ممنون رامین جان بخاطر توضیحاتت در مورد 690 و تایتان.
راستی در مورد کارت 7990 با مارد DEVIL مثل اینکه واقعا 7990 نیست! و قدرت کمتری از 7990 هایی که رسما معرفی شدن داره.
خواهش میکنم
7990 قبل از اینکه بطور رسمی از طرف AMD معرفی بشه بصورت یه مدل ابداعی از طرف سازنده هایی مثل PowerColor Devil13 , ASUS ARES II یا HIS HD7970 X2 معرفی شده بود و این Devil 13 هم همونطور که گفتم از همون 7990های ابداعی به حساب میاد !
از نظر مشخصات هم HD7990 رسمی به غیر از فرکانس حافظه ی بالاتر نسبت به مدلای ابداعی ش (1500 در کنار 1375 که پهنای باند بالاتری در اختیار میذاره) فرق خاصی نداره ، در کل از نظر کارایی 7990ـه رسمی یه 3 یا 4 درصدی حدودا سریعتر هستش !
سلام .من میخواستم یه کارت گرافیک خوب که بازی های اینده رو بکشه بخرم تا حدود 2.500 میخوام باشه و خودم میگم یه gtx 680 بگیرم بنظرتون برای بازی های نسل اینده جواب گو هست
شما قبلا این سوال رو پرسیده بودی البته با بودجه ی 2 تومن !
در کل تا 2.5 میشه GTX680 رو در نظر گرفت ولی پیشنهاد نمیشه شما با هزینه ی کمتر در حد 2 تومن میتونی GTX670 یا HD7970 رو در نظر بگیری این تفاوت 500 تومن برای 680 به همون اندازه افزایش کارایی در اختیار نمیذاره در نتیجه ارزش خرید هم نداره !
ممنون اقا رامین عزیز بابت پاسخ دهی
به نظر شما خنک ترین و ساکت ترین 7850 مربوط به کدوم برند میشه
در کل کدوم برند تو این زمینه برتره؟
خواهش میکنم
متاسفانه از مدلای خاص ش تو بازار ما به اونصورت موجود نیست ولی اگه باشه هم رنج قیمتی ش خیلی فرق میکنه یعنی از 900 تومن میره رو 1.050 یا بالاتر ! (بسته به مدل)
در کل اگه گیر بیاد از مدلای خاص میتونی MSI HD7850 TFIII رو در نظر بگیری حدودا 1.070 در میاد !
@Supra
PassMark Software - Video Card Benchmarks - High End Video Cards
دلیل اینکه Titan توی Benchmark از 690 بالاتره این نیست که فریم بیشتری میده (چون نمیده) اما پایداری بیشتری داره.
وقتی یک 690 هی Drop میده امتیاز اینقدر کاهش پیدا میکنه. WCCFTech هم دقیقا همینو اعلام کرده.
GPU تایتان به طور کلی یک پیشرفت نسبت به 690 هست چون690 GK104 و تایتان GK110,
nVidia تاحالا با هیچ کارتی اینقدر مشکل نداشته که با 690 داره.
75% از کسانی که بین 690 و Titan قرار میگیرن Titan رو انتخاب میکنن.
من در مورد اون مشکل بطور کامل توضیح دادم ، کسی که دنبال کارت گرافیک تو یه همچین رده ای هست فقط و فقط فریم براش مهمه پس بقیه موارد میشه جزئیات ، تفاوت کاراییشون هم خیلی واضح تو بنچمارک ها مشخصه !
Nvidia هم با 690 مشکلی نداره ، 690 هم مثل کارتای دیگه (منظور پیکربندی CFX یا SLI) تو این رده به درایور وابستگی شدیدی داره و اگر از این نظر تامین باشه هیچ مشکلی نیست !
این Titanیی که الان میبینیم قرار بود یه زمانی GTX680 باشه (و احتمالا GTX690 هم به نوعی میشد 2 تا Titan) ولی بدلیل ضعف کمپانی AMD تو سری 7000 (نسبت به رقیبش) Nvidia هم تصمیم گرفت کلا یه تغییری تو رده بندی کارت هاش ایجاد کنه که میشه مدلایی که الان تو بازار موجوده !
لطفا این بحث رو دیگه ادامه نده !