه کنی GTX650Ti Boost با برد ZOTAC پیشنهاد میشه یه 15 درصدی هم حدودا از 7790 سریعتر هستش دیگه 650Ti بماند !سلام
من میخوام یه کارت گرافیک بخرم بین Asus 7790 و Asus Gtx 650ti موندم.
میخواستم اگه میشه کمکم کنید.
البته اگه قیمتاشم بگید که عالی میشه.
ممنون
اگه میخوای تا 750 هزینه کنی GTX650Ti Boost با برد ZOTAC پیشنهاد میشه یه 15 درصدی هم حدودا از 7790 سریعتر هستش دیگه 650Ti بماند !