عزیزان این گرافیک تو ایران موجود هست؟میشه یکی اطلاعاتی در مورد قدرت و قیمتش بده
ASUS GeForce® GTX 670 DC Mini small form factor gaming graphics card
موجود که نیست (زمان زیادی از معرفی ش نمیگذره) از نظر کارایی هم دقیقا 670ـه Ref به حساب میاد !
هدف ASUS همونطور که از ظاهرش مشخصه استفاده از یه کارت گرافیک قدرتمند مثل 670 ولی با سایزی که بشه تو Mainهای Mini-ITX ازش استفاده کرد و البته با قیمت بالاتر از 670ـه استاندارد !
اصلا بودجه برام مهم نیست فقط یک چیزی میخوام خیلی قوی و لا اقل تا 2 یا 3 سال هنوز بازیها را برام support کنه فقط NVIDIA بگید لطفا ATI نمی خوام باشه ممنون
اول از همه مشخصات سیستم فعلی ت رو دقیق بگو ببینیم چی به چیه !
در مورد کارت هم اگه وضعیت سیستم در نظر نگیریم و بودجه هم محدودیت نداشته باشه GTX690 پیشنهاد میشه !
Titan از 690 بهرته.
690 از دو هسته ی 680 تشکیل شده و این باعث بوجود اومدن Micro stuttering توی این کارت هاست.
اگر کارت رو برای بازی میخوان (که 100% هم همینطوره) Titan برای بازی بهتر عمل میکنه, گرچه 5% تا 15% از 690 ضعیفتره ولی هم Resolution های خیلی بالاتر از 690 رو ساپورت میکنه هم توی بازی فریم ها سریع تر Render میشن.
Micro stuttering چیه؟ چون 690 از دو هسته تشکیل شده گاهی بعد از Render شدن یک فریم, چون فریم بعدی باید توسط هسته ی دوم انجام بشه یه Delay بوجود میاد و گاهی این Delay ها توی کارت های 690 پشت سر هم اتفاق میفتن که اصلا لذت بخش نیست.
690 حدودا بین 15 تا %20 سریعتر از Titan هستش با این تفاوت که هم قیمت Titan هستش !
مشکل Micro Stuttering دلایل زیادی برای دیده شدنش وجود داره :
1-بصورت کلی میگم کاربر بیش از حد باید حساس باشه که بخواد به این موضوع پی ببره !
2-معمولا تو فریم های پایین بیشتر به چشم میاد تا فریم های بالاتر در نتیجه برای کارتی مثل 690 که %99 بازیهای موجود رو تو Resـه 1080/1200 (بالاترین تنظیمات و جزئیات) بالای 55 فریم اجرا میکنه میشه گفت خیلی کم دیده میشه مگر اینکه طرف بخواد تو Resهای بالاتری بازی کنه !
3-Micro Stuttering باز معمولا تو پیکربندی 2 کارت بصورت SLI و CFX بیشتر به چشم میاد تا 1 تک کارت با 2 تا GPU (یا همون Dual GPU) ، طبق تست بررسی ها چون دیگه پل ارتباطی در کار نیست پس این تاخیر به مراتب کمتر از حالت 2 کارت جداگانه هستش !
4-تو همه بازی ها به یه شدت نیست و بسته به بازی درصدش کم و زیاد میشه و تو درایورای بروز (نسبت به بازی عرضه شده در تاریخ مشخص) معمولا این مشکل به حداقل حالت ممکن میرسه و بصورت کلی این مشکل تو کارتای AMD بیشتر دیده میشه تا Nvidia ! (همون ضعف درایور)
5-همینطور قطعات هم تاثیر زیادی تو بالا پایین شدن این تاخیر میذاره از CPU گرفته تا Main و... که باید در بهترین حالت ممکن قرار بگیره (با توجه به کارت ها) تا وضعیت بهبود پیدا کنه !
در جمع بندی همونطور که گفتم بیشتر تو فریم های پایینتر به چشم میاد تا فریم های بالاتر پس برای کارتی مثل 690 این مشکل در حداقل حالت قرار میگیره در نتیجه میشه گفت اصلا به چشم نمیاد !
اگه یه کارت گرافیک که 16X 2.0 هست به مادربرد 8X 2.0 وصل کنیم چقدر از قدرتش کم میشه؟
بستگی به کارت داره ولی اگه کارت ذاتا PCIE 2.0 ساپورت باشه تفاوت کارایی محسوس نیست یا دقیقتر اصلا به چشم نمیاد !
سلامکسی نمی دونه gtx 650ti boost و 7790 کی وارد بازار میشن
در کل تا رنج 800 تومن چه کارتی مناسبه فقط گیمه و اینده بهتری داره از نظر sli یا crossfire
ممنونم
اینو باید از وارد کننده ها بپرسی !
با 100 تومن هزینه ی بالاتر HD7850 پیشنهاد میشه و تا این رنج بهترین انتخاب موجود به حساب میاد اکثر بازیهارو تو Resـه 1080 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا میکنه !
سلام
مدل Geforce GTX 660 هنوز هست تو بازار؟ قیمتش تو چه رنجیه؟ Gigabyte GTX660 OC چنده؟
بودنش که از اول هم کمیاب بود و مثل GTX660 Ti بصورت انبوه از هر برندی تو بازار موجود نبود اگه گیر بیاد محدود به چند برند خاص مثل ASUS , Inno3d و... میشه !
آخرین بار با برد Inno3dش 1.100 معامله میشد !
سلام بین کارتهای 7850 و 6970 کدوم بهتره
من تا جایی که مشخصات رو دیدم 6970 قویتره و ارزون تر ولی قدیمی.
در کل کدوم برا گیم بهتره.
مرسی
کاراییشون شبیه به همه ولی در جمع بندی 6970 یه 3 یا 4 فریمی حدودا سریعتره !
در کل 7850 پیشنهاد میشه !
سلام دوستان خوبم
ممنون که راهنمایی کردید
من الان رو 2 راهی موندم
یه کارت پیدا کردم 7770 حدود 615هزار ت و یه کارت دیگه ب6870 رو پیدا کردم با قیمت 750 به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟
قبلا کع جناب اقای supra فرمود 7770 خوبه و یکی دیگه از دوستانم عزیزم گفت که اصلا جیفورس برا ما ایرانیا کارت گرونی محسوب میشه و ati به صرفه تره
حال من نگاه مشخصات کردم هردوشون خوبند اما 6870 با رابط کاربری 256 تونسته بهتر فریم بزنه تو بازی ها به نظرتون کدوم خوبه بخرم؟؟؟
خوب 6870 که سریعتره و بحثی توش نیست ولی از نظر قیمتی هم همونطور که خودت قیمت گذاشتی به همون نسبت بالاتر از 7770 هستش پس این اختلاف 130 تومن منطقیه !
اگه شما میخوای تا 750 هزینه کنی پیشنهاد من اینه که صبر کنی بودجه رو به 870 880 تومن برسونی و یه ضرب بری سراغ 7850 که به مراتب سریعتر از 6870 هستش و آینده ی بهتری برای بازیها داره در غیر اینصورت همون 7770 پیشنهاد میشه حالا اگه با برد Sapphire یا Club3Dش رو پیدا کنی میتونی با هزینه ی کمتر یعنی 550 560 تومن این کارت رو خریداری کنی !