مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سریه GTX 700 هم با کارت GTX 780 معرفی شد!!!!
انویدیا اومده تایتان رو یکم ضعیف کرده به نامه GTX 780 داده بیرون:|

کارت GTX 780 حدود 25 تا 30 درصد قویتر از 680 و فقط 10 درصد ضعیفتر از GTX TITAN هست، در حالی که خیلی ارزونتر از TITAN در میاد و فقط 150 دلار گرونتر از 680 هست!
GTX 770 هم هفته ی آینده معرفی خواهد شد.

سلام من موندم at I بگیرم یا nvidia بین ۷۹۷۰ و ۶۷۰ .... یا صب کنم سری ۷
سری 7xx انویدیا با GTX 780 معرفی شده.هفته دیگه هم 770 معرفی میشه. حالا که صبر کردی،یه خورده دیگه هم صبر کن ضرر نمیکنی.
ولی اگه بین 7970 و 670 رو میخوای بدونی تفاوت چندانی ندارن ولی من به شخصه 670 رو ترجیح میدم;)

سری 7xx انویدیا با GTX 780 معرفی شده.هفته دیگه هم 770 معرفی میشه. حالا که صبر کردی،یه خورده دیگه هم صبر کن ضرر نمیکنی.
ولی اگه بین 7970 و 670 رو میخوای بدونی تفاوت چندانی ندارن ولی من به شخصه 670 رو ترجیح میدم;)

اون 780 که معرفی شده و البته تا برسه ایران خیلی طول میکشه قیمتش پایین 2700 نخواهد بود! بودجه رو هم باید در نظر گرفت.

اون 780 که معرفی شده و البته تا برسه ایران خیلی طول میکشه قیمتش پایین 2700 نخواهد بود! بودجه رو هم باید در نظر گرفت.

/

ممنون من حالا یه ماه دیگه هم صب می کنم :-) ۷۷۰ بگیرم ۷۶۰ کی میاد؟

دلیل اینکه سری 7000 ای ام دی و یا سری 600 انویدیا بر سری های قبلیشون برتری داره دقیقا چیه ؟
مثلا چرا 5970 با وجود اینکه قدرتش زیاده ام پیشنهاد نمیشه ؟

دوم اینکه آیا واقعا انویدیا پایداری فریم بهتری نسبت به ای ام دی داره ؟ از کجا میشه فهمید

و در آخر بگم که شما بین gtx 650 ti boost و hd 7790 کدومو پیشنهاد میدین؟ و چرا

/

ممنون من حالا یه ماه دیگه هم صب می کنم :-) ۷۷۰ بگیرم ۷۶۰ کی میاد؟

GTX 760TI/760 ممکنه تا یک ماه آینده معرفی بشن، اما به این زودی وارد بازار نمیشن

دلیل اینکه سری 7000 ای ام دی و یا سری 600 انویدیا بر سری های قبلیشون برتری داره دقیقا چیه ؟
مثلا چرا 5970 با وجود اینکه قدرتش زیاده ام پیشنهاد نمیشه ؟

دوم اینکه آیا واقعا انویدیا پایداری فریم بهتری نسبت به ای ام دی داره ؟ از کجا میشه فهمید

و در آخر بگم که شما بین gtx 650 ti boost و hd 7790 کدومو پیشنهاد میدین؟ و چرا

همیشه سریهای جدید بر سریهای قبلی برتری داره، چیز جدید نیست، اما منظور شما اینه که مثلا یه مدل High End مثل 5970 بر یه مدل Mainstream مثل 6950 برتری داره یا خیر، که اون هم باید چند فاکتور رو برای مقایسه در نظر گرفت:

-سرعت خطی کدوم بالاتر هست؟
-مصرف برق کدوم بیشتر هست؟
- از نظر نویز و حرارت کدوم برتری دارن؟
-کارت تک هسته ای هست یا دو هسته ای

از اونجایی که مصرف کارتای دو هسته ای و صدای تولید شده توسط خنک کننده هاشون به نسبت بالاتر از مدلهای تک هسته ای نسل بعد مثل 7970 هست و در ضمن راندمان دو هسته ای ها همیشه دوبرابر نیست معمولا در این شرایط کارت تک هسته ای اولویت خرید داره و توصیه میشه.

طبق بررسیها کارتهای AMD و NVIDIA هر دو در کارتهای تک هسته ای ثبات دارند اما در مورد دو هسته ای ها و مدل CROSS FIRE کارتهای AMD مشکلات رندر فریم نامتوازن یا Micro Stuttering یی دارند که در NVIDIA SLI دیده نمیشه و قراره تا پایان سال با درایورهای جدید رفع بشه

از بین اون دو مدل هم 650Ti Boost توصیه میشه، چون بیشتر مواقع 7790 رو پشت سر میزاره و همرده ی 7850 میشه.

دوستان اهل فن
یکی در مورد خرید کارت گرافیک برای گیم کمک می خواد بین 660TI و 7870 مونده، کدوم به نظرتون بهتر جواب میده یا اصلا توی این رنج قیمت گزینه ی بهتری هست ؟

دوستان اهل فن
یکی در مورد خرید کارت گرافیک برای گیم کمک می خواد بین 660TI و 7870 مونده، کدوم به نظرتون بهتر جواب میده یا اصلا توی این رنج قیمت گزینه ی بهتری هست ؟
تو خرید 660TI شک نکن!!!تو رنج قیمت بین 660TI و 7870 به نظرم 7950 انتخاب کنی بهتره و هم رده کارت 660TI محسوب میشه و تو بعضی بازی ها عملکرد بهتری داره! و قیمتش هم از 660TI کمتره

سلام دوستان من می خوام یه کارت بخرم ولی بین 6850 و 7770 گیر کردم تفاوتشون هم در core clock 6850: 775mhz و core clock 7770: 1000 mhz ولی به جاش Memory Interface 6850:256-bit ولی Memory Interface 7770:128-bit
حالا من موندم کدوم رو بگیرم...کسی میتونه راهنمایی کنه؟در ضمن اگه توی این رنج قیمت کسی بهتر از این رو سراغ داره بگه ممنون میشم!

تو خرید 660TI شک نکن!!!تو رنج قیمت بین 660TI و 7870 به نظرم 7950 انتخاب کنی بهتره و هم رده کارت 660TI محسوب میشه و تو بعضی بازی ها عملکرد بهتری داره! و قیمتش هم از 660TI کمتره

7950 همرده 660 ti!!!!!!! اشتباه تایپ کردی دیگه اخوی مگه نه!!!!!

سلام
کارت 470م سوخت....
میخوام یه کارت هم رده همین 470 بخرم منتهی ضعیف تر نباشه! یا هم رده باشه، یا کمی بهتر.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or