GabrielBelmont
کاربر سایت
سلام از بین دو کارت ASUS GTX 660 Ti OC DCII 2GB GDDR5 و SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 کدوم رو پیشنهاد میدید قیمتهاشوون تقریبا یکی شده الان میخواستم از شما هم راهنمایی بگیریم لطفا دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنید ممنون
فک میکنم 140 مناسب باشه.سلام دوستان
من یه کار 9800 جی تی زوتاک دارم که اورکلاک نشده میخواستم بدونم میتونم این بفروشم ؟
GTX660 Ti DCII OC پیشنهاد میشه چه از نظر کارایی و چه از نظر خنک کننده.(البته مورد آخر نسبت به مدلای مرجع از GTX660 Ti)سلام از بین دو کارت ASUS GTX 660 Ti OC DCII 2GB GDDR5 و SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 کدوم رو پیشنهاد میدید قیمتهاشوون تقریبا یکی شده الان میخواستم از شما هم راهنمایی بگیریم لطفا دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنید ممنون
سلام دوستان
من یه کار 9800 جی تی زوتاک دارم که اورکلاک نشده میخواستم بدونم میتونم این بفروشم ؟
سلام از بین دو کارت ASUS GTX 660 Ti OC DCII 2GB GDDR5 و SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 کدوم رو پیشنهاد میدید قیمتهاشوون تقریبا یکی شده الان میخواستم از شما هم راهنمایی بگیریم لطفا دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنید ممنون
سلام
بنظرتون کارت 770 gtx اگه بیاد قیمتش حدودا چقدره؟
دوستان میخوام با 600 تا 700 تومن یه کارت مخصوص بازی بگیرم میشه راهنمایی کنید و پاور مخصوص هر کدومو بگید.
دوستمون توضیح داد من کاملش میکنم با 120 تومن بالاتر میتونی HD7850 با برد Sapphire رو در نظر بگیری در غیر اینصورت تو رنج 550 تا 800 کارتی که ارزش خرید داشته باشه موجود نیست ، تا خود 550 هم HD7770 پیشنهاد میشه !دوستان میخوام با 600 تا 700 تومن یه کارت مخصوص بازی بگیرم میشه راهنمایی کنید و پاور مخصوص هر کدومو بگید.
دسته دو رو میشه مثال بزنید.
با توجه به قطعات ، از کارتایی مثل GTX650 Ti یا HD7770 هم میتونی استفاده کنی که تو رنج 550 تا 650 قرار میگیره اما برای خرید گرافیک شما باید یه بودجه مشخص کنی تا بشه طبق اون نظر داد.سلام دوستان
من میخواستم بدونم در حال حاضر با این سیستم که من دارم بهترین مدل کرت گرافیکی که میتونم تهیه کنم چیه.چون فعلا بودجه کافی ندارم سیستم رو عوض کنم.گرافیک رو برای بازی میخوام.
Motherboard: ASUS P5Q Premiumاینم مشخصات کارت گرافیک فعلیم
CPU : Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 (4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz FSB
Power :530 watt green
memory : 4GIG DDR2 - 600
ممنون میشم یکی از اساتید کمکم کنه.![]()
با تشکر
دوستان عزیز پیشنهاد میکنم پول خودتون رو دور نیندازید. به عبارت دیگر، کارت گرافیک GTX 660 TI حدود دویست هزار تومان گرون تره از GTX 660 ، این در حالیه که تفاوت قدرت این دو تا کارت خیلی کمه و حتی Inno3D GTX 660 نه تنها از ASUS خنک تره (اون " 20% خنکتر" ASUS دروغ محضه ؛ دمای Inno3D از 55 بالاتر نمیاد اونم در حالت Load و در عمل ثابت شده! )، بلکه 200 تومنم کمتر میدین... ( نقد این کارت رو اینجا بخونین ) ( همچنین پست آخر این تاپیک رو بخونین و نیز خوندن این مقاله رو هم شدیداً توصیه میکنم )
موفق باشید.
با توجه به قطعات ، از کارتایی مثل GTX650 Ti یا HD7770 هم میتونی استفاده کنی که تو رنج 550 تا 650 قرار میگیره اما برای خرید گرافیک شما باید یه بودجه مشخص کنی تا بشه طبق اون نظر داد.