مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام از بین دو کارت ASUS GTX 660 Ti OC DCII 2GB GDDR5 و SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 کدوم رو پیشنهاد میدید قیمتهاشوون تقریبا یکی شده الان میخواستم از شما هم راهنمایی بگیریم لطفا دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنید ممنون

سلام دوستان
من یه کار 9800 جی تی زوتاک دارم که اورکلاک نشده میخواستم بدونم میتونم این بفروشم ؟
فک میکنم 140 مناسب باشه.
سلام از بین دو کارت ASUS GTX 660 Ti OC DCII 2GB GDDR5 و SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 کدوم رو پیشنهاد میدید قیمتهاشوون تقریبا یکی شده الان میخواستم از شما هم راهنمایی بگیریم لطفا دلیل انتخابتون رو هم ذکر کنید ممنون
GTX660 Ti DCII OC پیشنهاد میشه چه از نظر کارایی و چه از نظر خنک کننده.(البته مورد آخر نسبت به مدلای مرجع از GTX660 Ti)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من یه کار 9800 جی تی زوتاک دارم که اورکلاک نشده میخواستم بدونم میتونم این بفروشم ؟

می تونی حدود 150 تومن قیمت بزاری، راندمان یه کارت 200 تومنی نسل جدید رو میده.

من کارت ASUS رو ترجیح می دم، چون این مدلش هم خنک کننده ی کم صدا و خنکی داره و هم چون کارت اورکلاک شده راندمانش از 7950 استوک چیزی کم نداره و کمی هم بالاتر قرار می گیره.

دوستان میخوام با 600 تا 700 تومن یه کارت مخصوص بازی بگیرم میشه راهنمایی کنید و پاور مخصوص هر کدومو بگید.

با این قیمت بهتره دنبال کارت های دست دوم باشی چون کارت اکبند خوبی با این رنج در بازار نداریم بجز 650TI که خیلی سخت گیر میاد! یا میتونی با همون 600 یدونه ASUS 650 برداری.

دوستان میخوام با 600 تا 700 تومن یه کارت مخصوص بازی بگیرم میشه راهنمایی کنید و پاور مخصوص هر کدومو بگید.
دوستمون توضیح داد من کاملش میکنم با 120 تومن بالاتر میتونی HD7850 با برد Sapphire رو در نظر بگیری در غیر اینصورت تو رنج 550 تا 800 کارتی که ارزش خرید داشته باشه موجود نیست ، تا خود 550 هم HD7770 پیشنهاد میشه !

دسته دو رو میشه مثال بزنید.

با بودجه شما میشه 7850 پاور ادیشن OC یا توین فروزر رو گیر آورد. یا اگه کمی به بودجه اضافه کنید کارت I CHILL 650TI HERCULEZ یا ASUS 650TI TOPرو میتونین بخرید آکبند.

آخرین ویرایش:
VGA

سلام دوستان
من میخواستم بدونم در حال حاضر با این سیستم که من دارم بهترین مدل کرت گرافیکی که میتونم تهیه کنم چیه.چون فعلا بودجه کافی ندارم سیستم رو عوض کنم.گرافیک رو برای بازی میخوام.

Motherboard: ASUS P5Q Premium

CPU : Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 (4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz FSB
Power :530 watt green
memory : 4GIG DDR2 - 600
اینم مشخصات کارت گرافیک فعلیم

27121308371613961931.png

ممنون میشم یکی از اساتید کمکم کنه.
با تشکر

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من میخواستم بدونم در حال حاضر با این سیستم که من دارم بهترین مدل کرت گرافیکی که میتونم تهیه کنم چیه.چون فعلا بودجه کافی ندارم سیستم رو عوض کنم.گرافیک رو برای بازی میخوام.

Motherboard: ASUS P5Q Premium

CPU : Intel® Core™2 Quad Processor Q8300 (4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz FSB
Power :530 watt green
memory : 4GIG DDR2 - 600
اینم مشخصات کارت گرافیک فعلیم

27121308371613961931.png
ممنون میشم یکی از اساتید کمکم کنه.
با تشکر
با توجه به قطعات ، از کارتایی مثل GTX650 Ti یا HD7770 هم میتونی استفاده کنی که تو رنج 550 تا 650 قرار میگیره اما برای خرید گرافیک شما باید یه بودجه مشخص کنی تا بشه طبق اون نظر داد.

دوستان عزیز پیشنهاد میکنم پول خودتون رو دور نیندازید. به عبارت دیگر، کارت گرافیک GTX 660 TI حدود دویست هزار تومان گرون تره از GTX 660 ، این در حالیه که تفاوت قدرت این دو تا کارت خیلی کمه و حتی Inno3D GTX 660 نه تنها از ASUS خنک تره (اون " 20% خنکتر" ASUS دروغ محضه ؛ دمای Inno3D از 55 بالاتر نمیاد اونم در حالت Load و در عمل ثابت شده! )، بلکه 200 تومنم کمتر میدین... ( نقد این کارت رو اینجا بخونین ) ( همچنین پست آخر این تاپیک رو بخونین و نیز خوندن این مقاله رو هم شدیداً توصیه میکنم )
موفق باشید.

دوستان عزیز پیشنهاد میکنم پول خودتون رو دور نیندازید. به عبارت دیگر، کارت گرافیک GTX 660 TI حدود دویست هزار تومان گرون تره از GTX 660 ، این در حالیه که تفاوت قدرت این دو تا کارت خیلی کمه و حتی Inno3D GTX 660 نه تنها از ASUS خنک تره (اون " 20% خنکتر" ASUS دروغ محضه ؛ دمای Inno3D از 55 بالاتر نمیاد اونم در حالت Load و در عمل ثابت شده! )، بلکه 200 تومنم کمتر میدین... ( نقد این کارت رو اینجا بخونین ) ( همچنین پست آخر این تاپیک رو بخونین و نیز خوندن این مقاله رو هم شدیداً توصیه میکنم )
موفق باشید.

پیشنهاد درستی نیست، تفاوت 660 و 660Ti در فرکانس استوک کم نیست و محسوس هست. اما مشخصه که کارت 660 اورکلاک شده فاصلش رو با 660Tiکم می کنه اما بازم بهش نمی رسه
بحث دما یه عامل مجزا هس، هر دو کارتی که گفتین از خنک کننده های اختصاصی خوب و کم صدایی برخوردارن اما این دلیل برتری یه کارت 660 به یه کارت 660Ti نمیشه! توی مقاله لینک هم جایی این رو نگفته!

با توجه به قطعات ، از کارتایی مثل GTX650 Ti یا HD7770 هم میتونی استفاده کنی که تو رنج 550 تا 650 قرار میگیره اما برای خرید گرافیک شما باید یه بودجه مشخص کنی تا بشه طبق اون نظر داد.

با تشکر از دوستانی که من رو راهنمایی کردن و پاسخ سوالمو دادن

در مورد هزینه هم تا حدود 600 تومن
دوستان عزیز چون اطلاعات من محدوده چند تا سوال دیگه برام پیش اومده.

1-power من میتونه این مدل کارت گرافیک (GTX 650 TI )رو پشتیبانی کنه؟

2-آیا MOtherboard من این مدل رو پشتیبانی میکنه؟
67035628125189095913.png

3-در مورد BUS Width هم یکم راه نمایی کنید.128 و 256 در اجرای بازی چه تفاوتهایی با هم دارند؟

4-مموری کارت گرافیک چه اندازه تو بهتر اجرا شدن بازی تاثیر داره؟مثلا تفاوت 1GIG و 2GIG و همچنین تفاوت DDR3وDDR5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or